- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
nonsen5e #51996 üzenetére
Ennél azért árnyaltabb a kép, nekem csak mobilnetem van, w7 alatt letöltöttem a w8.1 up1-et ~25 perc alatt, települt, netet nem talált, telepíteni akartam a mobilnet szoftvert, az meg kérte a .net 3.xx-et, amit ugye net nélkül nehéz telepíteni. Ugyanaz a 2 cucc volt sárga w8.1 alatt, mint w7 alatt, csak w7-nél felment simán mindkettő.
-
szabonagyur
félisten
válasz
nonsen5e #51973 üzenetére
Hát gondolom attól is függ, hogy a matricás XP az milyen volt? OEm vagy dobozos? Dobozos esettében tuti nincs a géphez kötődés Upgrade esetében sem. OEM esetében már jobb kérdés, mivel ugye az OEM esetében alaplaphoz kötődés van általában. MS-nek kéne írni ezzel kapcsolatban, hogy mi az álláspont. Szerintem ez amit én írtam.
Közben frissítetted, a kérdé csak az akkor, hogy OEM-et vettél vagy nem?
-
szabonagyur
félisten
válasz
nonsen5e #51969 üzenetére
A gépek biztos kevesek lesznek a Win9-hez. Amúgy ha felfrissítetted volna Win8-ra akkor azt át is vihetted volna hivatalosan más gépre? Mert ugye ami matrica volt XP esetében az az adott géphez kötötte a licenszet. Ennek megfelelőn a frissítés is az adott géphez kötődik nem?
-
szabonagyur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest