Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
Öszintén mondom, hogy mostanában nem vagyok már túl aktív sem szoftveres témákban sem hardware-esben.
De mindenkitől azt hallom, hogy ingyenes a win 8 ill 8.1. Ezek szerint ez egy téves állítás.Saját gondolkozásom azt diktálja, hogy annak ingyenes aki már rendelkezik egy megvásárolt Win7-el...
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
Először egy kis off: Elég régóta vagyok itt a PH-n, hogy most ne kelljen órákig keresgélnem a hsz-k közt
remélem senkinek nem gázolok a lelkivilágába az alábbi kérdésemmel:
Ismerősöm vette egy felhajtható kijelzőjű hordozható csodagépet: HP 2000-2D03SH F2T63EA Notebook
A kereskedő, ahonnan a gép származik a Win 8.1-et ajánlotta, mondván, hogy erre van "kalibrálva" a gép.
Kicsit fura nekem ez a szó, hogy kalibrálva, aki kicsit is ért a gépekhez az azt mondja erre, hogy baromságNa de térjünk rá arra, hogy a Windows-nak a 8 szériától kezdve ingyen van az operációs rendszere.
1. kérdés: Ha nekem van egy teljesen üres gépem, akkor honnan tudom INGYEN beszerezni azt a telepítőcsomagot, amir felpörkölök egy DVD-re majd a szűz gépbe rakva felmászik a csodás új rendszer a gépre?
2. kérdés: Ha nincs ilyen lehetőség, akkor mitől is ingyenes?
Összegezve: Honnan tudok letölteni ingyenesen egy telpítőt amit DVD-re írva majd futtatva lesz egy ingyenes Win 8.1-em az új gépen?
Tényleg keresgéltem még a "barát"unkal is, de ilyenbe nem futottam bele
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Max
- E-roller topik
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc