- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
masholnap #36686 üzenetére
Tudtam hogy láttam valahol egy cikket Windows 8 - Hasznos alkalmazások a Windows Store-ban (Ajánló) ha érdekel.
-
-
-
válasz
masholnap #33693 üzenetére
Apple esetében az a szerencsés helyzet, hogy elvált a két OS. IOS van táblára és telefonra, OSX meg az asztali és notebook gépekre. MS esetében most úgy néz ki a helyzet, hogy Windows 8 van tablet-re, asztali gépre, notebook-ra, és valamilyen formában a telefonra is. Ennek a levét isszák jelenleg, na meg mi is.A jövőben elválik majd melyik volt a jó irány, tisztán látszik, hogy valakinek bukta lesz.
-
válasz
masholnap #33687 üzenetére
Stratégiai döntés volt, hogy nem maradhat a Start menü. Technikai akadálya persze, hogy nem lett volna. A Microsoft úgy képzeli el a Windows jövőjét, hogy a desktop (legacy) felületet teljesen száműzi, ennek első áldozata a start menü. Amint kiforrja magát a Modern UI és lesz sok alkalmazás, úgy egyre inkább tűnnek el a funkciók majd a desktop felületről.
-
Orlin
addikt
válasz
masholnap #27318 üzenetére
Még csak pár napja van fent.
Mások panaszkodtak rá,hogy jobban fogja a gépet mint az 5.Nálam még nem jelentkezett.
Én is egyre kevésbé bízok benne már.Elég sok rosszat olvastam a hetekben a teszt szerepléseiről.
Mindig Nod volt a gépemen ezért is tettem most még fel.Nincs benne egy rakat számomra felesleges funkció csak megy és jelez ha baj van...
De ha nem javul a teszteken és nálam is produkál hibákat akkor megy a gépről. -
törölt tag
válasz
masholnap #23673 üzenetére
Nekem mondjuk bejött a Windows 7, amit viszont nem szeretek, az a fájlmásolás lassúsága az XP-hez képest. Nagyon sokszor úgy másolok, helyezek át fájlokat, hogy egyik mappában "másolás/kivágás", aztán a célmappában pedig "beillesztés".
Ez XP-n úgy történik, hogy a másolás-áthelyezés végbemegy, és kész. Windows 7-en viszont még egy apró fájl esetén is tököl egy ideig, másolás előtt, majd másolás után is. A fájl már rég a mappában van, de ő még pörgeti a folyamatjelzőt egy-két másodpercig.
Az áthelyezésnek azonos partíción lévő fájlok esetén gyorsnak kell lennie, mivel ilyenkor a fájl fizikailag nem helyeződik át, hanem csak a lemez tartalomjegyzékében íródik át a fájl helye a mappaszerkezetben. Ez XP-n így is van, de Vista/Windows 7-en először kezdődik a "Számolás", aztán jön az áthelyezés, és végül egy kis tökölés. A képnézegető pedig kép nagyítása esetén a megnövekedett pixeleket nem mossa el, mint az XP, hanem meghagyja pixelesen.
De ettől eltekintve a hetes nekem bejött.A nyolcasról még nem döntöttem.
-
Tyren
aktív tag
válasz
masholnap #23648 üzenetére
Teljesen OFF, de nem tudok elmenni emellett.
A Win7 kevésbé hatékony munkavégzéshez, mint az XP?
Lehet, hogy nem így van, de ha mostanában nem dolgoztál XP-vel, akkor az idő "emlékmegszépítő" hatása is benne lehet a dologban.
Én egy ideje a munkahelyen WinXP-s géppel dolgozom és szörnyű... Mondjuk csak irodai szoftverek, de akkor is. A 7-esben egy csomó olyan apróság van, amit észre sem vesz az ember, ha már jó ideje használja, de ha eltűnik, akkor nagyon kényelmetlen. -
TRob1
veterán
válasz
masholnap #23645 üzenetére
A kurzorbillentyűkkel arra állítom a kijelölést amire csak akarod.
Amúgy mindig az elsőn áll.
Ha elnézel jobbra, Te azért nem találtad, mert oldalt ki kell választani hogy Alkalmazás, Beállítás vagy Fájlkeresés a cél.ui: A szalagos Office is jobb mint az elődjei, akárcsak a Win7 mint az elődjei - mindkettő jóval logikusabb felépítésű, mint a régiek. Nem beszélve a Win7 sebességéről, memóriakezeléséről,...stb. (Szerintem) De ez itt ne legyen vitatéma, mert nagyon off.
(#23643) figure85:
Mivel? Nekem az "ezzel" linken nincs semmi - meg sztem a célzott személynek sincs. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
masholnap #23632 üzenetére
Ehhhehe, nekem meg nem megy el a kedvem ettől az oprendszertől a hsz-ek alapján sem.
Az meg nem semmi hogy a 7-nek bizonytalan a működése az XP-hez képest. Ilyet még nem hallottam mióta megjelent a 7-es, de jó tudni...
Az mit jelent hogy csököttebb kereső? Me' eddig mindent megtaláltam vele amit kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest