- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
Dinter #47681 üzenetére
Próbáltad unlockerrel?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Dinter #47681 üzenetére
A jobbklikk / Tulajdonságok / Biztonság fülnél kell játszani, amennyiben tényleg nem használatban lévő fájlokról van szó. Mindenképpen megoldható, én Win7-tel is töröltem már Win8-at, vagy fordítva is.
Rejtett helyfoglaló lehet egyébként a System Volume Information mappa is, ahol a visszaállítási pontokat tárolja a Windows, többen átsiklanak efelett. Én meg alapból kapcsolom ki a Rendszervisszaállítót, az életben soha nem használtam, két teszttől eltekintve.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Dinter #45840 üzenetére
A Windows alapból nem tud ilyet. Ha szeretnél egy "mappa mérete" kategóriát a windows fájlkezelőjébe, (mint pl a hossz kategória, ami kiírja az mp3 fájlok hosszát), akkor shell extensiont kell hozzá keresned és telepítened. Régen volt ilyen extension, de em tudom kompatibilis-e a Win 8-al.
Alternatív megoldás: Tegnap linkeltem több, erre is használható programot, pl WinDirStat és TreeSize. -
cigam
titán
válasz
Dinter #35872 üzenetére
Ha engedélyezve van, akkor igen.
Vagy a telepítő, vagy a biztonsági mentés által létrehozott lemezről indítsd a gépet. Ott is lehet "bütykölni"
Amúgy meglepő lenne ha így beengedne. Hogy hogy nem tudsz belépni a saját gépedbe?
-
pushalias
addikt
-
Bitmill
csendes tag
válasz
Dinter #34011 üzenetére
Sajna próbáltam mindent. A MS Support válasza szerint a Realtek nem gyárt megfelelő drivert Win8 alá...
Időközben próbáltam a barátnőm Samu Ativ Smart Pc-jén is, de ugyanaz az eredmény, ott Intel audio van. Azon gondolkozom, van egyáltalán olyan laptop, amin nem Intel vagy Realtek megoldás hangoskodik? Esélytelen. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy valamilyen módon a világ többi Win8 felhasználója mégis chat-el valahogy... -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Dinter #29968 üzenetére
Legallul az oldsal alján vagy egy siw nevű progi soha nem használtam de ezt találtam
talán megmondja, ha ezsem jó akkor remélem jön valaki aki tud segíteni...
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Dinter #29966 üzenetére
nekem még cfossal anno winxpn voltak gondjaim bőven...
mindig belassult tőle a net...
igen az amire gondolsz ott nézd még meg
lehet win7 est linkeltem ezeetben bocsi több lap volt megnyitvaa cfos az megtudja zavarni bődületesen a netet legalábbis a régiek képesek voltak rá...
nekem inviteles telefonvonalas volta anno(most is
)
-
brekes
tag
válasz
Dinter #25685 üzenetére
Nem.
A vírusírtókkal kapcsolatban meg: Én sem használom win8 alatt, és nem is fogom, bőven elég a be épített. Én win7 alatt sem használtam ilyeneket.... A fontosabb vírusokat mint például a trójai vírusok úgysem foglya meg. A kis kémprogramokat meg a beépített megfogja. Szóval tök feleslegesek ezek a "vírusírtók"
-
Genius007
őstag
válasz
Dinter #19231 üzenetére
" Még régebben kiírtam, hogy nincs meg a "szolgáltatások hozzáadása" menü. Nos, azóta feltelepíttem a Win 8 Pro-t és aktiváltam, de még mindig nincs meg. "
Dettó nálam is ez a helyzet!
Windows 8 Pro, és sehol semmi, a programok és szolgáltatásokon belül sincs ha rákattintok ....
Valaki csinálhatna egy printscreent róla, hogy hol van, mert ennyire hülye nem vagyok. -
evilskati
aktív tag
válasz
Dinter #19092 üzenetére
Vezérlőpult> Windows Update>Bal alsó sarokban van.
most nézem: angol rendszeren: Control Panel > Add Features to Windows 8 ( nem kell belépni a WU-ba sem.)
hunfatal: Nekem ugyanazt a menüt dobja fel a WU-ból is.
FLx: Az upgrade alkalmával retail kulcsot osztogatnak, szóval annak csak annyi a lényege, hogy egyszerre egy helyen lehet feltelepítve, nem alaplapfüggő.
-
Giovanny
őstag
-
Hege1234
addikt
válasz
Dinter #18222 üzenetére
ez így biztos nem fog menni !
ha fel akarod tenni win8-at pendrive-ra akkor ezzel a programmal kell csinálnod
ostogo
itt leír mindent mit hogyan kell
win8-ra is így kell csinálni
használj hozzá mountolo programot pl: magicisoigen érdemes tisztán telepíteni!
az én iso-m 3,14gb volt és egy 32gb os pendriveről telepítettem
hány gb-os pendrive-ot akartál hozzá használni ?
-
evilskati
aktív tag
válasz
Dinter #18222 üzenetére
Elvileg régebbi windows csak addig kell míg felrakod az assistantot, ami ellenőrzi a kompatibilitást, és letölti a telepítőt, ezután felajánlja, hogy kimentse valahova .iso-ban vagy egyből rárakja pendrive-ra,dvd-re, vagy upgradeli a mostani rendszert.
Ha rárakod pendrive-ra vagy kiíratod vele, akkor arról bebootolsz, és onnantól mehet a tiszta telepítés.
Eddig egyvalaki írta, hogy így nem müködött, de a nagy többségnek megy a tiszta telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest