- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
Taifa Díaz #69161 üzenetére
Ha a gyökérből indítja, akkor nem fogja tudni kiválasztani. Talán a Sources mappában levő setup.exeaz ami rákérdez.
-
tgabe25
tag
válasz
Taifa Díaz #68684 üzenetére
Na lezárult ma az egész dolog, az új i5-tel hasít a gép
a hiba okát nem tudta megmondani a szervizes, ezt már majd a belső szervizesek tudják meg, ma visszaküldték a procit. Mindenesetre érdekes, pont mi nyúltunk bele, de rendezve lett
-
tgabe25
tag
válasz
Taifa Díaz #68679 üzenetére
Nos ma hívtak szervizből, a szervizes a saját 4590-ével meg ment szóval tuti a processzor a ludas. Hétfőre berendelt egy másik 4460-as processzort, szóval hétfőn elvileg minden oké lesz. Bár mondott olyat, hogy attól tart, hogy ha ezt az "elvileg" hibás procit visszaküldi a tényleges gyártói szervizbe akkor ott mi lesz mert csak B85-ös lapon tudta tesztelni a procit, mi van a ha más chipkészletes lappal meg megy. Bár ez már nem az én saram, meg az övé sem mindenesetre van benne valami amit mondott. Az érdekelne, hogy a Win8.1 a Win7-től alapvetően ennyire különbözhet utasításkészletben, hogy 8.1-en előjön a hiba 7-en meg nem? Bár hallottam olyan prociról is ami linux alatt ment, win7 alatt is de amint valami játékot próbáltál tolni rajta kifagyott.
Fire/SOUL/CD: amint olvashattad szervizben van már
az egész hosszú hétvégén rajta ültem
mindent megtettem már, totálisan mindent átrágtam, ismételten írom ugyanilyen lapom van nekem is minden beállítást átmásoltam az enyémről, elég időt elherdáltam vele, az ágyamba is rakhattam volna magam mellé aludni lassan annyira kerestem a hibát
Procit csak azért nem cseréltünk, az enyémet nem akartam már totálisan szétszedni, igaz hamarabb rájöttünk volna a hibára de legalább a szervizes maga tapasztalta ki mert alig akarta elhinni, hogy csak a processzor a hibás
Ja és amúgy a parancssoros nem jött volna be mert ha bezártam vagy leokéztam automatikusan újraindult a gép.
-
tgabe25
tag
válasz
Taifa Díaz #68668 üzenetére
Ugyanaz a memóriám van mint abban a gépben csak 1333-as mert egy félreeső bizniszben lecsaptam rá újonnan töredék árért de tökéletesen megy az enyémben. Azóta bréking van. Bevitettem szervízbe, hívtak, hogy minden oké felment rá lemezről mindenféle hiba nélkül a win7(dafuck?), kérdezte oké lesz-e így. Mondtam neki 8.1-et akart az illető rá azt mondta jó megcsinálja mehetek is érte még ma du (ez délben volt telefonon). Du kapom a telefont megint, 8.1-el meg ugyanúgy jár mint én állandóan. Végignézte ugyanúgy másik gépben az ssd-t ott jó, hdd-re ugyanúgy nem telepít. Próbálta másik táppal mindennel ugyanúgy nem jó. Gyakorlatilag végigjárja ugyanazt a kört mint én most. Holnap nézi meg másik rammal másik procival, de tán a lapot is valami módon kizárta másik lapba bedobta a komplett konfigot, ott is ugyanaz. A processzor maradt egyedül eddig. De nem akarom offolni a topikot mert ez már az, 100%, hogy hardver hiba ha érdekel a vége téged vagy bárkit leírom majd.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #67837 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Én váltanék, nem sírnék, de rengeteg gond van a rendszerrel(W10). Otthon is használtam, de vissza kellett állnom 8.1-re. Meló helyen 10 van... Kicsit agresszív. Főleg ha elmegyek napközben, visszakapcsolom, majd fél órát frissít, anélkül, hogy dönthetnék, hogy van-e időm rá vagy nincs. A flash videók folyamatosan összefossák magukat... Ha egy word van nyitva, akkor is néha iszonyatosan a rendszer felpörgeti magát valami system alkalmazással, mikor gondolom E. T. haza telefonál...
Szóval erőszakoskodjanak ha már hibátlan a rendszer.
-
westlake
félisten
válasz
Taifa Díaz #67837 üzenetére
Joguk van hozzá. Ha nem tetszik, ne használd a terméküket. Ha pedig sírni van kedvetek, miért nem a M$-nak sírtok? Miért egymásnak és nekünk?
Nem írtam, hogy normális. Azt írtam, hogy a bolhából csináltok elefántot. Egyáltalán nem akkora probléma, mint amekkorának beállítjátok. Észre kellene venni. -
Adamis
őstag
válasz
Taifa Díaz #67335 üzenetére
Az installálni is milyen szép magyar szó!
-
quailstorm
félisten
válasz
Taifa Díaz #67250 üzenetére
pedig nem változott a struktúra, csak amit én keresek az nem ott van
tudnám hogy hol -
quailstorm
félisten
válasz
Taifa Díaz #67243 üzenetére
sajnos nekem ott sincs semmi különös XP alatt
-
sanyek2
senior tag
válasz
Taifa Díaz #67245 üzenetére
Jónéhányszor telepítettem már újra gépeket, de csak az utóbbi néhány hónapban jelentkezett ilyen.
Mint azt fentebb olvashattad, a legkülönbözőbb gépeken, más verziójú oprendszernél is jelentkezett.
Semmihez sem tudom kötni.
A kezdetektől fogva, ahogy elindult másodszor a szűz win, előjött a fájlkezelő.
Passzolom a kérdést -
PistiSan
addikt
válasz
Taifa Díaz #66925 üzenetére
Már meg jelent, nem vészes!
Inkább ilyen automatikus újraindításoktól tartottam, de így még vállalható amíg megoldódik a probléma.Köszönönöm mindkettőtöknek az infót!
-
worxland
addikt
válasz
Taifa Díaz #65984 üzenetére
Magas labda volt, nem tudtam nem lecsapni.
-
netpeti98
addikt
válasz
Taifa Díaz #64534 üzenetére
Köszönöm, ma is tanultam valamit.
Más: Csináltam egy új ISO ugyan azokkal a beállításokkal amit én is használok (PRO, x64, en-us), hátha van frissebb változat, de a Media Creation Toollal ugyan pontosan ugyan olyan méretű változat keletkezett. viszont a TC md5 ellenőrzője 3 szögre pontos ISO-n is 3 különböző md5-t dobott. Ez annak köszönhető, hogy maga a program rakja össze a helyi gépen az ISO fájlt? Tudom ez már kicsit paranoid, de kiírás előtt mindig megnézem a kép sértetlenségét.
-
baboss
őstag
válasz
Taifa Díaz #62857 üzenetére
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Taifa Díaz #61663 üzenetére
Az a baj, hogy ha az élő műsort szeretném nézni, a helyadatokat nézi és az már nem lesz USA. Valahogy ezt kellene megoldani :/
-
Pete55555
addikt
válasz
Taifa Díaz #60629 üzenetére
Nem tudom, én is gondoltam rá, de úgy voltam vele, hogy az a CPU-t húzná... Azzal meg semmi gond.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Taifa Díaz #57481 üzenetére
És itt WIn8 alatt mit vártok el? Itt meg mivel nem jelentkezik nem tudják... nem azért nem segítenek ott sem mert nem akarnak, hanem nem tudnak.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #52304 üzenetére
Tehát ha jól értem, a Zune-al is kezelhető a TV Tuner? Mert a honlapon nem látok erre való utalást.
-
premete
veterán
válasz
Taifa Díaz #52304 üzenetére
-
pete_21
addikt
válasz
Taifa Díaz #51379 üzenetére
Köszi!
Más: Lenne még egy kérdésem: 8 GB memóriám van, a lapozófájl kezelése automatikuson van. Egyik hdd-n, sem, és egyik partíción sem találok pagefile.sys-t. Ez nekem fura, most akkor semmilyen lapozófájlom nincs? Még egy minimálisat sem hozott létre a rendszer?
Win7 azért készített lapozófájlt.
Ha valamilyen programnak (pl. játéknak) kell, akkor majd gyorsan készít egyet?(#51391) csabyka666: Látom, hogy a felmerült problémára már kaptál választ, de a 32/64 bites rendszeres kérdésre nem láttam.
2 GB memóriára is feltehető 64 bites oprendszer (feltéve ha teljesülnek a követelmények, pl. processzor utasításkészlet), szóval ilyen jellegű memórialimit nincs. A 32 bites rendszer összesen 4 GB memóriát tud megcímezni/kezelni. Ebben tehát benne van a rendszermemória (RAM), a videokártya memóriája, és esetleg a hangkártyáé, ha van. De ez utóbbi néhány MB szokott lenni maximum, tehát nem jelentős.
Ezért lehet, az, amit írtál, hogy a 32 bites a 4 GB-ból 3-at kezelt, mert a videokártya memóriája is benne volt a 4 GB-os korlátban.
4 GB memóriánál, és fölötte már ajánlott a 64 bites rendszer, hogy a memóriát ki tudja használni. Ez az egyik legnagyobb előnye a 64 bitesnek. További plusz, hogy egy 64 bites program (jó optimalizáltság mellett) jobban fut a 64 bites oprendszeren, mint a 32 bites társa. Pl. renderelő, kódoló programoknál már jelentős lehet a sebességnövekedés. Illetve ha jól tudom, egy 32 bites program csak maximum 2 vagy 3 GB memóriát foglalhat le, de a játékok többet is meg szoktak enni, így ebben már nem vagyok biztos. Lehet, hogy a maiak már 64 bites játékok, így nincs ezzel gond, vagy lehet, hogy 64 bites oprendszeren a 32 bites programnál nincs ilyen limit. (csak 32 bites oprendszeren) Ha valaki ebben tud pontosabbat, akkor kérem javítson ki.
Illetve a 64 bites oprendszernek van plusz néhány beépített védelmi funkciója, a kártékony programok ellen, ha jól tudom. -
kispx
addikt
válasz
Taifa Díaz #51243 üzenetére
Nem fogja. Egy Kaspersky Rescure Diskkel nézesd át a gépet.
-
netpeti98
addikt
-
pete_21
addikt
válasz
Taifa Díaz #51243 üzenetére
Szerezz be egy rendes vírusírtót + egy Malwarebytes-ot is futtass le. Ez a kémprogramok ellen van, amire a víruskeresők általában nincsenek felkészítve.
Nem biztos, hogy a WD letörlése eltávolítja ezt a kedves kis programot. Ha a WD külön ment fel, és ez is külön, és Te csak a WD-t törlöd le az ő uninstallerjével, akkor ez a bitcoin bányász attól még fennmaradhat...
Szóval a telepítőtől és uninstallertől függ, vagyis attól, hogyan lett megírva. -
kispx
addikt
válasz
Taifa Díaz #51227 üzenetére
> "Az utóbbi pár napban üresjáratban kezdte el valami használni a procit. Arra figyeltem fel, hogy a ventilátor egyre hangosabban forog rajta, de amikor leülök, és megnyitom az Aida64-et, látom, hogy elkezdett visszahűlni 57 fokról"
Automatikusa karbantartás? -
CJ4567
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #51227 üzenetére
Feladatkezelő/cpura katt, és vársz, de ne zárd be.
-
Bálint306
tag
válasz
Taifa Díaz #50592 üzenetére
A Win 8.1 abszolút legális/jogtiszta.
Feladatkezelőben még nem néztem, legközelebb meglesem, ha lesz annyi erőforrás, hogy előhozzam.- Igen a legfrisseb mikrotorrent
- 120Gb Samsung 840 EVO ebből 80Gb szabad, illetve egy 2Tb-os WD RED amiből a 90%-a szabad még.
Norton Internet antivírus van fent egy 30 napos próbaverzió (egyik szoftverhez adták)
-
szabonagyur
félisten
válasz
Taifa Díaz #50586 üzenetére
Tényleg nem neked ment, csak ugyanaz az avatar volt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Taifa Díaz #50579 üzenetére
Ahogy több embernek is megmondtuk, csak azért, hogy szidd az adott szoftver nem kell itt lenned és osztanod a hülyeséged. És a magonként 300Mhz meg akkor számít csak amikor valakinek ahogy említettem e-péniszre vagy benchmarkra megy. Az más kérdés, hogy az FX-edet agyon kell húzni, hogy egy szinttel legyen egy normális i5-el kb. De nekem 8, használd akkor a Win7-et, ha meg maradsz a win8nál ne okoskodj mert mégis jó. Az MS is körberöhögne téged ha ilyen problémával fordulsz, hogy nem megy a tunig, főleg a +30% értékű.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Taifa Díaz #50041 üzenetére
Ki mondta, hogy én használok ilyet? Csak írtam neki, hogy ne legyen hülye ha van ingyenes alternatíva is, de kösz a beleokoskodást. Attól, hogy ingyenes mivel lenne rosszabb mint a 30$-os verzió? Semmivel, itt is ezt ajánlja mindenki....
-
moonguru
őstag
válasz
Taifa Díaz #49471 üzenetére
Csak egy megjegyzés, pdf-be mentettem az Office-szal, később változtatni szerettem volna valamit, na azt már viszont nem engedte...
Csak óvatosan.
-
Воланд
titán
válasz
Taifa Díaz #49471 üzenetére
2010, 2013 biztos. 2007-hez meg egy ingyenes bovitmenyt kell feltenni.
-
Воланд
titán
válasz
Taifa Díaz #49469 üzenetére
a word is keszit alapbol pdf-et.
-
laszlo168
senior tag
válasz
Taifa Díaz #49431 üzenetére
Köszi, jó helyt keresgéltem, csak nekem az a menü pont nincs ott.
-
RazoR
veterán
válasz
Taifa Díaz #49240 üzenetére
Volt tuning, de még a régi procival. Az új procihoz meg kellett a bios update úgyhogy eleve minden nullás. Nem tudom mi lehet a gond. Arra tudok még gondolni, hogy a bios beállításoknál valamit elcseszhettem az ide/sata/ahci stb... dolognál....Szerinted lehet?
-
AthlonXP
őstag
válasz
Taifa Díaz #43318 üzenetére
Köszönöm, ilyesmire gondoltam!
Az első lehetőségnél, gondolom a dokumentumok mappát hagyná érintetlenül, vagy legalább is a "videó, kép, zene" mappa hármast.A második lehetőség az már érdekesebb, mert ott már úgy írja, hogy "Tartalom és alkalmazások törlése, majd a Windows újratelepítése".
A mondat vége nekem úgy jön le, hogy gyakorlatilag itt önmagát törölné a rendszer teljesen, majd kezdhetném a nulláról a dolgot. Ez olyan, mintha én nyomnék egy formatot, vagy rosszul gondolom?
Ki kell ezt tapasztalni....
-
vlevi
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #43318 üzenetére
Vagy a legelső, attól fugg, mit szeretne megtartani. De latatlanban arra tippekek, hogy a hagyomanyos alkalmazasok az elso valtozatnal is el fognak tunni, mert attol, hogy legyalul mindent a rendszer, de amkepeket meghagyja, attol meg a telepitett alkalmazasok nem fognak mukodni. De ezt csak sejtesem alapjan irom, gyakorlatban meg nem probaltam, csak a teljes ujratelepitest. Ez vegulis nullarol installt jelent, annyi a konnyebbseg, hogy nem kell telepito cd-t keresni, es szeriaszamot irkalgatni.
-
klambi
addikt
válasz
Taifa Díaz #42613 üzenetére
kv előtt vagyok na
-
Grande Ale
őstag
válasz
Taifa Díaz #42008 üzenetére
Köszi!
-
Máté94
addikt
válasz
Taifa Díaz #40974 üzenetére
Egyik sem játszik.
-
zso85
tag
válasz
Taifa Díaz #40751 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors segítséget,tényleg megoldotta a problémát!
Már kezdett az agyamra menni.Amúgy ezt miért csinálhatta?Már több gépre tettem újra,de ilyennel még nem találkoztam. -
szabeska
addikt
válasz
Taifa Díaz #40431 üzenetére
Nem csak infós topicok vannak, thats why.
-
válasz
Taifa Díaz #40408 üzenetére
Akkor az, köszi.
-
30z.Samu
titán
válasz
Taifa Díaz #40347 üzenetére
Oké, tedd csak, én viszont a hozzászólásomban segítségül hívtam az iróniát.
-
Szabesz
őstag
válasz
Taifa Díaz #40370 üzenetére
Mert túl éles a váltás, és szokatlan ez mindenkinek. A változástól meg mindenki retteg.
Megvallom, nekem sem volt szimpatikus a W8, de fel kellett raknom, majd megszoktam, és megszerettem. A rendszer gyors, az animációk szépek és folytonosak. Még a csempék is teljesen megszokhatóak, és szerethetőek (egységnyi felületen rengeteg hasznos információ), érintő felületen meg egyenesen kézreesik (pl W8 tab).
A Windowsról azért nem tipikusan a gyorsaság, és a szép, akadásmentesen animált felület ugrik be tipikusan (Windows Phone rendszerről is reflexből azt gondolják, hogy egy akadozó valami, közben az egyik leggördülékenyebb mobil OS). -
rgeorge
addikt
válasz
Taifa Díaz #40370 üzenetére
Amikor a Vista/Windows 7 megjelent, mindenki a klasszikus start menüt/megjelenést kereste. Nyilván ott kisebb volt a váltás, de a séma ugyanaz. Új felület, amitől félnek, inkább kérik vissza a régit. Majd megszokják/megszeretik idővel.
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #40343 üzenetére
Yep, és a MS-bérencség definíciója az, hogy nem MS-nak rovod fel a hülyeúzer hibáját. Égbekiáltó!
-
válasz
Taifa Díaz #40349 üzenetére
Vigyázz, mert a Redmond-i Szent Gates Tűzben ég el hitvány kis lelked, amiért mi Urunkat Bill-t, az ő Szent Termékét és annak Hithű Követőit gyalázni merészelted!!
-
válasz
Taifa Díaz #40347 üzenetére
Köszönjük Emese
-
30z.Samu
titán
válasz
Taifa Díaz #40345 üzenetére
Nem lett tökéletes, mert hiányoznak a hibák...
-
daimonion
senior tag
válasz
Taifa Díaz #40343 üzenetére
A Nulladik helyen meg az MS egy gonosz multi aki állandóan szar rendszert csinál és miért nem adja ingyé meg miért nem integrál bele 4.500.000 drivert hogy mindenféle szar eszközömmel kompatibilis legyen meg alapból miért nem olyan amilyen minta dos idejében volt meg egyébként is mért nem Ő írja a drivereket minden gyártó helyett??
Egyébként meg miért nem kérdezi meg minden egyes usertöl hogy akar-e start menűt vagy nem ??? -
30z.Samu
titán
válasz
Taifa Díaz #40067 üzenetére
Közben sikerült megoldani, lementettem a fontosabb dolgokat és teljesen legyalultam a gépet. Újra particionáltam a vinyót és most úgy fest ez megoldotta a dolgot.
-
30z.Samu
titán
válasz
Taifa Díaz #40067 üzenetére
Próbáltam, nem ment.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #39438 üzenetére
De, ott van.
Ugye a Kezdőképernyőről nyitod meg a Charm Bar-t?
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Taifa Díaz #39436 üzenetére
Charmbar, settings, personalize.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Taifa Díaz #38411 üzenetére
Fölraktam azóta. Még egyszer nekifutottam és most jó volt. nem annyin hajtom kicsit kevesebben nem ilyen jellegű volt a probléma....
Más:
Miért ír ki más termékazonosító kulcsot mint ami nekem van ???????? Telepítés előtt beírtam a CD kulcsom de a föltelepítés után más szerepel a Rendszernél akkor most ez WTF ?????????
Egyenlőre érdekes ez az új WIN 8.1 a WIN 7 után
-
dunc
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #36853 üzenetére
Akkor
ez nem megoldás számomra. -
dunc
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #36850 üzenetére
A sima
win8 alatt volt probléma? -
Kezdő Balázs
tag
válasz
Taifa Díaz #36804 üzenetére
Köszönöm szépen
-
catroot
veterán
válasz
Taifa Díaz #36589 üzenetére
Drága vagy, hogy megkérdezed.
Én speciel nem, de a páromat sikerült benne részesítenem.
-
catroot
veterán
válasz
Taifa Díaz #36581 üzenetére
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #36584 üzenetére
A csuda vinné, hát tényleg ekkorát tévedtem? Ahh.
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #36581 üzenetére
Fogadjunk, te abból élsz, hogy másokról diagnózist állítasz fel.
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #36537 üzenetére
Neked frusztrációt okoz, ha másnak több hozzászólása van, mint neked, vagy hogy? Érdekes, én nem szoltam vartyogni, amikor más akár csak egyetlen szavas hozzászólásokkal örvendezteti meg az úri közönséget. Persze mindegy, más péniszirígysége nekem nem valószínű, hogy kárt okoz.
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #36531 üzenetére
Azon töprengek, mikor láttam utoljára kommersz pécében PCI hangkártyát.
-
Воланд
titán
válasz
Taifa Díaz #36409 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
Taifa Díaz #36407 üzenetére
nincs ilyen szabaly.
-
válasz
Taifa Díaz #36335 üzenetére
Az igen!
-
escape
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #36168 üzenetére
Egy hős vagy! Pont így gondoltam!
-
FoLey-v
addikt
válasz
Taifa Díaz #36086 üzenetére
Értem akkorjó,csak most egyik ismerősöm felrakta a 8-at és mondta,hogy Cod 4 alatt fps gondjai vannak vele és még gondolkozok ezen.
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #35993 üzenetére
2014 egyértelműen a Linux éve, de akkor már a LibreOffice-é is lesz.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Taifa Díaz #35981 üzenetére
Az gáz. Köszi!
bye
Blue Eagle -
Abrion
senior tag
válasz
Taifa Díaz #35672 üzenetére
azt akarod mondani hogy kb olyan jó mint a Win 7 és kicsit másabb, de miben más?
-
Black Plague
tag
válasz
Taifa Díaz #35464 üzenetére
...
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #35468 üzenetére
Azt hittem, Gyakorikérdésekről jöttél.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #35464 üzenetére
A másolásvédelem megkerülése.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Taifa Díaz #34459 üzenetére
én már kész vagyok kicsit ettől.
(#34460) n@p@lm: ezt már kicsit régebben olvastam valahol, hogy könnyítették ezt a részét a dolognak, win7-nél még ezt nem lehetett.
(#34461) brd: na most akik itt árulnak ilyen windows 8 oem 64 ill. 32 bites csomagokat 12-15ezerért, ami ugye a boltban 24-26ezer, azok akkor legálisak, ha számlát tud adni róla? és hogyan is tudna számlát adni róla, ha a bolti ár feléért adja? én csak ezt nem értem.
-
brd
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #34459 üzenetére
Windows-t, számlaképes kereskedőnek minden további nélkül.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Taifa Díaz #34457 üzenetére
teljesen érthetetlen az egész oem dolog.
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #34267 üzenetére
Én is ezen a verzión gondolkodtam, de még mindég nem elég frappáns.
-
pzstm
titán
válasz
Taifa Díaz #34267 üzenetére
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #34057 üzenetére
Ha a bagolyság azzal jár, hogy a Microsoft Community oldalán az anonim (és Microsoft címkével sem ellátott) Community Moderator hozzászólását nem tartom a Microsoft hivatalos tanácsának, akkor inkább a bagolyság.
(#34058) pzstm, neked nem mindegy, hol nyűgözöm le az embereket?
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #34043 üzenetére
Ugye nem haragszol meg rám, ha én nem akarom ezt folytatni? Úgyhogy részemről ennyi volt, pá, cicafiú, nekem van fontosabb dolgom is az életben, mint trollt etetni.
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #34041 üzenetére
Kezdjük a puszta tényekkel.
Az általad vázolt megoldást nem „a Microsoft” javasolta, hanem az Answers fórum egyik moderátora de ő sem egyedüli megoldásként, mint te. Tette ezt két olyan Microsoft cikkre hivatkozva, amelyek közül az első a "rendszerfájl-ellenőrző eszköz" futtatását javasolja, a másik pedig a Microsoft Dev Center Hardware szekciójában foglalkozik a hibaüzenettel, és egyetlen szóval sem említi, hogy a kedves felhasználó bármilyen malware keresésnek nekiálljon. Driver frissítést azt például ajánl, ami egy hardware szekcióban nem is meglepő. És nézzenek oda, hát nem arról értekezik közben, hogy ott egy kivételt valaki nem kezelt le? Bár ez annyira nem fontos, nem adnak a bótban kenyeret arra, hogy nekem van igazam.
Ott állunk tehát, hogy a Microsoft valójában nem javasolta a malware ellenőrzést. Az általad linkelt információk alapján semmiképpen.
Foglalkozzunk azért egy kicsit a „ki is itt a bunkó” problémával is, ha már a válaszod nagyobbik fele arra van kihegyezve.
Én a kétségemet fogalmaztam meg, és mivel éreztem, hogy esetleg lehet éle a mondandómnak, ezért szánt szándékkal odaírtam elé, hogy no offense, vagyis ne tekintsd a személyed elleni támadásnak. Úgy gondoltam, egyszer élünk, igyekszem udvarias lenni.
Te erre voltál szíves taj paraszt módjára reagálni, lehurrogásról és vegytiszta nagyképűségről értekezni. Ó, és persze utána nézésről, ami nálad a gyakorlatban a legelső relevánsnak tűnő google találat hevenyészett átfutását jelenti ezek szerint.
Összefoglalva tehát vegyük sorra, mit ajánlottál nekem:
a) nézzek utána, mielőtt csiripelek
b) ne legyek bunkó.Most vegyük sorra, mit tartottál be ebből te:
Egyes goromba, tapló, esetleg vegytiszta nagyképűséggel rendelkező emberek ilyenkor valószínűleg egy éjjeli ragadozó madár és egy jóval kisebb méretű, ugrálva közlekedő másik madárfaj közötti kommunikációt emlegetnék. De ne foglalkozzunk velük, ők bunkók és nagyképűek, tehát nem követendő a példájuk, amint ezt tőled is megtudhattuk.
-
pushalias
addikt
válasz
Taifa Díaz #34039 üzenetére
No offense: nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egy kernel mode kivételkezelési problémáról (magyarul valahol nagy eséllyel nem kezelt le valamit szabályosan egy kóder bácsi vagy néni) nem feltétlenül az jutna az eszembe, hogy sürgős malware keresésbe kezdjek.
-
kispx
addikt
válasz
Taifa Díaz #32967 üzenetére
Jah, csak azt elfelejtetted, hogy ő vagy 50 topicba írt 1-1 (értelmetlen, néhol flamekeltő) hsz-t. Így ki is gyűjtöget hsz? Meg ha már ittvan, pls. magyarázd már el a hsz-inek az értelmét, úgy a tobbi topicból is!
Már ott tartok, hogy majdnem minden általam látogatott topicba hülyeségeket beleírt. Nah ki is a hsz-vadász? -
törölt tag
válasz
Taifa Díaz #32967 üzenetére
Csak neki az az egyetlenegy is a topic alanyául szolgáló rendszer burkolt fikázásáról szólt.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Taifa Díaz #32019 üzenetére
Hp Compaq 615 ,nem tudom,hogy jelenleg milyen BIOS vezérli,hol & ,hogyan tudom ezt megnézni?
-
klambi
addikt
válasz
Taifa Díaz #31858 üzenetére
azért írtam mert már kerestem a neten, ki is próbáltam 1-2 dolgot de semmi, madár nem vagyok
"We can't find the topic you are looking for" -
gazfickó
tag
válasz
Taifa Díaz #31806 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget,letöltöttem és telepítettem mindkettőt, nagyon jó kis programok!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Én is OpenOffice-t használok, az MS Office még a 365 verzióban is drága az én ízlésemnek, és alapvetően meg vagyok vele elégedve.
-
King Unique
titán
válasz
Excell részében viszont én programozási részt nem találom, ami MS Office-nál Visual Basic volt, vebben is van, annak makróit kezeli
-
icons
addikt
válasz
Taifa Díaz #31802 üzenetére
Visszaállítottam, azzal nem volt gond
Csak utána megint törölte, nem lehetett kivételt hozzáadni (legalábbis én nem találtam), úgyhogy fogtam és kikapcsoltam addig, amíg elindítom a programot, ami a dll-t használja. Majd visszakapcsoltam (nem a legszebb megoldás, de csak egyszer akartam elindítani, mostmár akár le is törölhetem a programot
)
-
Воланд
titán
válasz
Taifa Díaz #31525 üzenetére
Microsoft prepares U-turn on Windows 8
By Richard Waters in San Francisco
Microsoft is preparing to reverse course over key elements of its Windows 8 operating system, marking one of the most prominent admissions of failure for a new mass-market consumer product since Coca-Colas New Coke fiasco nearly 30 years ago.
“Key aspects” of how the software is used will be changed when Microsoft releases an updated version of the operating system this year, Tami Reller, head of marketing and finance for the Windows business, said in an interview with the Financial Times. Referring to difficulties many users have had with mastering the software, she added: “The learning curve is definitely real.”
Analysts warned that changing course would be a significant admission of failure for Steve Ballmer, chief executive, who called the October launch of Windows 8 a “bet-the-company” moment as Microsoft sought to respond to the success of Apples iPad.
“It’s a horrible thing for this to happen to your flagship product – he’ll take a hit for that,” said Mark Anderson, an independent tech analyst. “But he’s also responsible for a renaissance inside the company. There’s a level of risk and creativity going on that would never have happened two years ago.”
Richard Doherty, analyst at tech research firm Envisioneering, said: “This is like New Coke, going on for seven months – only Coke listened better.” Coca-Cola dropped its New Coke formula in response to a consumer backlash less than three months after launch.
Windows 8 was an ambitious attempt to update the personal computer for the tablet era by moving to a new touchscreen interface based on colourful tiles, hiding the “desktop” launch screen familiar to white collar workers and consumers around the world.
The combination PC and tablet software was widely panned by reviewers and has been blamed by some analysts for worsening the slump in sales that has rocked the PC industry. Even before its launch, Tim Cook, chief executive of Apple, said Windows 8 would be like combining a toaster and a fridge something that, while technically possible, was “probably not going to be pleasing to the user”.
Ms Reller refused to reveal details of the changes Microsoft would make to Windows 8. However, the clamour from reviewers has become overwhelming for a return to a more familiar PC interface. Ms Reller said PC users had faced difficulties adapting to the new software.
Pressure has been building for Windows 8 PCs to launch the familiar desktop view when turned on and to bring back the "start" button featured in the lower left corner of the screen in previous releases.
Microsoft has also admitted to a range of other slips with the launch of Windows 8, including failing to do enough to train retail staff and educate potential customers about the new software, as well as not focusing all of its financial incentives behind the touchscreen PCs that show off Windows 8 to best advantage. “It’s very clear we could and should have done more,” Ms Reller said.
Despite the slips, she said that Microsoft continued to view the software as suitable for both PCs and tablets and that “customer satisfaction with Windows 8 with touch is strong”.
-
sch_a
addikt
válasz
Taifa Díaz #31388 üzenetére
(#31388) Taifa Díaz és (#31389) Visormail
Köszi! Az csak jó nekem, ha alapesetben a HD3000-ről megy, csak eddig ezt nem is figyeltem, és nem tudtam mit jelent pontosan ez, hogy "használható".
(#31390) Nyiscsák
Nálam is előjön ugyanúgy máskor is, csak játék közben ugye még látványosabb, mert az fps is leesik. Bár tényleg csak másodpercekről van szó, de jó lenne tudni mitől van ez, elég idegesítő. Lehet a hangkártya driverét kellene hanyagolni?
(#31391) dtraveller
Szóval ez Win8 betegség?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #31331 üzenetére
Win8 x64 + Opera x64 + Java Version 7 Update 21(32bit) és a CIB netbank tökéletesen használható
Szerk
Nem Kaspersky védi az OS-t -
Sharkweb
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #31333 üzenetére
64 bites windows8-at használok. Nekem tökéletesen müxik a CIB netbank Chromon is meg Firefoxon is. Akkor kaptam ilyen java hibát amikor Kaspersky-t használtam. Hogy nálad mi okozhatja az rejtély.
-
Mirman
őstag
válasz
Taifa Díaz #29380 üzenetére
Köszönöm, azért érdeklődtem mert nem tervezek HDD-t venni egy pár hónapig és addig el leszek csak egy 120-as SSD-n is szerintem kényelmesen.
-
killer095
őstag
válasz
Taifa Díaz #28589 üzenetére
igen proci 2,8ról 3,4 re van huzva
a videó karin meg 20 mhz+ba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged