- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
sz.balazs.95 #44708 üzenetére
Keszits egy szoveges fajlt a Jegyzettombel, ird be:
net stop CcmExec
net stop wuauserv
net stop BITS
rd /s /q %systemroot%\SoftwareDistribution\Download
net start wuauserv
net start CcmExecMajd ments el pl: wu_repair.bat neven vagy barmilyen neven csak a kiterjesztese legyen *.bat fajl.
Jobb klatty a fajlon, Rendszergazdai modban futtasd, ez kitakaritja SoftwareDistribution\Download mappat. -
micafighter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #44708 üzenetére
C:/Windows/SoftwareDistribution/Download törlése:
1) Kapcsold ki a Windows Update-et
2) Törölheted akár az egész mappát
3) indítsd újra a gépet
4) kapcsold vissza a Windows Update-et
Ha az egész mappát törölted, a Win Update újra fogja csinálni a mappát, viszont üres lesz, tehát nem foglal helyet. Ha újabb frissítések jelennek majd meg amiket telepítesz, akkor megint elkezdenek gyűlni a mappában.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #44702 üzenetére
C:/Windows/SoftwareDistribution/Download -> Itt vannak a Windows frissítések. Mindenről készül egy másolat, hogy ha később szeretnéd, akkor el tudd távolítani, ezért a lemezkarbantartó alapból nem fogja ezt bántani (hogy ha valami frissítéssel gond lenne, akkor törölheted a frissítést).
Tehát ha a Windows Update-en keresztül települt dolgok közül nem okozott gondot semmi, akkor törölheted nyugodtan. Viszont ha törlöd, a telepített frissítéseket nem fogod tudni eltávolítani.
Kerestem most erről forrást, ahol ezt ovlastam, de sajnos nem találom. Csak mindenütt azt, hogy biztonságos eltávolítani.
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #44704 üzenetére
Rendszerfájlok törlésével?
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #44702 üzenetére
Google, első találat:
"The 'SoftwareDistribution' folder is where automatic updates are stored."Az a frissítés "dolgait" a lemezkarbantartóval tudod törölni (rendszerfájlok törlése, újból betölt és kiválasztod a megfelelőt).
-
válasz
sz.balazs.95 #44699 üzenetére
közben rájöttem/megoldottam.
most 8,5 GB helyett „csak” 7 GB az ismeretlen.
ez még mindig nagyon sok! -
cattus
addikt
válasz
sz.balazs.95 #44696 üzenetére
Kapcsold ki a hibernálást.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #44675 üzenetére
-
válasz
sz.balazs.95 #43299 üzenetére
visszaállítottam az eredetibe.
van bárkinek is bármi ötlete, hogyan lehetne ezt a nyavajás 32 GB-ot kibővíteni?
feltelepítek kb. 6 játékot, és máris nyavajog, hogy kevés a szabad tárhely. -
válasz
sz.balazs.95 #43298 üzenetére
-
válasz
sz.balazs.95 #43252 üzenetére
senki nem tud semmit ezügyben?
-
rgeorge
addikt
válasz
sz.balazs.95 #43248 üzenetére
Melyik progi nem indul? A RegOwnershipEx?
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #43248 üzenetére
Az SD kártya gyökerében létre kell hozni egy mappát. A leírás szerint pl. WinApps. Ezt neked kell manuálisan megcsinálni, mert az app lehet nem tudja. Ha kész: reboot.
-
TRob1
veterán
válasz
sz.balazs.95 #43179 üzenetére
Ugyanaz az MS fiók és nem szinkronizálja? Vagy más fiók alá akarod rakni?
-
micafighter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #43145 üzenetére
Én írtam rosszul sry. "Visszaállítás"t írtam és magyarul "Helyreállítás" nak van fordítva. Angolul használom a win-t és nem tudok mindent hogy van pontosan fordítva a magyarba, ezt éppen tudtam volna, csak rosszul emlékeztem. De az ikonja viszont nyelvtől függetlenül ugyanaz
-
DS39
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #43150 üzenetére
nem mindegy, mert a fájl ott marad (és foglalja a helyet). és nem rendszergazdaként fut a parancssorod.
-
szabonagyur
félisten
válasz
sz.balazs.95 #43148 üzenetére
Rendszergazdaként futtattad? és nehogy azt mond, hogy te alapból az vagy... Itt van előttem a laptopom és simán megy ha rendszergazdaként indítom, ha csak normálisan persze, hogy nem engedi.
"powercfg -h off" semmi mást ne írj be. -
szabonagyur
félisten
válasz
sz.balazs.95 #43145 üzenetére
A hibernálásra írtam egy módot...
-
DS39
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #43143 üzenetére
a másodikon ott a helyreállítás.., az elsőnél érdemes lenne lenyitogatni a pluszokat.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #43139 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #43134 üzenetére
Még a gépházban érdemes megnézni a "keresés és alkalmazások" (search and apps) fült, azon belül pedig az alkalmazások méretét (app sizes). Megmutatja melyik Win Store alkalmazásod mennyit foglal. Nálam egy pár hetes gépen a HyperTube felment 2-3 GB-re.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Rendszervisszaállítás ahol a kolléga mondjuk, tableten nem tudom van e parancssor de ha vana hibernálás ott is kikapcsolható. ha rendszergazdaként futtatod: powercfg -h off
-
micafighter
nagyúr
válasz
Rendszervisszaállítás: Vezérlőpult -> Visszaállítás (Recovery) -> Rendszervisszaállítás konfigurálása
Hibernálás: Vezérlőpult -> Energiagazdálkodás rámész valamelyiknél a beállítások megváltoztatására ami kékkel ki van emelve, és utána bele tudsz menni a haladó beállításokba, ami szintén ki van emelve.
-
szabonagyur
félisten
válasz
sz.balazs.95 #43131 üzenetére
Rendszervisszaállítási pontok törkése? Hibernálás kikapcsolása? 32Gb-ból túl sokat nem fogsz tudni felszabadítni sajna.
-
válasz
sz.balazs.95 #43127 üzenetére
sikerült feltornáznom 1,8 GB-ra a szabad helyet, de ez még így is egy kicsit kiábrándító.
-
kispx
addikt
válasz
sz.balazs.95 #43125 üzenetére
Surface?
Simply hold down the capacitive Windows button on the front of your tablet and press the Volume Down button on the volume rocker once.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #43119 üzenetére
Metro app kéne? Vagy jó az asztali? Asztali alkalmazás pl WinDirStat. Ingyenes, tud magyarul, még egy szép ikont is tudok neked mellékelni hozzá
-
netpeti98
addikt
válasz
sz.balazs.95 #43108 üzenetére
2.
Store->Chram Bar->Setting->Preferences és itt ki tudod kapcsolni azt, hogy a te nyelvednek megfelelő alkalmazásokat részesítse előnyben. -
válasz
sz.balazs.95 #43108 üzenetére
a 3-as úgy látszik magától megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest