- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #66987 üzenetére
-
SP4C3
veterán
válasz
rayoliviero #66983 üzenetére
Akkor törlöd a driverét (
eszközkezelődevice manager-ben jobbclick a kártyára uninstall, ha befejezte, akkor meg jobb click valamelyik eszközre és "scan for hardware changes")De lehet összetettebb a dolog, ha az előző "driverek" fent maradtak. Ezesetben CMD-s megoldást tudok.
1.) Létrehozol egy szöveges dokumentumot a desktopodon.
2.) Megnyitod
3.) Bemásolod ezt:
@TITLE SP4C3 DEVICE MANAGER
@color a
@cls
@SET DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1
@devmgmt.mscSAVE, és átnevezed "SP4C3KösziSzeretlekMertSegítesz.CMD"-re
Majd szólsz ha ez megvan.A menüben lesz felül egy olyan opció, hogy "show hidden devices" amire ráböksz és az összes nem csatlakoztatott device-t kilistázza "KI LESZNEK SZÜRKÍTVE" - azokat törölheted, majd a lan kártyád is és megint jön a scan hardware changes.
Na most pedig mentem CrossFire-ezek kicsit, hogy kikapcsoljon az agyam egy picit
-
SP4C3
veterán
válasz
rayoliviero #66981 üzenetére
Ezt device manager-ből intézd. Ott látod, hogy hány hálózati kártyád van.
Esetleg 1 Lan és 1 wifi? Jobbclick a "felesleges" hálózaton és ott mi van a context menüben? -
AtHoS
nagyúr
válasz
rayoliviero #61566 üzenetére
Akkor esetleg csinálj egy rendszer visszaállítást egy emlékeid szerint még jól működő állapotra
-
AtHoS
nagyúr
válasz
rayoliviero #61564 üzenetére
P8Z77-nél panaszkodott egy tulaj régebben, hogy nem tudta kikapcsolni az iGPU-t. Régebbi BIOS felrakva megoldódott a gondja [link]
Na mondjuk ez sem tegnap volt azért. Valakinek a legfrissebb BIOS felrakása után egy CMOS clear-t kellett csinálni. Igaz nem írt vissza, hogy OK lett-e a vége, de ha gondja lett volna csak leríja, hogy nem oldotta meg a reset a gondját.
Esetleg még annyi, hogy a standby video konvertálást is kapcsold ki, bár gondolom már most is ki van kapcsolva
-
Petyyyyy
addikt
válasz
rayoliviero #61559 üzenetére
BIOS->Adbanced\System Agent Configuration\Graphics Config alatt iGPU Multi-Monitor -> Disabled legyen.
-
MasterMark
titán
válasz
rayoliviero #61556 üzenetére
Valóban megnéztem a manualban, és nincs letiltás, csak az elsődlegeset tudod változtatni.
Akkor próbáld meg amit már írtak, hogy letiltod. Egyébként miért zavar, hogy ott van?
A radeon pedig ilyen boot közben nem nagyon megy a tv neki.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
rayoliviero #61556 üzenetére
Lehet, hogy én is pont így szívtam az Asus lapommal. Akkor tiltsd le eszközkezelőben. Sőt, távolítsd is el.
-
MasterMark
titán
válasz
rayoliviero #61554 üzenetére
Miért nem tiltod az igp-t?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #61553 üzenetére
És ezt az egészet azóta csinálja, hogy új számítógépházat vettem és átszereltem minden cuccomat bele. Valami hardver hiba keletkezett?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
rayoliviero #61546 üzenetére
Miért nem tiltod le még a telepítés megkezdése előtt az ~ Integrated Video Adapter-t BIOS-ban?
Különben sem hagyjuk, hogy bármilyen driver települjön Win Update-n keresztül. Míg nem tolod fel az előre letöltött drivereket, addig ne is lásson a géped UTP kábelt. -
válasz
rayoliviero #53270 üzenetére
Beletetted az elérési útba a könyvtárat, ahova a javát telepítetted?
-
szabonagyur
félisten
válasz
rayoliviero #52839 üzenetére
Rejtsd el a frissítést
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
rayoliviero #49618 üzenetére
Csak egy céges noti áll rendelkezésre még.
Sentinelt mindjárt nézem. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
rayoliviero #49548 üzenetére
Nagy nehezen eljutottam ide is.
Elviekben jó. Egy Intel 320 40 GB-os verzió, amit most cserélték gariban, mert az előző (divatos szóval élve) megmurderelt. Eldobta a partíciós táblát és összesen 8 MB volt elérhető.
Ha a kábellel lenne gond, akkor az nem hiszem, hogy ilyen gondot okozna. Inkább nem is látná.
AHCI módban van.Illetve van egy megjelenítési gond is, miszerint az asztal és a kezdőképernyő két széle egyszerűen lelóg. Hiába állítottam felbontást vagy bármi egyebet, nem csalható elő.
-
Sátán44
addikt
válasz
rayoliviero #49583 üzenetére
Ha nem kapok jobb ötletet, akkor holnap csinálok egy bios update-t.
szabonagyur
Régen nekem is úgy volt, tudtam váltani, vagy akár video szerkesztésnél használni. -
Sátán44
addikt
válasz
rayoliviero #49581 üzenetére
Szerintem nem, mert a korábbi biosnál, dedikált vga-n keresztül állítottam onboardra (igp), majd következő indításkor már az igp volt aktív.
-
Kommy
veterán
válasz
rayoliviero #49419 üzenetére
Bios frissítésre is gondoltam, de a legújabb volt rajta. Sajnos ahol csináltam az egészet, a net hozzáférés elék szűkös, néhány frissítést felraktam, de pl volt egy 900mb-os arra nem vállalkoztam a drivereket is előre szedtem le itthon és vittem pendrive-on.
Elég idegesítő egy dolog, én úgy gondoltam nem lesz gond, de alapból több hardvert sem ismert fel a Windows. -
Kommy
veterán
válasz
rayoliviero #49417 üzenetére
Elég szomorúnak találom. A net is tele van 8.1 leállási gondokkal ahogy látom.
Ráadásul ha lett volna időm nézegetni, próbálgatni de sajnos nem volt időm mert munka közben kellett csinálnom, így minden elvitte a figyelmemet. Meg ugye most láttam először Windows 8-at, ez se segített a hiba keresésben. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
rayoliviero #48851 üzenetére
Nekem a 3.1.3 van fent is nem volt még gond pedig mindenen állítottam felfelé. Igaz csak 30as netem van ha az számítana ebben valamit.
-
Deck
titán
válasz
rayoliviero #48851 üzenetére
Sokan írtuk itt az oldalon és máshol is, képpel illusztrálva, hogy fenn van tiszta telepítésből a windows 8.1 update (tehát nem frissítve) akkor nem megy fel az utorrent mert, kifagy a telepítő a 2.2.1nél. Az új verziók meg úgy szarok ahogy vannak.
-
Balathruin
veterán
válasz
rayoliviero #48848 üzenetére
Ráinstalláltam a legfrissebbre és semmi nem veszett el, de ugyanúgy müxik mint pár napja...
dekrer: Nálam megy gond nélkül... -
Deck
titán
válasz
rayoliviero #48848 üzenetére
A 8.1 updaten már nem fut a 2.2.1
Qbittorent tökéletesen teszi a dolgát, sokkal jobb mint az utorrent.
-
Balathruin
veterán
válasz
rayoliviero #48846 üzenetére
Úgy néz ki én is visszamegyek, mert már nálam sem megy, pedig pont kéne a Lost Alphához...
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #48843 üzenetére
Úgy néz ki ez megoldotta, az újabb Utorrentekkel van a baj.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #48841 üzenetére
~500 feletti kapcsolat esetén volt nálam ilyen, azóta rendben van.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #48841 üzenetére
Nekem ugyan ez a bajom csak nálam a win7 csinálja ezt
-
moonguru
őstag
válasz
rayoliviero #47585 üzenetére
Viszont a Windows intézőből könnyedén fel lehet tölteni mappákat! (tudom hogy ez pl. Androidra nem megoldás)
-
válasz
rayoliviero #47580 üzenetére
Böngészőből nem lehet feltölteni mappákat. Belehúzás után ezt írta ki: "A OneDrive sajnos nem tud feltölteni mappákat és üres fájlokat. Próbálkozzon újra."
-
moonguru
őstag
válasz
rayoliviero #47572 üzenetére
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #46842 üzenetére
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #46642 üzenetére
Igen, beállítottam, ennek ellenére folyamatosan visszaáll. Sőt mind a három (energiatakarékos, kiegyensúlyozott, teljesítménycentrikus) energiasémánál külön-külön beállítottam.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
rayoliviero #46627 üzenetére
Na akkor reggel megnézzük! Még jó, hogy itt melóban el tudom ütni az időt, és vannak segítőkész emberek, akik kihúzzák az embert a bajból
-
scampolo84
aktív tag
válasz
rayoliviero #46624 üzenetére
Van egy 4 éves 320GB-os WD-m elfekvőben (szintén 8.1) el, ami csak ki lett kapva mikor vettem az új HDD-t, akkor annak kéne adnom egy esélyt?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
rayoliviero #46621 üzenetére
Köszi a segítséget. Mondjuk az megint szép halál lenne (telibe rálóg a CPU hűtőm az elemre meg a jumperre) Juhéj!
-
scampolo84
aktív tag
válasz
rayoliviero #46618 üzenetére
Igen, tudom mire gondolsz, restart után egyből a BIOS-ba rak a program. Azonban itt nincs Windows, csak se kép se hang meg :-(, problémakeresés, hibaüzenet és végtelen újraindulás...
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #46595 üzenetére
Gondolod, hogy meg kellene próbálnom egy új friss telepítést és hagyjak minden drivert a Windowsra? Mert ez a jelenlegi állapot nagyon nem jó.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
rayoliviero #46538 üzenetére
Akkor töröld magukat az egész .kdz kulcsokat (mappát, ahogy nevezted) is az érintett kettő helyről, ezt is próbáltam tegnap este, nálam a társítás a rendszer leállítás-indítás után megszünt.
-
Tournament
aktív tag
válasz
rayoliviero #46538 üzenetére
megárol csak downloadre lehet nagy fájlt
" Mega Downloader V0.82 Magyar "amugy nincs vele probléma csak a 1gb nagyobb méretet nem tud cachelni onnan a bőngésző egyik se !!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
rayoliviero #46532 üzenetére
Ha leállítást-indítást csinálsz az is jó lesz, az még gyorsabb is. Más is panaszkodik a Megára, én ritkán használom, de szokott gagyizni valóban.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
rayoliviero #46528 üzenetére
Ok. Sikerült? Restartolni kell ám a wint!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
rayoliviero #46526 üzenetére
Igen, az egész "mappát" (ill. kulcsot -ez a neve) törölheted bátran.
(#46525) Fr3eWar:
1. Tiszta reinstallal
2. előzőleg a win 8-ról készített backup-ból (rendszerképfájlból) recovery-t végezni.Szerk: Érdemes is minden nagyobb "átalakítás" előtt teljes rendszer- és adatlementést végezni. Erre nagyszerű lehetőséget biztosít a Win 7-8 rendszer. Ha bármikor beüt a krakk vagy csak úgy tartja kedvünk, akkor visszaállíthatjuk a rendszert a korábbi, mentett, 100%-ig egyező állapotra
-
Blue Eagle
őstag
válasz
rayoliviero #46514 üzenetére
Bocs lejárt a tájm!
A HKEY_CURRENT_USER - Software - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Explorer - FileExts alatt lévő .kdz kulcsban minden karakterláncot törölj, kivéve: "(Alapértelmezett) és a MRUList. Ez utóbbi figyeli ui. a társításokat. -
Blue Eagle
őstag
válasz
rayoliviero #46514 üzenetére
Igen! Ha restart után ez sem elég, akkor nyisd meg HKEY_CLASSES_ROOT, ott keresd ki a .kdz kulcsot és töröld azt is. Az egész kulcsot!
Működnie kell a dolognak, az esetedet szimuláltam tegnap a gépemen. (Amúgy LG Optimus L9-em van).
Az LGMobile Support Tool továbbra is telepítve van.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
rayoliviero #46478 üzenetére
Futtatás- regedit - HKEY_CURRENT_USER - Software - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Explorer - FileExts
Megkeresed a .kdz kulcsot és katt rá. Katt a OpenWithList alkulcsra. Lesz benne egy "a" nevű karakterlánc, az értéke a társított program neve. A lényeg, hogy ezt az egész "a" nevű karakterláncot töröld. Regedit bezár és Win Restart. Voala, nem lesz társítás! -
RawrRr
tag
válasz
rayoliviero #44652 üzenetére
Így sem indul. De a többi program megjavult miután csináltam egy rendszer visszaállítást 2 nappal ez előttre
-
válasz
rayoliviero #44118 üzenetére
UEFI install esetén a rendszerindítás folyamata alapjaiban tér el a hagyományos, legacy módban alkalmazott rendszerindítástól. Ezt a megújult rendszerindító folyamatokat, az ott használt eszköz drievereket (natív, digitális aláírással rendelkező driverek vannak már használatban a rendszerindítás előtt) stb, szóval ezek védelméről gondoskodik a Secure Boot azáltal, hogy pl aláíratlan drivert/OS loader-t stb nem enged betölteni.
Viszont ez csak UEFI install esetére igaz, legacy-nál nincs Secure Boot.Ha érzékelsz is gyorsabb rendszerindítást, azt nem az UEFI install miatt van, pontosabban az miatt de csak azért, mert ilyenkor a legtöbb alaplap automatikusan bekapcsolja a fast Boot opciót (Fast-re állítja) illetve gyakran a userek W7-t hasonlítgatnak össze W8-al, ami megint bukta, mert a W8 Fast Startup opciója miatt indul olyan gyorsan, ami W7-ben nincs...
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #44123 üzenetére
Én sem találok róla semmi kézzel foghatót.. Úgy tünik, bejelentették tavaly, azóta be van jelentve
-
Tournament
aktív tag
válasz
rayoliviero #44118 üzenetére
http://www.kaspersky.com/about/news/product/2013/kaspersky-lab-presents-worlds-first-anti-valware-product-for-uefi
kaspersky csinált is hozzá való virus irtot elég jó dolgokat irnak rola
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #43637 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #43635 üzenetére
Szuper, örülök hogy sikerült megoldani
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #43623 üzenetére
C:\WINDOWS\system32\config\software (HKLM \ SOFTWARE registry branch) fájlt le kéne menteni, és egy régebbi verzióval lecserélni. Lehet az is, hogy a HKCR\exefile\DefaultIcon sérült meg.
Ezeket lehet még megpróbálni:
Automata javítás:
Gépház -> Frissítés és helyreállítás -> Helyreállítás -> Speciális rendszerindítás alatt az újraindítás
Ez újra fogja indítani a gépet. A következő teendőd:
Hibaelhárítás -> Speciális lehetőségek -> Indítási javítás
Megint újraindul a gép. Be kell majd jelentkezni az egyik rendszergazdai felhasználóval, és magától megpróbálja javítani a hibát.Ha ez nem segít, akkor rendszer-visszaállítás.
-
válasz
rayoliviero #43623 üzenetére
A parancsikonhoz tölts le a netről egy ikont
-
Csocsesz75
őstag
válasz
rayoliviero #42520 üzenetére
Én is pont most néztem körül ilyen témakörben, és nekem is erre esett a választásom.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
rayoliviero #42209 üzenetére
Az mSSD miatt van így ? Merevlemeznél nem jött elő ez.
Vagy egyszerűen amiatt mert került bele még egy meghajtó ?
-
isizakhi03
tag
válasz
rayoliviero #42209 üzenetére
én mikor telepítek megnyomom az f11-et, és kiválasztom a pendrivet.
onnantól folyamatos a telepítés, nincs semmi hiba.
-
Steelmanus
addikt
válasz
rayoliviero #42038 üzenetére
Ha az SSD uzembehelyezeskor ujratelepiti az ember a W-x -et akkor alapbol letiltja a rendszer a defragot, es mas egyeb dolgot, de ha pl csak atklonozta a rendszert mert nem akarta a belakott rendszeret elveszteni akkor mar nem is tudom, es erdekelne is a dolog.
Hételején vettem egy SSD-t de en ujratelepitettem a W7 x64-et direkt emiatt, elolvastam tobb Logout-s cikket es az egyikben SSD beüzemelése a gyakorlatban! olvastam a 12. A fájlok utolsó elérési idejének naplózása pontot, igy leellenoriztem es mar alapbol 1-re volt allitva, mikozben a vincsis rendszernel ez 0-an all. -
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #42027 üzenetére
Nem olvastam végig. [link]
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #42017 üzenetére
Nem tudom a proci milyen. Esetleg googli rá. Gyárilag mivel jött a laptop? Bios újratelepítést próbáljátok meg, nem biztos h segít de van akinek megoldotta a gondot.
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #42012 üzenetére
x86 vagy x64? Van akinek segített a BIOS újratelepítése. Egyszerű a művelet csak laptopba legyen az akksi feltöltve és legyen hálózatra dugva mikor csináljátok.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #41912 üzenetére
+ még ez
-
HoReSz1975
őstag
válasz
rayoliviero #41894 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #41857 üzenetére
Erre valaki?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #41857 üzenetére
Kikapcsol a laptop kepernyoje es szenved utana, a tobbi resze nem akar leallni vagy nagyon lassan.
-
overland
aktív tag
válasz
rayoliviero #41835 üzenetére
skype asztali verziót letöltöd és úgy jó lesz
-
air
nagyúr
válasz
rayoliviero #41835 üzenetére
Töltsd le a desktop változatot!
-
HoReSz1975
őstag
válasz
rayoliviero #41577 üzenetére
Én sem tudok rájönni, WIN8.1 x64 van fent és nemtudom kikapcsolni a gépet, hiába nyomom a leállítás gombot, kép nincs, de a ventilátorok mennek, egyszerűen passz, hogy mit és hogyan kell beállítani még, hogy kikapcsolja, az alvás és a hibernálás se jó, a ventilátorok pörögnek
-
p87
senior tag
válasz
rayoliviero #41424 üzenetére
Az alábbi paranccsal megfelezhető a mérete, ennél kisebbre viszont már nem állítható: powercfg -h -size 50
-
p87
senior tag
válasz
rayoliviero #41421 üzenetére
A teljes áramtalanítást még nem próbáltam, de úgy olvastam, hogy ez nem hibernálás tehát a RAM-ban nem tárol semmit, hanem kiír mindent egy fájlba és bekapcsoláskor ezt olvassa be. Ezért jelent sokat hagyományos HDD-knél is mert nem sok kis fájlt kell beolvasni hanem szekvenciálisan egy nagyot.
Maga a hibernálás, hibrid alvás ki lehet kapcsolva az energiagazdálkodások alatt, úgy is működik, csak a hyberfile-nak kell maradnia a rendszer meghajtón.
-
p87
senior tag
válasz
rayoliviero #41418 üzenetére
Szerintem fogom használni, nem sok ez a 400MB, azt hittem több gigát kiír majd, mert a hiber file elég nagy, le is feleztem 4GB-re.
Mondjuk szép is lenne ha 1-2 gigát írna mindig, akkor meg a leállítás lenne lassú.Napi 1-2-3 ki-bekapcsolás nem lesz megterhelő.
-
MrCsiT
addikt
válasz
rayoliviero #40911 üzenetére
Ok, hogy WMP lejátssza a filmeket 5.1-ben, de feliratot mintha nem lehetne csatolni a filmhez, ha jól emlékszem Win 7-ből ? ..és, pl. Nálam nincs Media Player a Win 8.1 -ben, csak VLC van jelenleg..
-
Katumoto712
tag
válasz
rayoliviero #41160 üzenetére
De pl egy játék mitől lesz 32 bites?
Hogy kerül a 32 bites mappába?
Köszi a turelmet... -
Katumoto712
tag
válasz
rayoliviero #41156 üzenetére
Hát ez az ,hogy x86 os mapába tett mindent.
-
TheProb
veterán
válasz
rayoliviero #41108 üzenetére
nem értem akkor mi a fene van az 1ik legújabb driverrel megy csak úgy ahogy 1-2 játék, de messze nem azon a teljesítményen mint amin kellene neki. dell oldalán lévő driver szintén sz@r auto detectes meg azt írja nem jó a rendszer... Lehet kéne 1 winfos reinstall...
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #41075 üzenetére
Hol tanulsz ? Szerk.: DEKTK
Nincs ismerősöd infó karon? Hátha tudna segiteni
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #41073 üzenetére
Általában informatikai irányú felsőoktatásban tanuló diákoknak jár dreamspark hozzáférés, amivel hozzáférést kapnak bizonyos microsoft termékhez bizonyos ideig. (Ha jól tudom, amíg informatikai hallgatói jogviszonyuk van az adott intézménynél) A dreamspark honlapján rá lehet keresni mely iskoláknak jár.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #40923 üzenetére
Win 8.1 után miért nem tudom visszatenni a 7-et?
Nem akar pendrive-ról bebootolni.
-
tomp
félisten
válasz
rayoliviero #40872 üzenetére
Eddig sima 8-as driver volt. Azokat nem lehetett szimplán frissíteni csak ha előtte lepucolta az ember az egészet. Ellenben a 8.1-es szó nélkül felment az Update-el.
-
Steelmanus
addikt
válasz
rayoliviero #40841 üzenetére
A Fastboot-opciot erdemes kikapcsolni, hiszen az egy hibernalasi folyamat MS modra. ezert bootol olyan gyorsan a W8, mert kikapcsolaskor lementi a lemezre a fobb parametereket amikkel rendelkezett a leallitas elott. How Windows 8 Hybrid Shutdown / Fast Boot feature works
Ha megnezed a Feladatkezeloben az OS altal eltoltoltott idot, sosem frissul fastboot alatt, olyan mintha mindig menne a gep.
Es mivel azt mentette le hogy online kapcsolatban volt akkor amikor kikapcsoltak, kozben pedig esetunkben kikapcsoltak a routert, vagy kihuztak a halokaribol a kabelt, am bekapcsolaskor azt akarja betolteni amikor meg ment vagyis elo volt a kapcsolat, igy ujraprobalkozik, gondolvan hogy miert ne -
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero #40838 üzenetére
Azt érdemes lenne kipróbálni, ha még nem tettétek meg, hogy egyből miután újraindul magától parancssorba beírjátok powercfg /lastwake
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Nekem 8 alatt elég sokszor...
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Szia!
WIN7-alatt nekem sem volt ilyen. -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #40801 üzenetére
FPS pedig 120-130 helyett 90-100.
-
rico6
csendes tag
válasz
rayoliviero #40783 üzenetére
köszi! megpróbáltam, de nem jött össze...win 8-al nemvolt ilyen gond
-
válasz
rayoliviero #40783 üzenetére
-
pushalias
addikt
válasz
rayoliviero #40467 üzenetére
Ez valami elég érdekes, bár nem általános hiba a W8 driverkezelésben, dolgozhatnának rajta kicsit a fiúk Redmondban. Le kellene kapni a drivert, visszatenni az eredetit, és beállítani, hogy driverek telepítése ne legyen automatikus. És akkor ugye még nem került szóba, mi van, ha másik frissített driver kavar be. Legrosszabb esetben marad a recovery, és utána egyből a driver telepítés megregulázása.
-
pushalias
addikt
válasz
rayoliviero #40462 üzenetére
A driverek rendesen fent vannak?
-
Ijk
nagyúr
válasz
rayoliviero #40003 üzenetére
Azt értem, de mi lesz a licensszel? Nem hiszem hogy újra bepötyögöm ugyanazt a kapott kulcsot és elfogadja, mivel már egyszer telepítve volt.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #39568 üzenetére
Nekem a notim egyik USB csatlakozójában lötyögnek a cuccok. Sokat szívtam én is vele. Adatvesztés is előfordult már. Azóta nem használom.
-
LógaGéza
veterán
válasz
rayoliviero #39571 üzenetére
Ez a érintkezéshiba viszont érdekes, mert én is szoktam úgy járni, hogy bedugom a pendriveom, és csak világít, nem történik semmi. Viszont ha kihúzom és beledugom a mellette lévő portba, akkor azonnal felismeri, és működik. Mielőtt jönne, hogy a port hibás, fordítva is elő szokott fordulni.
-
Romvr
őstag
válasz
rayoliviero #39568 üzenetére
"És még az az érdekes, hogy csak 38 MB-al olvas működőképes állapotban is, hátula 95 MB ugyanaz az Intel csatlakozó."
Én is betévedtem ebbe az utcába. Előlapon csak bill/egér vagy ha "az idő/sebesség nem számít". -
Sonja
nagyúr
válasz
rayoliviero #39548 üzenetére
Az alaplapi kék csatlakozót használva van kivezetve? Mert ha igen, akkor az Intel chipet használod, azzal nem szabadna gondnak lennie. A hátsó UBS 3-as csatik közül a LAN csatlakozó alatti USB portokat használd.
Nekem csak egy 8GB-os Kingston USB3.0 pendrive-om van, azzal nincs is semmi problémám.
-
Sonja
nagyúr
válasz
rayoliviero #39543 üzenetére
Melyik portot használod az USB3 portok közül? Hátulsót? Ha igen, ott melyiket? Ugyan az az alaplapunk.
-
westlake
félisten
válasz
rayoliviero #39543 üzenetére
Futtass egy error checking-et a pendrive-on, hátha.
#39545: Ha másik gépben sem működik normálisan, akkor format egy másik fájlrendszerre. Ha ez sem segít, akkor garancia, vagy kuka.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
rayoliviero #39526 üzenetére
Az utolsó számjegyeknél szokott eltérés lenni.
A múltkor vettem másik TP-Link router-t, s a régi számmal nem jött be a felület. Megnéztem a papírját, s ott írta, hogy mi lehet még. S úgy már jó lett. -
kaszaf
aktív tag
válasz
rayoliviero #39524 üzenetére
Szia!
A vicc az, hogy korábban nekem is működött. Mondjuk 192.168.1.1-en van a router, de sztem mindegy. Addig amíg firefox alól megy addig nem zavar különösebben, csak nem értem miért nem jó. Tplinklogin. net sem működik egyébként IE alatt. Firefoxon ez is jó.
-
RMZ250
senior tag
válasz
rayoliviero #39379 üzenetére
-
bopeti98
őstag
válasz
rayoliviero #39287 üzenetére
Köszi!
A jelszókérés kikapcsolását is megtaláltam a gépházban.
-
Tournament
aktív tag
válasz
rayoliviero #39228 üzenetére
igy van telepitéskor ezt ki kell kapcsolni ..
utána pedig vissza kell kapcsolniha egyik se jó van egy MS update erre már INTEL BUG ...
AMD-nél ilyen nem jőn elő pedig ultra fast / uefi gpt install / secure boot bevan lőve
tákolást nem ajánlok semmi watermarkt eltüntetővel
Egyet kérdeznék csak, a merevlemezed MBR particiós, vagy gpt-s, ugyanis az Uefi-hez az utóbbi kellene....meg Kizárólag 64 bites OS!
Kezdetnek olvasd el ezt a két cikket, pár infó kinyerhető belőle az uefi-témához:
Windows 7 - UEFI Install
How to Install Windows 7 Using the "Unified Extensible Firmware Interface" (UEFI)
azután még pár elvileg hasznos link:
Windows 8 uefi hiba
How to Setup Windows 8 with UEFI BIOS in UEFI Mode
How to Install Windows 8 or Windows 8.1 using the "Unified Extensible Firmware Interface" (UEFI)
Q: What tips will help me install Windows to a UEFI machine I built myself?
Q: How do I create a bootable USB stick that can install to a UEFI system?Még egy megjegyzést utólag:
a jelenleg forgalomban lévő UEFI firmware-ek kivétel nélkül tartalmaznak egy, a BIOS-szal való kompatibilitást megvalósító modult (Compatibility Support Module, CSM), ezért az UEFI-vel szállított PC-ken is lehetőség van olyan, régebbi operációs rendszerek használatára, amelyek nem támogatják az UEFI-t.
Na, és itt van a gond. Belépve az UEFI-be és látható, hogy ez a CSM, ez bizony Enable-re van állítva alapból a legtöbb gépezetben! Magyarán: be van kapcsolva a CSM, és ezért a windows telepítő MBR partíciókat hoz majd létre. Ezt ki kell kapcsolni, újra bootolni, és láss csodát, a W8 telepítője így már GPT partíciókat tud csinálni. Ez az egész csak 64bites windows 8-on működik.
Utó-Utóirat:
Ezt meg most találtam, és a benne leírtak erősen összecsengenek a fenti, utólagos megjegyzésemmel:
Microsoft Windows 8® - Enabling Secure Boot« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 29. - 14:33:57 írta r2d2 »
-
LonGleY
veterán
válasz
rayoliviero #39066 üzenetére
A Corsair Voyageremmel ez utóbbi a leggyorsabb, de úgy bukom a Linux-kompatibilitást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged