- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
moldvan #39071 üzenetére
Ok. Ha megtudsz vmi részletet a továbbiakról, írd már meg légyszi, mert kíváncsi vagyok. Köszi.
Amúgy a már nem rég vki által linkelt cikk hátha segít a szervizeseknek (vagy neked a legközelebbi telepítésnél).. meg még sokaknak, tehát sztem nem baj ha néhányszor be van linkelve:
UEFI, jelenkorunk grafikus interfésze [avagy hogyan telepítsünk Windows 8.1 x64 operációsrendszert UEFI módbanPersze csak egy reinstall esetén lehet hasznos, és csak uefinél.
-
TRob1
veterán
válasz
moldvan #39069 üzenetére
És format után meg honnan a Blue screen? Nem csak azt kéne ilyenkor írnia hogy nincs rendszer oszt csók?
Meg mi az hogy valahogy mégiscsak beléptek? És nincs tovább? Load default + format és nincs tovább? Nekem ez egyre furább...Nah mindegy, már késő van, biztos fáradok.
(
Viszont kezdek a 8.1-től félni, nehogy tönkrevágja még az Androidos telefonom is mikor azonos hálón lógnak)
-
pushalias
addikt
-
válasz
moldvan #37953 üzenetére
Szia!
Akku kiszed, táp kiszed, üresen nyomd 10 mp-ig a bekapcs gombot.
Ha ez sem segít, akkor nyomd vissza a tápot, és így tartsd nyomva 10-15 mp-ig.
Ha ez sem.
Csinálj egy bootloható pendrive-ot amire rakj fel egy win8-at.
Amint megnyomod a bekpcsot püföld az f10 vagy f12-őt, vagy ami a biosba visz. Nem tudom, hogy a samunál melyik a boot és melyik a bios. Majd bootoltasd a pendriveról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged