- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
Shaza #149394 üzenetére
megint csak a barátunk szerint: lehet hibas hardware elem ( pl az elobb emlitett bt. eszkoz), hibás driver ( pl. az elobb emlitett bt eszkozé), de akár proc tulmelegedés vagy táphiba is. szerintem ha az egyiket meg tudod szuntetni, a masik is eltunhet. juteszembe: ugye nincs a gep tulhajtva?
-
-
-
-
King Unique
titán
válasz
Shaza #149098 üzenetére
• How to Switch to a Local Account from a Microsoft Account in Windows 10
• How to Switch to a Microsoft Account from a Local Account in Windows 10A linkelt útmutatók elején le van írva, hogy miket tud, milyen szolgáltatások érhetők el helyi fiók és Microsoft-fiók használata esetén, ahol a teljes funkcionalitás eleve a Microsoft-fiók használatánál biztosított.
-
-
Csupingo
veterán
válasz
Shaza #149041 üzenetére
Úgy nézem, akkor nem kell, csak simán a bios file-t átmásolni a pen-re.
A te lapodat lehet cpu és memória nélkül is frissíteni. -
-
Csupingo
veterán
válasz
Shaza #149035 üzenetére
Most nem kimondottan az alaplapodnál nézem, de úgy látom, valamelyik esetben előbb használni kell a bios rename-rt, aztán a pen-re írni. Ha ez flash-sel csinálod, akkor nem kell. Egy leírás.
-
-
-
-
King Unique
titán
válasz
Shaza #148982 üzenetére
Utóbbi, a Windows 10 megoldja, + a Tárterületsegéd működése eleve automatizálható, stb.
Ha annyira az előbbi a cél, akkor kipróbálható a Microsoft PC Manager, bár még béta állapotú.
-
-
King Unique
titán
válasz
Shaza #148952 üzenetére
"Új háttértárra szeretnék Windows 10-et telepíteni."
vs.
"Mindenből újat veszek."Nem mindegy, meg akkor eleve a megfelelőt kellene írni már az elején...
• A Windows 10 újraaktiválása hardvermódosítás után
• How to reactivate Windows 10 after a hardware changeMegoldható jelentős hardvermódosítás után is a Windows 10 újraaktiválása.
-
-
Cs1csó
titán
Számos probléma lehet egy dolgot kipróbálhatnál futtasd az Adwcleaner programot ha nem is talál semmit miután lefuttattad még ne zárd be a programot hanem alul van egy olyan lehetőség hogy JAVÍTÁS ALKALMAZÁSÁNAK FUTTATÁSA kattints erre - ez pár hálózattal kapcsolatos beállítást visszaállít alapra - futtasd majd gép restart, hátha.
adika4444
Nagy kutatómunka után ez lett a befutó: SpeedCrunch (szépen személyre lehet szabni: háttérszín, betűméret)
Az AlternativeTo-n is a legnépszerűbb: [link] -
Geth
veterán
Hát ha van időd és kedved, rakd újra.
Én LatencyMon-nal néztem melyik driver okoz késleltetést, és azt láttam, hogy több alap drivernek (USB, NDIS, TCP/IP) kúszott fel. Ha csak egy bizonyos dolgot hozott volna ki (pl. csak háló, vagy csak hang), akkor nyilván cseréltem volna. De így... Nem vagyok biztos benne, hogy nekem megoldotta volna a reinstall.
-
Geth
veterán
Power schemet próbáltad átrakni High performance-ra, vagy Power saverre?
Nekem előbbivel rosszab lett, de utóbbival megjavult.
Van egy csomó rejtett beállítás ezekben a sémákban, valamelyik megjavította (S775 Xeon).
Azok a beállítások, amik alapból látszódnak ezekben a sémákban, nem befolyásolták.(#76225) premierpark: Lehetőség van (jobb katt desktopon, Display Settings mit mutat?), kérdés, hogy a gép támogatja-e
-
Blue Thunder
senior tag
Az okozhatja például olyan is ha használsz valamilyen flash blokkolót is (én az adblock plus-t használom), többek közt ez is okoz gondot az új quantum firefoxnál de erre hamar rájöttem (egyébként ezen az oldalon is okoz, de itt kikapcsoltam).
Bocs a dupláért kifutottam a szerk.
-
Blue Thunder
senior tag
Sajnos win10-en hiába távolítod el automatikusan visszarakja. Win7-nél ha jól emlékszem tudod szabályozni az update-et.
Gondolom erre is kitalálnak valamit mint korábbi esetnél (remélem)És arra meg hogy...akinek amd-s procija van....csak halkan megsúgom nem csak az intelnél fedezték fel a hibát
-
Csupingo
veterán
Láttam most olyasmit, ha esetleg usb-s a bill, hogy a S3, S4, S5 state beállításoknál áram alatt tartja a portot, esetleg s1 módban kipróbálhatod, akkor talán nem lehet feléleszteni billentyűzetről. Meg esetleg ez: Look in the bios for an option called EUP. if its there turn it off. it is a power saving feature to bring the system standby(off) power under 2 watts. This almost always turns off the usb ports.
-
Pokesz007
senior tag
Szia
Nekem nincs SSD-m (csak Western Digital Blue Caviar WD10EZEX 1TB Sata3 64MB 7200),de mire bekapcsolom a monitort bent van a win10. Persze a háttérbe még tölt be 3-4 programot. Azonnal kattanok a böngészőre és megy is. Neked több idő? SSD sokat segít rajta az biztos. Eredeti Win10 van fent-Integrált Update verziós. Sokan azt mondják nem jó. Hát én mindig ilyet használtam Win7-be is. -
törölt tag
Elolvasod itt a feltételeket, aztán úgy. De elvileg még normál módon is elfogadja még a 7-8 kulcsokat is. Bár nem értem hogy tudott valaki lemaradni a normál határidőről, amikor a csapból is ez folyt.
-
istvankeresz
aktív tag
Azt fogja kiírni alaplap csere után, hogy nincs aktiválva a win. Ekkor megkeresed az aktiválási segédet,( activation troubleshooter ) és azon keresztűl újra aktív lesz, ha mégsem, akkor hívd az ügyfélszolgálatot és segítenek.
-
CirrMee
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest