Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
válasz
szabonagyur #66440 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom hol kéne keresnem, máshol sem találtam rá választ.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Üdv.
Win 8.1 verziók(Home, Pro, Entertise, stb) között tudok frissítéssel váltani, vagy csak tiszta telepítéssel?
-
Dinter
addikt
Üdv!
Eddig Kezdőképernyőn megjelent a felhasználóm képe mellett a kikapcs gomb is. Most újratelepítettem, és már nincs ott. Hol tudnám visszakapcsolni?
-
Dinter
addikt
Üdv!
[link]Ide irányítottak át.
-
Dinter
addikt
Üdv.
Hogy tudnám letörölni a HDD-mről teljesen a másik oprendszert? Van egy pár fájl amit nem enged. Azon kívül van még 800GB adat rajta, szóval a formázás semmiképp sem jöhet szóba.
-
Dinter
addikt
Nincs valami mód, hogy ki tudjam íratni az összes mappa méretét, ne egyenként kelljen megnéznem?
-
Dinter
addikt
Az normális, hogy a "Szolgáltatásgazda: Helyi rendszer" 50%-on pörgeti a merevlemezt (és emiatt rohadt hangos)? A furcsa az, hogy a win az ssd-n van.
-
Dinter
addikt
Üdv.
Hiába telepítem fel a monitor illesztőprogramját, nem ismeri fel a gép. A monitor neve "E2211" helyett 'Első megjelenítő eszköz: VGA"-t ír ki. Ha automatikusra állítom, nem PnP monitor lesz, és akkor jól is írja ki. Wint már telepítettem újra. Mit tegyek?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Megint az out of ranges móka. Most vishibajavitasnal hiaba állítom be a displayybootmenut, kikapcs, bekapcs es ugyanúgy indul.
-
Dinter
addikt
Üdv. Ha elindítom kis felbontású módban a gepet, az az összes, vagy csak egyszeri indításra vonatkozik?
-
Dinter
addikt
Megoldódott a képproblémám. Hogy tudom kikapcsolni, hogy ne kelljen leenterzeni indításnál a Win8-at?
-
Dinter
addikt
Elindítottam kis felbontású módban, bejön az asztal, de nem változik a felbontás, hiába állítom. Hol tudom ezt a módot kikapcsolni? Msconfigban hiába állítom át "Szokásos indítás"-ra, nem menti el.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Üdv. Hogy tudom csökkentett módban elindítani a wint, ha nem tudok belépni a rendszerbe?
-
Dinter
addikt
Csináltam egy helyi fiókót, töröltem az MS-eset, most viszont van egy "Más felhasználó" cucc is. Ezt hogy tudom eltüntetni?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Egy játék nem akar elindulni, mert ékezet van a felhasználónevemben, amit a Microsoft acounttal csinált. Az egész profilomat át tudom vinni egy helyibe, amiben nincs ékezet?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Amikor lerakok a tálcára egy jáékot, visszaveszi az FPS-t. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Olyan problémám lenne, hogyha lerakok egy játékot a tálcára, akkor leveszi az FPS-t 60-ról 15-re. Konkrétan a lol-ról van szó. Régebben a Minecraftnál is ez volt, hogy 60FPS, és hogyha jött egy Skype értesítés, hogy mondjuk valaki bejelentkezett, akkor amíg nem tűnt el, azt is levette 30FPS-re. Mintha azoknak az alkalmazásoknak, amik nem az előtérben futnak, levenné a prioritását. Ezt hogy lehetne megoldani?
-
Dinter
addikt
Ha több felhasználó van, és úgy próbálok bejelentkezni, akkor hogy tudom beállítani, hogy ne kérjen jelszót? netplwiz-ben és a ébresztéskor is ki van kapcsolva a jelszó.
-
Dinter
addikt
Egy meglévő felhasználót hogy tudok rendszergazdává tenni?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Megint felraktam a Win8-at. Telepítésnél elfelejtettem, hogyha megadom az ms accountomat, a nevemmel fog felhasználó mappát létrehozni. Remélem nem fog emiatt egy program se szívatni. Ha nem helyi fiókot, hanem az ms accountomat használom, nem lehet kikapcsolni, hogy ne kérjen jelszót bejelentkezéskor?
-
Dinter
addikt
Mintha a BF3 simábban futott volna Win8 alatt, mint a Win7-en.
-
Dinter
addikt
válasz
tigerscorpio #29967 üzenetére
Nem talál hibát, ha kilövöm a cfost akkor se jó
-
Dinter
addikt
válasz
tigerscorpio #29965 üzenetére
"A Hálózati diagnosztika megnyitásához kattintson a jobb gombbal az értesítési területen lévő hálózat ikonra, ezután kattintson a Diagnosztizálás és javítás parancsra."
Ez a tálcán a jobb alsó sarokban levő szgép ikon>hibaelhárítás akar menni?
Skype megy, de úgy se jó ha azt kikapcsolom. Emelett még cFosspeed.
Úgyse ment, ha közvetlen a modemet kötöttem a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
válasz
tigerscorpio #29963 üzenetére
RTM verzió, nincs fent semmi, feladatkezelőben is megnéztem.
-
Dinter
addikt
válasz
tigerscorpio #29961 üzenetére
x64. Azt hogy érted, hogy mikori? A frissítések mindent fent vannak.
-
Dinter
addikt
Nektek a programok tudnak csatlakozni a nethez? Netezni tudok, de pl. MSI AB, LG Mobile Tool, Excel, stb nálam nem tudja használni a netet. Routerrel és nélküle se ment. Defender kikapcsolva, vírusirtók letörölve, tűzfal kikapcsolva. És nem megy.
-
Dinter
addikt
Nos, így a 4. mag letiltása után eddig még nem fagyott.
Viszont: Valamiért semmi sem tud kapcsolódni a nethez (program), még ha rendszergazdaként van indítva, akkor se. Tűzfalat kikapcsoltam, vírusírtót kikapcsoltam, de még most se javult meg. Ez pl MSI Afterburnernél meg most LG Mobile Support tool-nál jött elő. Ha jól emlékszem, régebben is. Tudnátok segíteni?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Már borzasztóan kezd idegesíteni ez a dolog
Arról van szó, hogy a Win 8 fél pecekre kifagyogat. Egeret lehet mozgatni, de nem reagál. Ma ez 5-ször fordult elő, mondhatom nem unom
Ha valaki tudná mi a probléma és segítene, nagyon jól jönne
Nem tudom, hogy köze lehet-e hozzá, hogy a procimon feloldottam az eredetileg zárolt 4. magot.
-
Dinter
addikt
Na, újra a RAM használat. Előzőleg Malwarebytes talált valamit, aztán meg is javult utána. De most megint 3-4GB az alap használat, és most nem talált semmit. Mit futassak le?
Visszaolvastam kicsit. Tegnap még BF3-mal se ment 3GB felé. De akkor ez teljesen normális?
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Üdv.
Hirtelen a Win8 alap RAM használata felment 5,2GB-re (8GB-m van). Gondolom vírus okozza, vagy nem? Ha igen, akkor mivel nézessem át?
-
Dinter
addikt
Üdv. Azt nem lehet beállítani, hogyha van 2 profil, akkor ne a legutóbb használtba jelentkezzen be, hanem mutassa a 2 ikonját és kész?
-
Dinter
addikt
Nektek nem szokott olyat csinálni, hogy gondol egyet, és lefagy 20-30mp.-re a Windows? 2-3 naponta csinálja.
-
Dinter
addikt
Üdv.
Felraktam egy gépre a Windows 8-at, de elég furcsa dolog történt. Minden rendben ment a telepítésnél. De egyszerűen nincs kurzor. Nem az van, hogy nem mozog, hanem sehol semmi. Ezt a problémát hogy lehet orvosolni? Újratelepítés megoldhatja?
UI: Biosban mutatja, de ott sem tudom mozgatni.
-
Dinter
addikt
Kíváncsi lennék egy szavazásra, - Windows 8 felhasználók között - hogy ki elégedett meg vele, illetőleg nem.
-
Dinter
addikt
Még régebben kiírtam, hogy nincs meg a "szolgáltatások hozzáadása" menü. Nos, azóta feltelepíttem a Win 8 Pro-t és aktiváltam, de még mindig nincs meg.
Kép a vezérlőpultról: [link]
-
Dinter
addikt
Ha csatlakoztattam egy ISO képfájlt a rendszerhez, azt lekapcsolni hogyan tudom?
-
Dinter
addikt
válasz
freelanced #19165 üzenetére
Én meg vagyok vele elégedve, semmi problémám vele. Lehetnek kompatibilitási hibák, de akkor kompatibilis módban futtatod. Szerintem jobb a Windows 8.
-
Dinter
addikt
Időjárásnál ha egy város be van állítva, azt hogy tudom szerkeszteni?Megtaláltam Hely hozzáadásnál.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Fel akarom rakni a Windows Media Centert, de nem hoz be semmit sem a "szolgáltatások hozzáadására". Enterprise N-em van. Ilyenkor mi a helyzet?
-
Dinter
addikt
Nem tudtok valami jó játékot storeból vagy nemonnan?
Kategória mindegy.
-
Dinter
addikt
Keresztapámnak van egy 1000 éves gépe, amin most Vista van, el tudjátok képzelni. Ha a Win8-at feltelepíteném rá neki, jobban járna vele (gyorsabb lenne)?
-
Dinter
addikt
Az igaz, hogy 104 app van a Storeban? Megnyitom a Store-t, / aztán enter, de csak 104-et ír ki.
-
Dinter
addikt
Öhm a Windows-élményindex megállapításnál azt írja, hogy nincs meg a megfelelő multimédiás-eszköz, hogy elvégezze a felmérést. Mit hiányolhat?
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
1.) Win8-at ha pendriveról telepítem kell-e még mellé valami, vagy csak simán rádobom az ISO-t?
2.) Formázom a C meghajtót, és úgy mehet rá a Windows 8? Mert olvastam, hogy Win7-re kell rátelepíteni. Tisztán miért nem jó?EDIT: Most látom, hogy túl nagy a 4GB a pendrivehoz. Akkor csak DVD-ről tudom telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Valaki tudna linkelni egy kis olvasmányt Win 8-hoz?
-
Dinter
addikt
Sziasztok. Eddig Win 7 volt a gépemen. A Win 8-at csak virtuális gépben futtattam, nem sokat használtam, de nekem tetszett. A véleményeteket szeretném kérni, hogy miben jobb/marad el a Win 7-től, és egyéb tapasztalatokat, illetve megéri-e váltani. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron