- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Kecuhun #38241 üzenetére
A magam részéről úgy gondolom, hogy a Defender egy nagyon jó kis víruskereső szolgáltatást nyújt. Emellett egyáltalán nem erőforrás igényes. Igaz, kézzel történő frissítést nem árt néha elkövetni. Én már a WinXP óta használom, akkor Microsoft Security Essentials néven futott.
Miket "pofázik" neked? -
turbulencia8
őstag
válasz
Kecuhun #38241 üzenetére
Szerintem a Defender nem akkor működik jól, ha kilövöd az összes biztonsági figyelmeztetést, hanem akkor, ha telepítés után csinálsz egy új rendszergazda fiókot, és hétköznapi általános fiókot meg sima user fióknak visszaminősíted. Ha van ujjlenyomatolvasód, akkor ez annyit tesz gyakorlatban, hogy néha meg kell adni a "rendszergazda ujjlenyomatot", ami praktikus és biztonságos is, nálam nagyon bevált stratégia. Ezzel a beállítással a Defender is megfelelő szerintem, és legalább kicsit sem fogja vissza gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest