Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #37819 üzenetére
Nem érted a lényeget (nem is írok többet a témában, ez az "utsó")
1. Nem reklamáltam neked (sőt, senkinek)
2. Mi értelme nem frissíteni akárkinek is a 8.1-re?
(3.) Lásd a 2est: Akkor meg minek ezentúl ez a topik?Csak ezek lennének a kérdések.
A példád meg nem jó. Mert nem sok oprendszerről beszélünk, hanem egyről, a 8as winről (és annak egy frissített változatáról, a 8.1-ről... meg talán majd a 8.2ről valamikor... tehát alverzió ugrásokról, nem főverziókról...)
De mindegy is, majd az idő eldönti hogy mi marad, mi nem... vagy hogy mennyire lesz káosz... mert sztem már most is eléggé az van ha vki mindkettőt követni akarja)
ui: és a 3+1edik kérdés: Ha az egyik gépemen 8 van a másikon 8.1, és mondjuk driver vagy akár vmi alkalmazás problémám van mindkettővel (hisz nagyrészt ugyanazok futnak rajtuk, ugyanazok a driverek is kellenek), akkor melyik topikban tegyem fel a kérdéseim? Vagy mindkettőben?
(és ha az egyik 8ról frissített 8.1 a másik meg tiszta telepítésű 8.1?
)
(#37821) Kalandor:
Ó jeee!(Ez gyorsan ment... és szerintem jó döntés
)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
King Unique #37819 üzenetére
megbeszélik, és eldöntik a házigazdák.
Néhány nap szerintem maximum, azon már nem múlik semmi
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- X-Plane 12 és kiegészítők
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc