- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
toBIN
tag
válasz
netpeti98 #46287 üzenetére
Az egvilagon semmit sem allitottam, ma ez fogadott. Se az edge, se az aruhaz nem ment.
Megoldas: UAC-ot nem a legalso ponton hagyod, hanem egyel felette, majd reboot. Mondjuk az erdekes, hogy eddig az alson tokeletes volt minden
Mas: Ti tudjatok az ablockot (barmelyiket) telepiteni az aruhazbol? En telepites ota ezt a hibat kapom (Ms account csatolva van az aruhazhoz):
-
raidx
őstag
válasz
netpeti98 #46103 üzenetére
Ma bekapcsolás után ötször fagyott!
Ezeket tisztatelepítés után csinálja. Most végeztem egy ASUS lapossal mert az még nem fagyott ki de nagyon lassú a korábbihoz képest. Ott is tiszta telepítés volt. Korábban frissítés után sem volt gond Szépen muzsikált a rendszer. Figyelmetlenségből engedtem a frissítést. Azt hittem, a tisztatelepítés majd megoldja de nem. Anno a Win 7 beták jobban muzsikáltak!
-
t72killer
titán
válasz
netpeti98 #46055 üzenetére
Nem teljesen arra céloztam, alkalmasint a teljes driverfrissítősdit legyilkolnám egyszer's mindenkorra. Ha egy eszközhöz (VGA) egyszer blokkoltad a M$-féle frissítést, akkor az örökké békén fog hagyni, vagy minden alkalommal/minden nagyon feature-update esetén fej és drivervakarászás van?
#46056: igp-driverfrissítés (legegyszerűbben az eszközkezelőből) nem segít?
-
t72killer
titán
válasz
netpeti98 #46019 üzenetére
Három az az egy. - persze h hogyan dobta fel őket a WU, nem tudom, én a legutóbbinál frissítettem 1607-re a gépeinket KB3176934-gyel integrált iso-val, így azok egyelőre nem kérnek új frissítést. (MRT és defender eleve ki vannak lőve).
-
válasz
netpeti98 #45836 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy ezt a kis rövid szösszenetet, ami egyébként szinte napi rendszerességgel téma, miért nem lehet beszerkeszteni az összefoglalóba? Egy párszor már én is válaszoltam erre. Ja, igen tudom, hogy ugy se olvassa senki az összefoglalót, meg gugli a barátunk, na de akkor is.
-
válasz
netpeti98 #45596 üzenetére
Köszönöm a korrekt,a kérdésemre irányuló, és nem alternatív mellémegoldásokat felvonultató válaszodat.
Nem hagyott a dolog, és megoldás,
Windows 10 Login Changer nevű segédprogram,
Ezzel ki lehet lőni, de hol marad a fennen hangoztatott maximális testreszabhatóság, ha mindenféle tweak és registrybuhera kell egy faékegyszerű feladathoz?Köszönöm mindenki válaszait.
-
arcitec
addikt
válasz
netpeti98 #44923 üzenetére
Köszönöm,de ezeket a "malőröket" a Micro nem orvosolja, ha később töltöm be? Amúgy meg amit írtál hiba okot az oké, bár azt hogy konkrétan mit kellene, hogy a jelzett esetben csinálni nem tudom, az is igaz,hogy nincs áruházi programom fent.De ha már itt tartunk , mint írtam régi mentést raktam vissza és mikor szintre hoztam, a kedvencek elszálltak. Meg van a metodika hogy kell élesíteni, de nem sikerült, mindenhonnan kitöröltem, de egy töredék mindig ott volt a kedvencek közt, hogy azt honnan vette pasz. Azt tudom, hogy közben míg szintre hoztam pl kedvencek, a háttérben frissített(szerintem ezért szállt el). Na ezért nem jó ez az önkényes frissítés. Eleddig,mindig mindent egyenként csináltam és nyilván akkor nem akad össze semmi semmivel. Nem jó ez így , ez a koncepció amit kitaláltak nem jó, nem életszerű így kizárni a usert. Kellene hagyni választani ... Egyébként meg annó amikor 8-ról áttérés volt 10-re akkor is jó pár dolgot fejreállítottak, aki bizonyos esetekben aszerint járt el bizony megjárhatta mert már nem úgy működött és senki nem tudta a Micrón kívül. Lásd csökkentett mód. Lehetne sorolni ...
-
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #44571 üzenetére
Én panaszkodtam miatta. Homály sajnos, használhatatlan így a sketch.
-
Winner_hun
félisten
válasz
netpeti98 #44422 üzenetére
Köszönöm, kilőttem. Egyelőre nincs időm vesződni mindenféle kivételekkel, azt se tudom merre kell. Jóval fürgébb lett a rendszer. Win7 alatt se volt évekig semmi vírusírtó / tűzfal, megleszek ez nélkül most is. Ha nem lassítaná feleslegesen a gépet, tényleg csak háttérben futna akkor nem zavarna.
-
Xelo
addikt
-
BladePocok
tag
válasz
netpeti98 #43565 üzenetére
Csak azért kérdeztem,mert olvastam hogy Pro verziókból is kiveszik az opciót,hogy a privacy settingsbe tudj matatni,amit azért jó lenne beállítani így elsőként.Ezért gondoltam arra,hogy először a mostani buildet telepítem (novemberi) majd miután mindent beállítottam,hagyom hogy frissítsen rá az AU-ra. Viszont az ugye kétséges,hogy nem gányol-e össze mindent,amit én szépen megcsináltam a saját módja szerint a frissítést követően...
-
Cane
őstag
válasz
netpeti98 #43519 üzenetére
Format c: után ezek szerint win8.1 gyári kulccsal ismét telepíthető úgy hogy nem bukok semmit?
Olvastam, hogy a 10-es kb. 30 napig engedi a rendszervisszaállítást. Ha a 8.1 ...old és a $.old mappáit elmentem magamnak akkor bármikor visszaállítható lesz ha visszamásolom? Csak azért kérdem mert kevés időm marad gépezni, valamikor hetente csak egy órát és nem tudom ennyi idő alatt kiismerhetem-e az új rendszert. -
vond
MODERÁTOR
válasz
netpeti98 #43220 üzenetére
Köszi!
Akkor most nem nyúlok hozzájuk, végülis tényleg abszolút friss rendszerre mentek fel a frissítések, és rendben működik is minden gép.
Mondjuk most megpróbáltam letölteni a legújabb MCT-vel egy ISO-t, és nem lehet választani Home és Pro között, csak 10 van, meg 10 N, meg 32/64 bit. Ez így normális?
-
King Unique
titán
válasz
netpeti98 #43143 üzenetére
OK, köszönöm az infót!
(#43145) Pankiii: hát értelemszerűen azt a lemezt, amire a rendszert telepíteni akarod. Az pedig nyilván a nagyobb lesz a fenti screenshotokból kiindulva.
Viszont időközben megoldódott, ahogy nézem. Mondjuk azt feltételeztem, hogy tudod milyen módban bootol a gép és annak megfelelően írtad ki a telepítőt, ahhoz igazodik a lemez is stb. De most már mindegy, majd legközelebb jobban oda kell figyelni! -
King Unique
titán
válasz
netpeti98 #43137 üzenetére
Értem, tehát akkor ez a normális. Amúgy nálam is Pro változat van.
Viszont a második bekezdésben lévő dolog az továbbra sem teljesen tiszta, hogy pl. a linkben lévő esetnél melyik rendszer alapján történik a beregisztrálás - aktiválás?(#43138) Pankiii: tehát Legacy boot, ok. A telepítőt gondolom jól írtad ki pendrive-ra és talán maga a lemez sem hibás, valamint a Win10-re ilyen hiba sem nagyon jellemző. A magam részéről továbbra is azt tudom javasolni, amit fentebb, de csak abban az esetben, ha semmi fontos adat nincs azon a lemezen.
-
Viper26
nagyúr
válasz
netpeti98 #42468 üzenetére
Én anno 8.1-ről frissítettem, azután tiszta install volt, és vettem kulcsot.
Ha újra hozzáadom a vásárolt kulcsot, akkor ugyanúgy elfogadja, és azt mutatja egy ideig.
Függetlenül ettől (hogy milyen kulcsot mutat) aktivált marad a Win10.(#42486) adam89.:
Köszi, akkor megnyugodtam.
-
C. s.
addikt
válasz
netpeti98 #42380 üzenetére
Köszi!
A Media Creation Toolt hol találom? A Vezérlőpultban nem, az biztos.Hogyan kell használni? Vagy azt már látni fogom, ha sikerül megnyitni?
VoidXs:
Köszi Neked is! Megnyugtattál.
sz.j:
Köszi szépen, ezek szerint a Microsoft oldalán kell keresnem. Nem csoda, hogy a Vezérlőpultban nem találtam.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
netpeti98 #41933 üzenetére
No, nekiugrottam az egyik gépnek, de cseszik elfogadni a Windows 10 telepítő az érvényes Windows 7 kulcsot.
Leszedtem a legfrissebb Windows 10 Pro-t Media Creation Tool-lal, és készítettem belőle egy USB-s telepítőt. Lehúztam mindent az alaplapról, csak az SSD maradt, amin eddig a Windows 7 Pro SP1 ment. Ezt a Windows 10 telepítőben legyalultam, és felhúztam rá a szűz Windows 10-et. Végig is ment minden, de a kulcsot nem fogadja el, így aktiválni sem tudom. Azt írja, blokkolva van a serial.
Most akkor mi van?
Egyelőre megpróbálom újrarakni a szűz Windows 7-et, azt aktiválni, majd frissíteni Windows 10-re. Remélem sikerül, bár akkor megint nem lesz teljesen tiszta a Windows 10 telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Üzleti vita és megbeszélés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest