- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azt próbáltad már, hogy a Lemezkarbantartóban törlöd a Miniatűröket?
Ezen kívül annyi jutott eszembe, hogy próbálj meg egy másik képnézegetőt alapértelmezettnek tenni.
Ha ez sem jön, be, akkor majd mások segítenek, ha tudnak...
Egyébként az normális, hogy Tallózás során nincs szalagos menü. -
-
A beépített meghajtó sokmindenre jó, de pl másolásvédett játék-ISO-khoz, 3D-bluray lejátszáshoz kevés. Én a daemon-t azonnal lepucoltam, amikor kiderült, hogy kémkedik...
-
Biztos nem jó egy modern felületes app pénzváltásra?
Egyébként 8GadgetPack
-
Bobó_20
aktív tag
nekem is ez volt (win7-ről frissítve), csekkoltam az ehhez kapcsolódó support oldalt: UAC be legyen kapcsolva, ezzel nézesd meg, végső esetben pedig:
a. Parancssor rendszergazdaként futtatva
b. Begépeled ezt és enter: SFC /scannowmegjegyzem nekem nem oldotta meg egyik sem, csak egy tiszta telepítés
viszont azóta érdekes módon jó...
-
Snacky
tag
Hasonló cipőben jártam mint te, w7-el tökéletesen meg voltam elégedve de kíváncsi voltam h mit tud a 8-as.
Lentebb írtam egy hosszabb hszt h mik az észrevételeim, ha gondolod olvasd el.
Annyit tudok mondani h w7 már nem lesz a gépemen, eddig igazi kivetnivalót nem tapasztaltam.
Stabil, gyors, a metrót eltekintve lényegében nem változott a kezelhetősége.
Pár apró zavaró dolog van csak benne de hozzá lehet szokni és egy programmal ki lehet lőni a metro felületet és szép startmenüt lehet helyette csinálni. -
xxSanchez
őstag
Én a megjelenés napján megvettem, azóta használom intenzíven. Eddig még nem volt komolyabb fagyás illetve kékhalál sem. Az összes alkalmazás és játék amit használok mind elindult. A boot idő iszonyatosan csökkent, a leállítási idő pedig mindössze pár másodperc. A feladatkezelő elég komoly lett, minden dolgot ír ami létezik. Szerintem teljesen jó rendszer, megérte váltanom. Amúgy próbáld ki VirtualBox-ba és utána már tudni fogod, hogy megéri-e felraknod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest