Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-Már maga a kérdés és a módja is ezt sejteti.
-Köztudott, hogy a warezolók aggódnak az adatgyűjtés miatt, itt is cikkeztek róla.
-Van update/letöltési lehetőség, változatok között nem ugrálnak a userek.
-Persze még ingyenes jövő nyárig, ezért válogathat, de mezei usernek elég a Home verzió is és üzleti verziót nem fog tudni letölteni MS oldalról. -
rhcp156
csendes tag
-
kory24
őstag
Nem az eset-től nem megy mpc-hc. Eset nélkül se megy..
Az eset nagy vszinuseggel az asztali ikonok restart utáni újrarendezesert felelős.Mpc hibája hogy elindítom film és csak tölt majd leáll, hiába kattintok play ikon stop lesz belőle...
Gygabyte alaplap.
A daum dot player tökéletes valóban.
-
Colos1
őstag
Nézd meg, hogy az áruházban nincs-e beakadva frissítés. Ha van, akkor erről beszéltem az imént. Ha össze van/volt kapcsolva, akkor nem tudom.
-
csizi90
aktív tag
Ezmiez?
"Az ingyenes Windows 10 tökéletes példa arra, hogy valójában semmi sincs ingyen. A Microsoft által kényszerített frissítés automatikus letöltésére ráfizethet, akinek a számítógépe adatkorlátos díjcsomaggal van a neten, a személyes adatainkhoz is hozzáférhet a szoftvercég, ha azt szükségesnek látja."
-
MaXX81
tag
Biztos igazad van. A Witcher 3 nálam gyorsabban tölt be viszont az fps nem lett se több se kevesebb a win7-hez képest. Szerintem ez is csak azért van mert fríss a rendszer. 1-2 hete telepített win7-nél is hasonló lenne a szitu. Szóval én óvatosan kezelem az ilyeneket hogy jobban mennek a játékok a Win10 alatt.
-
Воланд
titán
-
Phvhun
őstag
Win8-at kipróbáltam és teljesen hulladék volt a sok erőltetett újítással, nagyon hamar ment vissza a win7.
Viszont most a win10 tökéletes élményt nyújt, szóval szerintem simán csak el volt baltázva a 8-as.
Mondom ezt úgy hogy igazán nyitott vagyok az újításokra, és pl a Vista kifejezetten tetszett minden nyűgjével együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mini PC
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest