- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
r3dsnake #11629 üzenetére
Van másik megoldás:
Vezérlőpult megnyit-->Internet options-t beírod a keresőbe és menyitod-->A felugró ablakban a programs fülre mész és lejebb az internet programs résznél a set programs-ra mész-->ott a set program access and computer defaultra kattints a customot lenyitod és kiválasztod a böngészőt. Ha az explorernél az enable access pipa bennmarad akkor az explorer is megmarad a start képernyőn, de a metros nem lesz elérhető, csak az asztali. -
buvartacsko
addikt
-
virkir
veterán
válasz
r3dsnake #3572 üzenetére
A nekem adott válaszodból meg ebből én bárminemű személyeskedést mellőzve elég gyerekesnek tippelnélek.
Egyszerű? Vazz... az egy 3 éves gyerek rajza egy elnagyolt sematikus fosch.
A másikra nem tudom neked mi a szép de pont, hogy egyszerű csak a nekem szükséges információkat tartalmazza nem izegmozog nem "él". Nekem ne éljen az asztalon semmi mert hozom a chemotox-ot.
Abban igazad van, hogy jól tükrözi a rendszert de ebbe most ne menjünk bele.
Valahogy olyan vista-s érzésem van ezzel a rendszerrel mintha megint nem igazán tudnák mit is akarnak. -
virkir
veterán
válasz
r3dsnake #3488 üzenetére
Ízlés dolga de mindenki döntse el maga, hogy ez kéne inkább
vagy eme gyönyörűség
Szerintem napokat lehetne vitatkozni arról, hogy jól néznek ki a csempék vagy sem de úgy sem tudnánk egymást meggyőzni. Szerintem bűn rondák és ötletszerűen színezettek ahelyett, hogy valami egységest csináltak volna.
Ez a nagy info éhség meg egy fészbúk huszár mondását juttatja eszembe, valahogy így szólt, "arra is nagyon jó ha megyek a város másik felébe megtudom, hogy esik-e és vigyek ernyőt vagy nem kell". -
-
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake #1458 üzenetére
Én Gom playert használok a Gif FLV és SWF tartalmakhoz. Tökéletesen fut.
Media Player Classic Home Cinema-t az AVI, MPG...stb. formátumokhoz. Tökéletesen fut minden.
Splash Pro EX-et az MKV-hez (a Splash Lite ingyenes). Szintén tökéletesen megy 720p-től 1080p-ig minden kódolás és bitráta.A VGA driverem win7 64 bit by lenevo. Az ati.amd oldalról a legújabban csíkok villogtak a képernyőn valamiért néhány ablak megnyitásánál (Win7 alatt is néha előjött
). De ezzel a driverrel 2 napja nem tapasztaltam ilyet.
Fent van total commander, winrar, 7zip, Acronis TI 11, és Office 2010.
Én ezeket szoktam használni a mindennapokra. Ja meg a Google Chrome.
Eddig hibát nem tapasztaltam, csak a Chrome Tab-os jött elő.Tegnap feltettem a Hard Reset Demot illetve a Portalt, valamint a Dark Messiah of Might and Magic-et. Mindegyikkel órákon át játszottam gond nélkül.
Még annyit hogy nekem egyedüli, natív OS-ként van telepítve a Win8. Eddig 2x sikerült meghalasztanom az OS-t. Egyzser mikor a VGA driverrel machináltam, nem lehetett kikapcsolni, sleep-elni meg semmi ilyesmi. Futott minden, csak nem lehetett leállítani az OS-t. Második alkalommal a Portal közben nyomtam egy Win gombot. Azonnal átugrott metróra, onnan vissza már csak fekete képernyő volt és töltött mint veszedelem, de nem reagált a gombokra tovább.
Talán csak mákom van az OS-el. Még fel fog menni rá 2 lenovo app. aztán azt kapom mint a Win7-em is volt (programok terén).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Ingatlanos topic!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- DOOM - The Dark Ages
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged