Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
Dr.FantastiK #46064 üzenetére
Akkor ennyi erővel Windows-t se rakj a gépedre, mert nem tudod mit csinál a Windowsnak hívott 10 GB kódhalmaz.
-
quailstorm
félisten
válasz
Dr.FantastiK #46062 üzenetére
Nekem évek óta nem volt szerencsém hozzá, iskolában mielőtt elkezdtem munkálkodni nagyon sok volt a fertőzés a szerveren, most pedig Windows server 2003 által indított rohamot kellett megállítani ami Svédországból jött. Gondolom ott sem a gazdája őrült meg, hanem feltörték és használják.
Bár ez inkább a többieknek szól, beléd kár bármilyen erőfeszítés.
-
SP4C3
veterán
válasz
Dr.FantastiK #46064 üzenetére
Ezt olvasta/hallotta...
-
t72killer
titán
válasz
Dr.FantastiK #46062 üzenetére
Nézz körül a vírusirtós topicban, majd minden nap jön egy problémás eset, és nem mindegyik maga telepítette a vírust.
-
raidx
őstag
válasz
Dr.FantastiK #39033 üzenetére
1, helyet foglal a lemezen. Nem is keveset.
2, Win 7-nél használtam mert ott igaz volt a gyorsabb indulás meg sokszor jól jött, hogy ott tudom folytatni ahol abbahagytam. Sajna a Win 10 inkább lassabban indul alvásból. Okát nem tudom.
3, Lassabb a leállás mert kiírja a ramot lemezre.Korábban egy éjszakai vihar villámja beköszönt és gép, monitor, router csere vált szükségessé. Azóta éjszakára az elosztó mindég ki van kapcsolva. Az áramtalanítás következtében elvileg nem működik a Win 10 csodája de mégis gyorsabb a boot.
-
Pokesz007
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #25713 üzenetére
Hello az jóóó
Hungarian nyelv van benne már?
-
Tubi2
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #25697 üzenetére
Úgy érted a nagyítás? Agyam eldobom
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #9138 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Dr.FantastiK #9042 üzenetére
Dehogy vették ki.
-
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #8961 üzenetére
mukodik, csak mar mas adatvedelmi nyilatkozat vonatkozik ra.
"Privacy; Consent to Use of Data. Your privacy is important to us. Some of the software features send or receive information when using those features. Many of these features can be switched off in the user interface, or you can choose not to use them. By accepting this agreement and using the software you agree that Microsoft may collect, use, and disclose the information as described in the Microsoft Privacy Statement (aka.ms/privacy), and as may be described in the user interface associated with the software features."
-
generic
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #7666 üzenetére
Kaphatok egy screenshotot?
-
törölt tag
válasz
Dr.FantastiK #7649 üzenetére
A lemezkarbantartó azt írja ki hogy 2.66GB-ot tud felszabadítani,de hiába jelölöm be az összeset és futtatom le,mikor újraindítom akkor ugyanúgy kiírja a 2.66GB-ot.
-
azopi74
addikt
válasz
Dr.FantastiK #6878 üzenetére
Mi az, hogy semmi sem működik? Nekem a 10130-ban is gyakorlatilag minden működik. A 10147 visszalépés valamilyen szempontból? Bár nem tudom, miért reklamálsz, a 10147 nem hivatalos insider build, és nem szánták szélesebb körű tesztelésre, talán nem véletlenül. Egyébként ez az utolsó build-ek között van az RTM Escrow (feature frozing) előtt, az OSG viszont 10148-nál jár, szerintem nem lesz a 10147-ből insider build, majd jövő hét elején jön szerintem valamelyik build insider-be, 10148, vagy 10151.
-
t72killer
titán
válasz
Dr.FantastiK #6878 üzenetére
Szuper, pedig már eléggé ketyeg az óra, kb egy hónapjuk van RTM-et produkálni.
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #6499 üzenetére
Gondolom a magyar még mindig nincs közte..
-
szabonagyur
félisten
válasz
Dr.FantastiK #5888 üzenetére
Honnan vagy ebben annyira biztos? Siman lehet, hogy ha valami nem tokeletes letiltjak es majd egy WU engedelyezi ujra.
-
azopi74
addikt
válasz
Dr.FantastiK #5816 üzenetére
External után kb egy napon belül szokott fast ringbe kerülni. Ha nem jön egy napon belül, akkor kimarad.
-
lck
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5765 üzenetére
Köszi !
Akkor majd buherálgatunk az ISO-n ! -
lck
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5762 üzenetére
Ez a leakelt iso tiszta telepítésnél automatikusan pro-t rak, vagy kiválasztható a feltelepítendő verzió és megadható kulcs ?
Csak azért kérdezem mert olvastam hogy ezt kapják meg az MS OEM-partnerei. Gondolom akkor ez már egészen hasonlít a véglegeshez.
Ezért Core-t ( home-ot ) tennék mert azzal működik a saját 8.1 kulcsom is. -
törölt tag
válasz
Dr.FantastiK #5759 üzenetére
Erre lehet 10122-ről frissíteni úgy, hogy később Update-ről is tudjak ha kiadnak egy újabb buildet ?
-
lck
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5759 üzenetére
Ez oké, de én egy rátelepített ( külső ) program Start-ra kitett csempéjére lennék kíváncsi.
-
lck
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5757 üzenetére
A startban lévő ronda, mosott csempék is kijavítva ?
-
azopi74
addikt
válasz
Dr.FantastiK #5755 üzenetére
melyik? winmain vagy fbl_impressive build?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Dr.FantastiK #5710 üzenetére
Miért ostorozod magadat béta szoftver használatával?
-
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #5575 üzenetére
ez a tema kb minden heten elokerul. tobb branch van, a kulonbozo branch-ben dolgozok teljesen mas reszein dolgoznak az os-nek. pl az oem-eknek szant branch joval elorebb tart a gui-t illetoen, mint az, amelyik az appmodellel foglalkozik.
-
King Unique
titán
válasz
Dr.FantastiK #5575 üzenetére
+Vki linkelte fentebb, pl. 10026/ 10027, meg esetleg vannak nem publikus még belsőbb verziók is. Insidereknek odadobnak havonta 1-1 csontot rágni, az csak egy dolog...
Az, hogy miben, mit, hogyan, mittomén, de gondolom a magasabb verziószámúakban van néhány további reszelés, fejlesztés. -
prolad
addikt
válasz
Dr.FantastiK #5531 üzenetére
Csak bizonyos oldalaknál szokott ez gond lenni nálam,pl. Phonearena.Annál 1 tab bekajál akár 2 giga ramot is.
-
azopi74
addikt
válasz
Dr.FantastiK #5531 üzenetére
Nálad valami gond lehet (GPU driver?), megnéztem i5-ön, négy youtube HD stream, külön tabokon, proci 5-10% között (streamenként 1-4% között), RAM streamenként kb 150 MB.
-
prolad
addikt
válasz
Dr.FantastiK #5500 üzenetére
Nálam ilyen gond nem volt (hd4600+750m),tegnap állt be a gép, amikor új NV drivert (ami elvileg már win 10hez van) tettem fel, csak reset segített, de elvileg felment. Majd este tesztelem, hátha ezzel több játék megy majd.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #5503 üzenetére
Update-el nem jön?
-
prolad
addikt
válasz
Dr.FantastiK #5496 üzenetére
Én igen, 9926 óta ez a legjobb.
-
törölt tag
válasz
Dr.FantastiK #5439 üzenetére
Live for Speed, régi autós játék. Tesztelni jó vele.
-
azopi74
addikt
válasz
Dr.FantastiK #5300 üzenetére
"meghat bevarjak a valamikori SP2-t . "
Azt várhatják
-
törölt tag
válasz
Na ja... néhány éve nagy nehezen váltottak XP-ről 7-re, mert a csapból is a hamarosan megszűnő támogatás folyt, aztán kijött a 8, arra minek, most meg jön a 10, mikor a 7 még mindig jó. Ez azért nem csak az új rendszerről szól
Az SP2-t meg várhatják a 7-hez is
-
King Unique
titán
válasz
Céges felhasználás eleve teljesen más, ott jellemzően rendre kivárnak és, ha nem indokolt, vagy szükséges feltétlenül a váltás, akkor csak azért nyilván nem fognak, mert éppen van új verzió. Én sem gondolom, hogy felénk az irodai gépek, vagy a gyártósoron lévők majd 3 hónap múlva, vagy még az idén upgrade-elve lesznek 10-esre...
Sőt, ha MS nem vonta volna meg a támogatást, akkor a legtöbb helyen a mai napig XP-t használnának...
Bár a Win10 és Office 2016 kapcsán is volt szó, spec., vállalatokat megcélzó fícsörökről, majd elválik mennyire kell nekik... -
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #5160 üzenetére
letrehoztam egy ize.txt a dokumentumok mappaban, beirtam a keresobe, hogy ize es a legelso talalat ez a fajl volt. a tobbire meg irni kell visszajelzest, nem egy huszadrangu forumon sirni.
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #4877 üzenetére
Insider Preview mármint
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #4856 üzenetére
mármint kiszivárgott
-
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #4423 üzenetére
"Power buttons is moved to bottom left corner"
ertem en, hogy hallgatnak a feedback-re, de a hulyesegre miert kell? ott iszonyu elcseszett helyen van.
-
Negyven
tag
válasz
Dr.FantastiK #4367 üzenetére
Köszönöm de torrentes nem kell
-
Negyven
tag
válasz
Dr.FantastiK #4365 üzenetére
Honnan van 10051 és ha van nekünk miért nem jön le
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #3871 üzenetére
úgy látom mára megvan akkor a megfejtendő rejtvény
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Dr.FantastiK #3499 üzenetére
Attól, hogy még belül hányják ki az új verziókat, lehet egyre szarabb lett, azért húzták be a féket a külvilág fele. Azért sok meló lesz még, ha meg akarják tartani a kompatibilitást, de közben még legyen jó táblától - retináig mindenre. Nem tudják a fiúk szerintem, melyik ujjukba harapjanak.
-
King Unique
titán
válasz
Dr.FantastiK #3408 üzenetére
Kékre?? Az kicsit fura lenne...Jó amúgy a sárga, csak nem ez a harsány változat, tarkítva a hülye ikonokkal. Ami W8-ban van, az pl ok. Vagy, ha már nagy lehetőségek, mekkora lenne, ha tetszőlegesen lehetne változtatni a mappák színeit is. De vsz ilyen úgyse lesz.
-
King Unique
titán
válasz
Dr.FantastiK #3397 üzenetére
Remélem tévedsz...
Azért messze van még a vége, hogy dizájn terén bármi is végleges legyen.
(#3405) karak_22: +1 én is remélem.
Ez így kicsit tré...fájlkezelő rikító sárga ikonjai + egyéb szarjai, nem éppen mutatósak... -
tDr1v3r
veterán
válasz
Dr.FantastiK #3397 üzenetére
Akkor nem veszem meg a rendszeruket. Ilyen egyszeru...
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #3364 üzenetére
nem...így nem írta
-
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #3364 üzenetére
o biztos, hogy nem irt ilyet.
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #3362 üzenetére
ki mikor ígért ilyet?
utolsó infóm, hogy nagyjából havonta várható, ha minden jól megy, első időszakot kivéve, hogy a telefonos Win10 beta megjelenjen
-
fuze
őstag
válasz
Dr.FantastiK #3177 üzenetére
Nekem csak a dropboxosat sikerült megcsinálni, ez azt írja nem elérhető a régiómban.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Nekem ezt írja ki: Sorry! Something went wrong. Please try again.
-
törölt tag
válasz
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr.FantastiK #3043 üzenetére
A fene, úgy látszik le vagyok maradva
-
mefistofeles
veterán
válasz
Dr.FantastiK #3015 üzenetére
....öööö nekem egy sata2-es kövületem van.....
-
mefistofeles
veterán
válasz
Dr.FantastiK #3012 üzenetére
Azt nem tudom pontosan megitélni, hogy a 8.1 vagy a 10 a gyorsabb de egyik sem lassú az biztos!
Bekapcsoláskor mondjuk kicsit "szöszmötöl" de a kikapcsolásIlyen gyorsan leálló rendszerhez még nem volt szerencsém.
-
samgar
őstag
válasz
Dr.FantastiK #3012 üzenetére
És ébred!
-
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #3002 üzenetére
nem lehet. de tekintettel arra, hogy folyamatosan jonni fognak az ujdonsagok, a megjelenes utan is, igy nem igazan lesz olyan, hoyg vegleges verzio.
-
samgar
őstag
válasz
Dr.FantastiK #2946 üzenetére
? kb 3 perc alatt leszedte, telepítette és újraindult a gép. Ez új build lenne? vagy milyen iso-ról van szó?
-
Negyven
tag
válasz
Dr.FantastiK #2946 üzenetére
köszönöm
-
válasz
Dr.FantastiK #2777 üzenetére
Az nem, de az ebben a hozzászólásban ajánlott 4.3.21 tesztverzió viszont igen. Így hát utólag is köszönet érte!
Épp egy Mageia 5 beta2-t tesztelgetek benne, és gond nélkül működik. -
csixy
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2729 üzenetére
Én is tiszta telepítést csináltam.
Lehet, hogy attól lett beteg az explorer, hogy a binget kitessékeltem belőle és beleplántáltam a google kereső szolgáltatót. ?? -
csixy
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2727 üzenetére
Köszi!
A topicokba is beleolvasgattál itt-ott? -
Geresics
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2721 üzenetére
De igen, ezt használom én is, de amennyire én tudom, egy külsős csapat csinálta ezt is, és a korábbi változatokat is. A gyártó csak átvette. Volt is valami kavarás régebben, hogy a kártyát levették a honlapról, vagy valami ilyesmi... Már nem emlékszem pontosan, mert elég rég volt, és az is lehet, hogy keverem valamivel...
-
Geresics
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2717 üzenetére
Erősen meglepődnék, ha az X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro kapna WHQL drivert, mert már évek óta a gyártó sem foglalkozik vele sajnos.
Pedig tudását tekintve a mai napig nagyon jó kártya! -
sz.balazs.95
veterán
válasz
Dr.FantastiK #2712 üzenetére
amúgy mit keres ott a Steam ikon a tálcán?
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #1174 üzenetére
Már maga a több virtuális desktop is megér egy külön verziószámot szerintem. Éljen a szegény ember eyefinity-je
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #1174 üzenetére
ami a 10%-a...mint tudjuk a véglegesnek....nem hiszem hogy ez a Te topikod lesz
-
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #1172 üzenetére
erre mar kaptal valaszt korabban. azota csupan annyi tortent, hogy az uj build-ben van egy rakas uj api, data sense, battery saver, notification center, uj animaciok. es meg mindig van egy par honap hatra a vegleges rendszerig.
-
NGA
addikt
válasz
Dr.FantastiK #950 üzenetére
Nem fogják.
-
worxland
addikt
válasz
Látták, a bemutató konferencián is elismerték, bár nyilván úgy, mint akinek a fogát húzzák.
-
King Unique
titán
válasz
Mármint hogy lepucolni, eddig is különálló felület volt, v nem??
Olyan értelemben, h desktop OS-en, van-e rá igény, v sem, az más tészta, de egy rétegnek van, még, ha szűkebb is.
A Start menüben is ott az appok, ahogy meghagyták kijelentkezés utáni Start screen bekapcsolási lehetőséget is, szerintem ez így, jobban elszeparálva már nem rossz megoldás, h teljesen kiszednék-e az egészet, azt nem hiszem.
Azért vmi pluszt ad a rendszernek, enélkül simán csak egy sima Win7 lenne jobbára, kicsit sivár, v nem is tudom... -
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #948 üzenetére
miert, most komolyan, szerinted a vegtelensegig maradni fog ez a kettosseg?
-
bepken
veterán
válasz
Dr.FantastiK #765 üzenetére
nem esik le, mire gondolsz pontosan
-
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #751 üzenetére
"It has gone back to business, and it’s bringing the desktop version back to look and feel like Windows 7 today, but sources familiar with Microsoft’s plans tell The Verge that the company showed less than 10 percent of all the features it’s readying for the final release. Windows 10 will change rapidly, and just like early releases of the many versions of Windows before it, the final product will look a lot different. Microsoft is building a different operating system a different way, and it's going to radically change what Windows 10 looks like when it comes out in 2015" [link]
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #756 üzenetére
azért Developer Preview az jóval szegényesebb volt.
Itt viszont garantálhatom, hogy rengeteg olyan feature van ami még nem került leleplezésre (ha már MS-nek nem hiszel hátha nekem
)
-
Воланд
titán
válasz
Dr.FantastiK #756 üzenetére
a regota vart uj filerendzser benne van a serverben. a win8 ota meg eltelt egy kis ido, a win10-nel teljesen mas lesz a frissitesi utemterv, kb havonta fognak jonni ujdonsagok.
-
törölt tag
válasz
Dehogy csak ennyi. Kiadták a rendszert így, amire rengeteg visszajelzést várnak, hogy ne legyen olyan hiszti, mint a 8 idején volt. Áprilisig kijön valószínűleg a következő Preview (legkésőbb, mert akkor jár le ez), amiben többek között az új értesítési központ és a Cortana is benne lesz. Meg millió más dolog is. Az ablakkeret sem jó, az árnyék is hibás, stb.
A Win7 béta az elején úgy nézett ki, mint a Vista, a 8 béta meg mint a 7 (a tálca jobb sarkában be volt építve egy ideig az MSN is, de ennyi), aztán kapott átalakított Aero-t, majd kivették, de ez csak a felszín.bepken: Nem tudom
Nézd meg a Win7 naplójában is, hogy ott mit ír.
-
pzstm
titán
válasz
hogy érted hogy semmi több?
Settings/update-recovery menübe menj bele...nem véletlen rakták oda azt a check newest build opciót...vagy hogyishívják...
-
pzstm
titán
válasz
Dr.FantastiK #743 üzenetére
csak semmi nem töltődik....legalábbis remélem nem tudják megkerülni és elég erős ezeken a védelem...ugyanis fbl buildeket ha kapnának naponta vállalkozókedvűek akkor jönnének a cikkek hogy mennyire bugos minden meg mennyi nem működik....
-
Kékes525
félisten
válasz
Dr.FantastiK #743 üzenetére
Rosszul tetted be a linket.
a simple registry tweak that gives you access to more Windows preview update options
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mini PC
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest