- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
efemm
tag
válasz
Winner_hun #157379 üzenetére
Olyat találtam, hogyha a Gyors Elérésből másolsz, akkor duplikál.
További registry beállítást is a default drag-and-drop működésre. -
válasz
Winner_hun #156419 üzenetére
Zárd ki a böngészőt, próbáld meg ugyanazt eljátszani Edge alól.(gondolom böngészőben léptél be a email fiókodba és onnan szeretnél csatolni fájl a levélhez)
Ha Edge alatt nincs gond, akkor próbáld csökkentett módban indítani az FF-t ill. -ha eddig nem volt- takarítsd ki az FF gyorsítótárát.Ha Edge alatt is gond van, akkor az már Windows probléma. A fájlválasztó ablak, az maga az Intéző (Explorer.exe), ha az borul be, akkor azt nem biztos, hogy egyszerű helyretenni, bár ez esetben, ha csak simán elindítod az intézőt és ott pl. új fájl/mappát hoznál létre, vagy jobb egeres menüt elővarázsolni stb, akkor is elő kellene jönnie az összeomlásnak.
-
mrbego
aktív tag
válasz
Winner_hun #138136 üzenetére
Szia
Én képnézegetőnek Fast Stone-t (is) használok. Ebben van olyan pl. hogy egy kép tulajdonságainál az Exif adatok között a helynél megjelenik a Google térkép ikonja, amire csak rakattintok és bejön böngészőben a Google térkép ahol mutatja a helyet. -
válasz
Winner_hun #118593 üzenetére
Intézőben működik a fogd és vidd módszer. (már ha jól értem, mit szeretnél)
-
King Unique
titán
válasz
Winner_hun #118589 üzenetére
Mármint ha erre célzol, akkor lehet.
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #99176 üzenetére
Ha nem indexelt mappában van, akkor a keresőmező kijelölése után a keresés fülön belül a speciális beállításoknál be kell kapcsolnod a nem indexelt helyen történő tartalmi keresést. Ha ez megvan, akkor a keresőmezőben magyar rendszeren a tartalom: "bármi akármi", vagy angol rendszeren content: "bármi akármi" a keresés módja.
-
mpo
veterán
válasz
Winner_hun #99186 üzenetére
A keresőbe: indexelés, majd a speciális fül.
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #99176 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Winner_hun #99155 üzenetére
Gépház - Rendszer - Több alkalmazás - Ablakok dokkolása
-
pc360
addikt
válasz
Winner_hun #75290 üzenetére
Természetesen semmi köze a vírushoz, szóval kár volt a képet mellékelni, a Defender meg felejtős. Használj inkább valami értelmes vírusvédelmet!
Windows 10 Defender was detecting Assembly-CSharp.dll as containing a virus. This has been found to be a false positive.
1.4-ből pedig érdemes megvárni a véglegeset. Ez még csak a Beta 9. Pár naponta jön ki új béta elég fontos frissítésekkel vagy újításokkal. Kipróbálni persze ki tudod.
-
pc360
addikt
válasz
Winner_hun #75280 üzenetére
Ön hallott már a foobar2000-ről?
• gyors indítás
• hangminőség
• gyorsbillentyűk*
• rendezhetőség**
• internet rádió
• konvertálás
• pluginek
• stb.* Albumokra bontás, library a gyors keresésért, illetve a felülete is átrendezhető. Itt van pár példakép, meg a fekete/narancs verzió előre belőtt változatának letöltési lehetősége is.
** Beállíthatók globális gyorsbillentyűk, ami azt jelenti, hogy a system tray-be csukva is tudod vezérelni. Nálam így van hangerőállítás, léptetés, de egy pluginnal ratingelés is.
Ez a golden standard, érdemes lenne futnod vele egy kört. Ha más nem, akkor a hamarosan megjelenő 1.4-es változattal. Ha a csillivili felület és a WinAmp skinek számítanak, akkor legalább AIMP. De a WinAmp 2.81 hallatán sírnak a füleim.
-
pc360
addikt
válasz
Winner_hun #75274 üzenetére
Közben totál átírtam a hozzászólásom, mert kicsit félreolvastam a dolgokat. De sajna én is erre jtuottam, hogy nomálisan nem kiiktatható az előnézeti kép, ezért én már jó ideje le is mondtam róla.
Btw: WinAmp
Az még használja élő ember?
-
pc360
addikt
válasz
Winner_hun #75272 üzenetére
Tudomásom szerint ez az előnézeti kép nem kikapcsolható teljesen, hiába van ott ez az opció. Ez az egy furcsasága van a programnak, hogy ez benne maradt. Talán annak idején ezért is találtam meg ezt a programot, mert én is le akartam tiltani az előnézetet, de sehogy sem jött össze - ellenben sok egyéb funkciója miatt megtartottam.
Megoldás lehet mondjuk, ha nem a tálcára tűzve használod a programok indítását, hanem pici parancsikonként tűzöd oda egy hozzáadott eszköztáron, és akkor nincs gond az ilyen felbukkanásokkal.
-
pc360
addikt
válasz
Winner_hun #75240 üzenetére
Nem kell semmit feltenni. Fogod, kitömöríted (portable), beállítod, amit akarsz, és már törölheted is le.
Az original "installer" is csak kitömörít, de innen ZIP-ként egyből tudod húzni Win 10-hez. A win-állítgatós kategóriában egyébként mindegyik ilyen, nem kell semmit telepíteni hozzájuk, és megbízható progik.
Különben is túlgondolják az emberek a legtöbbször ezt a program-telepítős dolgot. Azzal, hogy egy konkrét, vagy választható mappába kitömöríti őket az installer, és esetleg létrehoz az opcióknak egy AppData-n belül egy mappát, az mire, vagy kire lenne káros hatással?
A legtöbb normális program pedig ilyen. Netán létrehoz egy registry-bejegyzést is, húha. Arra meg ott van a GeekUninstaller, ami mindkét extra helyről ki tudja pucolni a programokat, ha az uninstall ezeket nem szedné le alapból (ami megintcsak a korrekt programoknál nem szokott gond lenni), és ha nem épültek mélyebben a szisztémába.
De még ha meg is marad az AppData vagy registry bejegyzés, az égvilágon semmit se jelent. Az lenne a lényeg, hogy mindenki megbízható programokat használjon, nem pedig az, hogy ilyen sátáni dolgoktól parázzon, mint a telepítés.
-
Syl
nagyúr
válasz
Winner_hun #75184 üzenetére
Winaero Tweaker? [kép]
-
pzstm
titán
válasz
Winner_hun #75170 üzenetére
erre gondolsz?
-
SP4C3
veterán
válasz
Winner_hun #59884 üzenetére
shutdown -s -t 00
-
Winner_hun
félisten
válasz
Aztalon jobb klikk - Új / Parancsikon, majd ezt belemásolni:
%windir%\System32\shutdown.exe /s /t 0 -
ampulla
aktív tag
válasz
Biztos van rá 1000 program neten. Én úgy csinálnám, hogy a batch fájlba beleírom, hogy:
shutdown /s
Majd az adott usernek, amivel be vagy jeletkezve jogokat adok, hogy ne kelljen mindig rendszergazdaként futtatni, majd kirakod az asztalra.
-
DS39
nagyúr
válasz
Winner_hun #54150 üzenetére
hát szerintem dinamikusan, van egy min. és max. értéke, amit foglalhat, aztán ha kell terjeszkedik az integrált.
érdemes esetleg megnézni a bios-ban mi van beállítva vagy a vga drivernél, mik a paraméterek.
(más hardverrről nem tudom elképzelni hogy ennyi kellene neki.) -
DS39
nagyúr
válasz
Winner_hun #54148 üzenetére
intergrált vga van a gépben?
mert akkor lehet hogy ha szükséges lefoglal magának ramot bőven. (3D-s játékok közben pl. bár hogy 8 giga kelljen videokarinak...) -
DS39
nagyúr
válasz
Winner_hun #54145 üzenetére
picit durva hogy 8 GB van hardverek számára fenntartva. nálam ez 86,5 MB
valami ott configba el lehet b.sz.rintvaSP4C3: kétlem, szerintem a sajátgép/tulajdonságoknál is 16-ből 8-at írhat nála.
-
SP4C3
veterán
válasz
Winner_hun #54145 üzenetére
Az csak a grafikon maximuma, ha elég sok memóriát megtelítesz, akkor a grafikon "felbontását" feldobja 16GB-ra.
Edit:
Ácsi-ácsi-ácsi. A hardware-ek számára fentartott ram 8GB?
-
szimi57
őstag
válasz
Winner_hun #52327 üzenetére
Ezt utólag meg kellene húzni. Egy pár percre elemet ki, reset.
-
szimi57
őstag
válasz
Winner_hun #52323 üzenetére
A win nem hibás. A csere között kivetted az alaplapból az elemet? Az ujabb lapokon van egy kis piros gomb. Megnyomtad? Ha nem segit a memória idözitésekkel lehet variálni. Le kell tesztelni a memtesttel.
-
csixy
addikt
válasz
Winner_hun #52261 üzenetére
TeamViewer-rel nemigen tudtad szétszedni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Winner_hun #52164 üzenetére
Csak a rendszert.
-
eszlenyek
tag
válasz
Winner_hun #50660 üzenetére
Másik egérrel próbáltad már a gépet?
-
eszlenyek
tag
válasz
Winner_hun #50627 üzenetére
Nálam is produkált hasonló dolgokat a win10 egy hama egérrel (win 8.1 alatt és másik géppel sem volt baja). Újratelepítéssel nem próbálkoztam, de amikor lecseréltem az egeret egyből orvosolva lett a probléma. Esetleg próbáltad a szoftvert/drivert újratenni?
-
netpeti98
addikt
válasz
Winner_hun #50486 üzenetére
Gépház->Eszközök->Automatikus lejátszás
Az adott eszköz típushoz állítsd be, hogy rákérdezzen minden alkalommal. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #50128 üzenetére
Gép újraindítása megoldotta a problémát, a sajátgépben bejött az ftp.
-
netpeti98
addikt
válasz
Winner_hun #49460 üzenetére
Ha a leggyakrabban használt lista valamelyik elemére kattintasz, akkor ott az Egyebek menüben lesz olyan lehetőség, hogy ne jelenjen meg többet a listában. Így a felesleges dolgokat kiszedheted onnan, és automatikusan a soron következő leggyakrabban használt program kerül a helyére. Hátha sikerül megoldani, hogy a Számológép bekerüljön. Nem túl felhasználóbarát, de jobb megoldást nem tudok.
-
zzola
titán
válasz
Winner_hun #49458 üzenetére
A keresővel keresd az appot (ne a start menüben), akkor úgy látod majd, mint nálam...
De ott van, kitűzés startra...
Jah, hogy közben sikerült! -
zzola
titán
válasz
Winner_hun #49454 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
Winner_hun #49450 üzenetére
Jobb egér, kitűzés...
-
raidx
őstag
válasz
Winner_hun #47325 üzenetére
Rákattintasz a név feliratra. Ekkor az a mező lessz aktív és lessz ott egy pici nyilacska ami vagy fel vagy le mutat. Az mutatja a rendezési irányt. Egy kattintás rajta és máris átfordult az irány.
-
netpeti98
addikt
válasz
Winner_hun #44786 üzenetére
Még az előző kiadáson vagy, az ő általa említett funkció a 1607-es verzióban van, ami ezen a héten érkezett. Így nem is lehet a probléma okozója.
-
S-IW
tag
válasz
Winner_hun #44641 üzenetére
-
S-IW
tag
válasz
Winner_hun #44415 üzenetére
Gépház-frissítés és biztonság-Windows Defender-korlátozott rendszeres vizsgálat. Ki van kapcsolva?
-
raidx
őstag
válasz
Sajna a defender ilyen erőszakos. Ha kikapcsolod a malware kergetője akkor is aktív marad és fogja a gépet ha dolgozik. Tegyél fel egy free vírusirtót (avira vagy 360) és távolítsd el a defendert mert a malware kergető akkor is képes aktiválódni. Eltávolításhoz lehet programokat találni a neten de sok csak kikapcsolja.
-
netpeti98
addikt
válasz
3 megoldás van:
1. Felraksz egy másik vírusirtót aminek nincs ilyen előforrásigénye. Ilyenkor a Defender magától lekapcsolódik.
2. Letiltod a Defendert kézzel: [link]. Így viszont semmi védelmed nem lesz a vírusokkal szemben.
3. Ha meg akarod tartani a Defendert akkor akkor kivételek közé rakod a parancsikon fájlokat. -
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #43458 üzenetére
-
netpeti98
addikt
válasz
Winner_hun #43458 üzenetére
Régebben biztos lehetett cserélni a desktop ikonokat, szerintem azóta is megvan ez a lehetőség. Csak elő kell keríteni a régi ikont valahonnan. Mobilról nem tudom most megnézni.
http://www.isunshare.com/windows-10/change-desktop-icons-in-windows-10.html
Szerk.: Az elérési útja megváltozott, de Személyreszabás alól előhozgató ez a panel
-
vigyori78
őstag
válasz
Winner_hun #43455 üzenetére
1.: a kuka valami hányadék, el nem tudom képzelni ezt hogy lehetett engedni :
ezt nem nagyon értem, a lomtárral van valami ?2.: alul a gyorsmenü előhívása irgalmatlan lassú néha, már-már belefagy a gép. Win7 alatt egyszer se volt gond, itt meg 10-15 mp-ig nem töltődnek be az ikonok / feliratok. Ez mitől lehet? :
Szerintem egy teljes gyalulás és win10 tiszta telepítés megoldaná . -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun #28992 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest