- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
persil #144475 üzenetére
• Merevlemez klónozás Macrium Reflect Free program használatával
• How to clone a Windows 10 hard drive to a new SSD using Macrium Reflect
• 8 Best Hard Drive Cloning Software [2022 RANKINGS]Legközelebb pedig majd ott lesz a "Milyen program, ami...?" topik is az ilyen kérdéseknek.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
persil #85623 üzenetére
"ugy ahogy van "atrakjam""
Igen. Macrium Reflect Free (vagyis ingyenes).
Ebben van egy Clone Disk funkció, ami az egyik (régi) meghajtó tartalmát átmásolja egy másik, lehetőleg üres meghajtóra. Lehet kisebb is, nagyobb, is, a lényeg, hogy legalább akkora legyen az új, mint a régin a foglalt terület.
Pár hete cseréltem ki én is a gépemben a korábbi SSD meghajtót egy újra , ugyanezzel a módszerrel. -
King Unique
titán
válasz
persil #85623 üzenetére
Igen, klónozással. amihez bevált program ehhez pl. a Macrium Reflect. De van még amúgy számos egyéb szoftver ilyen célra, sőt akár az SSD gyártója is mellékelni szokott ehhez szoftvert, mint azt a másik válaszban is írják. Ha a forrásmeghajtó, illetve a rajta lévő kötetek jelenlegi mérete kisebb / nagyobb, mint a célmeghajtó (SSD), akkor egy másik topikban egy konkrét példa ennek megoldására is kitér.
-
törölt tag
válasz
persil #64148 üzenetére
Te is megfigyelted ezt gondolom: elindítom a Photos appot 2-3 mp, és azon belül nyitok meg egy képet előbb pixelesen (!) hozza be újabb 1-2 mp mire kitisztul. Ha intézőből konkrétan a fájlt nyitom meg, akkor viszont egyből jól hozza be a képet. Szóval ki érti... ez ilyen.
Az áruházi Spotify is csak azért stabil és működik ahogy kell, mert az nem eredeti UWP app, hanem a win32 van becsomagolva áruházinak. És akkor az UWP ablakkezelési hibákról nem is beszéltem, nem mindegyik tudja megjegyezni a méretét, helyzetét, miért nem lehet a Settings-ből két példányt megnyitni és sorolhatnám az elcseszett UI hibákat. Mail, Calendar is kuka, gyorsabb böngészőben aztán kész.
(#64153) trialboj
Béna a szinkron, béna az app. Évek óta azt nem tudják megoldani a háttérben frissüljön az ún. "élő" csempe, a gyakorlatban úgy néz ki ha te ma délután 2-kor nyitod meg először a start menüt akkor várnod kell mire a naptár átforduljon a mai dátumra, a mail ne már régi levelet mutasson stb. Ilyenek miatt nem használom ezeket. Telefon úgyis jelez emailről azonnal, megnézem ott vagy gépen böngészőben.
-
törölt tag
válasz
persil #64142 üzenetére
Sajnos ilyen az UWP, lassú, instabil, gyerekcipőben jár pedig már évek óta reszelgetik. SSD ellenére is 2-3 másodperc mire megnyílnak. Főleg ha napi első indítás. Új vezérlőpult, számológép is meg a többi még splash screent mutogat amikor a régi win32 változatuk már rég elindult egy pillanat alatt. Videóknál is jól látszik az UWP app lassan nyitja meg, az MPV program azonnal játsza a filmet. A Photos olyan darabos animációval nyílik meg fáj nézni. Edge böngésző is az új ablakot szintén darabosan. Ezért félek amikor a fájlkezelő is "modernizálva" lesz, a Onedrive appból kiindulva 2-3 mp lesz mire majd elindul és akadni fog majd aztán hiba esetén egy villanással elszáll a semmibe. Nekem a legnagyobb sokk az volt amikor a Logitech billentyűzetemen van külön számológép gomb, Win7 alatt instant indult és azonnal gépelhettem a számokat, erre most lassítanom kell különben nem veszi be az input mező amit gépelek, mert még nem nyílt meg az új UWP számológép. Az a gond a Microsoft mobil eszközökre csinálta ezt az UWP témát, az az üzletág befuccsolt és akkor most az univerzális szó jegyében desktop gépekre is erőltetik. De még az univerzális sem igaz, hiszen tele van kikötéssel adott dolog csak gépen működik, mobilon nem. Az lenne univerzális látja rendes gépet használok akkor úgy alakítsa a felhasználói felületet egérhez és billhez. nem kell az érintőképernyős nagy ikonok, nagy sorköz stb.
-
válasz
persil #46095 üzenetére
Gondoltam, hogy valami efféle ok lehet....
Egyébként érdekes módon, nekem is ki van véve a jelszókérés de kb. 2-3 másodpercre bevillan a lockscreen aztán megy tovább és pár másodperc múlva betöltve a rendszer. Szóval én inkább eltüntetném de az a pár másodperc nem zavar. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gmail
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest