- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-Már maga a kérdés és a módja is ezt sejteti.
-Köztudott, hogy a warezolók aggódnak az adatgyűjtés miatt, itt is cikkeztek róla.
-Van update/letöltési lehetőség, változatok között nem ugrálnak a userek.
-Persze még ingyenes jövő nyárig, ezért válogathat, de mezei usernek elég a Home verzió is és üzleti verziót nem fog tudni letölteni MS oldalról. -
rhcp156
csendes tag
-
kory24
őstag
Nem az eset-től nem megy mpc-hc. Eset nélkül se megy..
Az eset nagy vszinuseggel az asztali ikonok restart utáni újrarendezesert felelős.Mpc hibája hogy elindítom film és csak tölt majd leáll, hiába kattintok play ikon stop lesz belőle...
Gygabyte alaplap.
A daum dot player tökéletes valóban.
-
Colos1
őstag
Nézd meg, hogy az áruházban nincs-e beakadva frissítés. Ha van, akkor erről beszéltem az imént. Ha össze van/volt kapcsolva, akkor nem tudom.
-
csizi90
aktív tag
Ezmiez?
"Az ingyenes Windows 10 tökéletes példa arra, hogy valójában semmi sincs ingyen. A Microsoft által kényszerített frissítés automatikus letöltésére ráfizethet, akinek a számítógépe adatkorlátos díjcsomaggal van a neten, a személyes adatainkhoz is hozzáférhet a szoftvercég, ha azt szükségesnek látja."
-
-
-
MaXX81
tag
Biztos igazad van. A Witcher 3 nálam gyorsabban tölt be viszont az fps nem lett se több se kevesebb a win7-hez képest. Szerintem ez is csak azért van mert fríss a rendszer. 1-2 hete telepített win7-nél is hasonló lenne a szitu. Szóval én óvatosan kezelem az ilyeneket hogy jobban mennek a játékok a Win10 alatt.
-
Воланд
titán
-
Phvhun
őstag
Win8-at kipróbáltam és teljesen hulladék volt a sok erőltetett újítással, nagyon hamar ment vissza a win7.
Viszont most a win10 tökéletes élményt nyújt, szóval szerintem simán csak el volt baltázva a 8-as.
Mondom ezt úgy hogy igazán nyitott vagyok az újításokra, és pl a Vista kifejezetten tetszett minden nyűgjével együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest