-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a win8.1-nél már alapból a hagyományos asztal jön be vagy ott is a csempés a kezdőképernyő?
-
Rexcor
őstag
Feltettem ma a win 8.1-et és olyan problémám lenne hogy az alaplapi drivert nem tudom feltenni mert csak win7-től lefelé támogatja az op. rendszereket és a netet sem sikerült így feltennem. Mit tudok ilyenkor tenni?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Ma 3-szor is találkoztam egy olyan problémával hogy a gép bekapcsolásakor amikor kijön a windows logo akkor ott befagy a bootolás és újra kell indítani, de akkor már működik rendesen. Ez mitől lehet?
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy a gép bekapcsolásakor ne kérjen mindig jelszót? Már átnéztem minden Microsoft fiók beállítást de csak módosítani tudom a jelszót, olyat nem találok sehol hogy ne legyen jelszó.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Rexcor
őstag
válasz mefistofeles #41950 üzenetére
Köszönöm.
-
Rexcor
őstag
Tegnap feltelepítettem 23 új fontos frissítést és azóta lassabban kapcsol be a gép és leállításkor pedig pár másodpercre felpörögnek a ventillátorok, eddig nem történt ilyen. Mi okozhatja ezt?
-
Rexcor
őstag
válasz szabonagyur #46166 üzenetére
Kell neki így is. Fontos frissítésnek van írva és a skype-al kapcsolatos. Lehet, hogy az a baja, hogy nem az appos skype-om van?
-
Rexcor
őstag
válasz szabonagyur #46168 üzenetére
Köszönöm a segítséget, pár napig így hagyom, és ha nem oldódik meg akkor majd még írok.
-
Rexcor
őstag
Az mitől van hogy nekem még nem is látja a frissítést? Kellene egy gép restart?
Na most megvan, valamiért az első keresésre nem találta.[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
A start menünek nem kellett volna visszajönnie?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest