- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
-
válasz
bepken #39834 üzenetére
Egy sima mezei win8 esetében úgy látszik igen, bár szerintem aki kicsit is ért hozzá, az rögtön azzal kezdi, hogy az inaktív rendszergazdai fióknak is ad egy jelszót, és a probléma máris meg van oldva. Innentől nem is mondanám bug-nak, csak kiskapunak, amit vagy bezár a tulaj, vagy nem, ez már az ő felelőssége.
-
-
válasz
bepken #39780 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség, és semmilyen külső program nem kellett ehhez, ez a netplwiz be van építve a win8-ba. Ha megnézem a fiókokat, az enyém vendégként van feltüntetve, és nincs ott másik fiók, még rendszergazdai se. És máshogy nem tudok belépni sem, egyből az én emailcímemet írja ki.
Gépházban sem találtam lehetőséget arra hogy megváltoztassam a fiókot bármire is.
-
TRob1
veterán
válasz
bepken #38912 üzenetére
Oké hogy kiadta... na de tizennyolcadszorra is?
Én se járok pl. az os x meg xp topikokba fikázni...
(#38913) bb.bocs:
A Windows Media Center beszerzése -
Rimuru
veterán
válasz
bepken #38810 üzenetére
Most hogy újra elindítottam (a Windowst) hogy ezt megnézzem még egyszer (mivel korábban is itt kutakodtam) működik. Érdekes hiba mivel egyszer direkt ezért csináltam újraindítást ami nem hozott eredményt.
A többi még midig él
(hogy a havi három Windows indítás legalább kényelmes legyen) -
Steelmanus
addikt
válasz
bepken #38612 üzenetére
Dehogy akarok en Veled osszeveszni. Csak azt szerettem volna jelezni, hogy a kikapcsolt Aero felulet mellett is nagyon szepen beallithatoak pl az ablakkeretek de mas is, W8 alatt ezt csak registry hackel tudod elerni raasasul pl ha egy ablak szinet vagy a felso menusavot szeretned allitani akkor azt csak hexaban teheted meg. A W7-nel legalabb adott volt a lehetoseg a valasztasra magad dontottel hogy mikent nezzen mi az, amit esetleg napi 8 oraban nezned kell.
-
Steelmanus
addikt
válasz
bepken #38609 üzenetére
nekem ez a csillogó üvegfelület sokszor a lapos halálát jelentette (vagy legalábbis alaposan megfogta)...ráadásul nem néz ki annyival jobban egy matt ablak keretnél
Hat meg ha be is allitod hogy ugy nezzen ki az Aero ahogy szeretned akkor mit szolnal. Az a minimalista kinezet ami a W8-ban van nem hogy nem szep, egyenesen ronda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest