Hirdetés
- Magisk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #33798 üzenetére
Hat mindegy, mostmar igymarad. Majd ha lesz a 8.1-bol RTM valtozat akkor talan ujra nekifutok. Egyelore nem gyozott meg.
-
pushalias
addikt
válasz
CyberPunk666 #32276 üzenetére
Ez pont nem rétegigény. Az utóbbi három esetben két ismerősömnek, illetve most nekem is szükség volt rá, hogy pendrive-ot dugjunk a virtuális gépre. VirtualBoxszal ez felejtős. De egyébként is robosztusabb aVMware, és a hálózati beállítása sokkal pofonegyszerűbb, mert maga intézi a NAT-ot és ad DHCP-t is.
-
pentium4
senior tag
válasz
CyberPunk666 #32251 üzenetére
asztali ITX es gépről van szó! minden driver fent van, amugy 1héte még működött csak valamiért mostanába nem akarja az igazat, és uj program nem lehett feltelepitve!
P4
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #32232 üzenetére
"Azt ugye tudod, hogy ha SSD-re teszel rendszert, akkor ott speciálisan kell lehelyezni a partició kezdetét? Egyrészt az SSD élettartama, másrészt az írási sebesség miatt. Ezt nem tudom klónozással meg lehet-e csinálni, de ha nem, akkor mindenképpen tegyél rá egy friss installt."
Persze, hogy tudom, de annyira nem "speciális" a dolog. Egyébként a korábban belinkelt topicban azt is leírtam, hogy ezt is leellenőriztem. Bár ez a konkrét kérdés szempontjából totálisan irreleváns, ahogy az is, hogy konkrétan mire kell a két rendszer.
Hidd el, VMware-t is elég aktívan használom igen sok virtuális géppel, UNIX/Linux-alapú rendszerekhez és Windows-hoz is, most csak úgy kíváncsiságból tettem fel a Windows 8-at is a 7-es mellé, úgy, hogy NEM virtuális gépként üzemel. Legyen az most mellékes, miért, szerintem tök mindegy.
De ha mégis nagyon érdekel: van egy nagyon jól belakott Windows 7-em, egyelőre NEM kívánok áttérni 8-asra, de kíváncsi voltam, milyen NEM virtuális gépként használva teljesítményben és egyéb tekintetben. A dual boot pont jó megoldás lenne most, ha meg nem kell, akkor leválasztom a 8-ast. A cikkben kínált módszer pont ezt írja le, nálam ez láthatólag nem volt működőképes. Ennek az okára voltam kíváncsi."Visszatérve a problémára. A gép beolvassa az MBR-t, és az az SSD-n van nálad, majd ez irányítja őt a HDD-n lévő w8 betöltésére. Szóval ez lehet a magyarázat."
Őő, mint láthattad a korábbi hsz.-emben, pont ezt írtam le én is."Én dupla tiszta installt csinálnék a helyedben, nem képezgetnék, meg trükközgetnék."
Nem szeretnék dupla tiszta installt csinálni, a konkrét probléma miértje érdekelt (a belinkelt cikkekben az emberkéknek hasonló módszer működött, nálam nem, de a pontos okát még mindig nem tudom), meg az, hogy akkor vajon a bootrec /rebuildbcd megoldást fog-e jelenteni, még ilyen esetben nem próbáltam. Egyébként nem tudom, mi a "képezgetés" (az, hogy beraktam neked screenshotokat a jobb érthetőség érdekében, hogy még ne kelljen 5 hsz.-t írni, hogy értsd a problémát?) meg "trükközés" (az nem trükközés, hogy dual boot menüt akarok, elég régóta létező dolog).[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #32224 üzenetére
"Akkor viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy a win8-nak új partíciót hoztál létre, vagy egy régit formáztál/foglaltál újra le?
Csak mert, ha egy létező partícióra vagy a helyére telepítetted, akkor lehet az volt a rendszerindító lemez. és ezért hiányoznak a win7 indításához szükséges dolgok, és ezért nem ismerte fel a w8 a hetest és adta hozzá a listához. Mivel ekkor letörlődhetett ez, és így egyedülinek hitte magát."Jó a kérdésfelvetés, mert valószínű, hogy ebből ered a gond. Nem is egyszerű a helyzet.
Volt egy HDD-m, azon Windows 7, a maga bootpartíciójával. Ezt úgy, ahogy van, klónoztam a teljes rendszerpartíciót és bootpartíciót a HDD-ről egy SSD-re. Működött a mutatvány, SSD-ről is tudtam bootolni. Így a régi HDD megmaradt másodlagos meghajtónak. A korábbi, immár klónozott Windows 7-et a HDD-n még meghagytam egy darabig, hátha valamiért mégis kell, aztán most fogtam, és formáztam a hozzá tartozó partíciót. Na, és erre a partícióra raktam most a Windows 8-at.
Megmutatom a partícióstruktúrát, amihez írtam magyarázatokat is:Win+R > diskmgmt.msc
Időközben rájöttem, hogy lehet, hogy az ábrán szereplő magyarázat nem helyes, mivel igaz, hogy a HDD-n van egy aktívnak megjelölt bootpartíció, mégis a bootsorrendet BIOS-ban az SSD-re kell állítanom, amin a Windows 7 van, ami szintén aktívnak megjelölt partíció (a képen D
, ahhoz, hogy helyesen bootoljon a Windows 8. Tehát a Windows 7-et tartalmazó partíción íródhatott felül a Boot Configuration Data?
Igazából csak meg akarom érteni, mi történhetett.Akkor a bootrec /rebuildbcd megoldás lehet?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #32217 üzenetére
Hali! Először is köszi, hogy reagáltál.
Az ötleted nem rossz, de sajnos nem jött be (kiszedtem a fast startupot, de rendes shutdown (nem restart) után is ugyanaz a helyzet), na meg úgy gondolom, ettől még látszania kellene az általam említett helyeken ("Win+R > msconfig > Boot menüjében sem jelenik meg, és a Win+Pause > Advanced System Settings > Advanced > Startup and Recovery-ben sem"), de oda sem került be a Windows 7. Na meg a linkelt cikkekben pont azt mutatja be, hogy amennyiben van korábbi Windows 7, különösebb állítgatások sem szükségesek, a bootmenübe bekerül a Windows 7, és annyi.Egyébként a Windows 7 bootját sem találtam lassúnak (főleg mivel SSD-n van
), meg őszintén szólva engem a legkevésbé a bootolás sebessége érdekel, mivel nem bootolgatok kétpercenként, nekem az általános felhasználói élmény számít, a hosszú távú használat közbeni teljesítmény.
Screenshotok:
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\System Settings
Win+R > msconfig > Boot:
Win+Pause > Advanced System Settings > Advanced > Startup and Recovery:
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
senior tag
válasz
CyberPunk666 #32215 üzenetére
Ez a módszer nekem nem lesz jó. Most a kezdőképernyőn kint van egy asztal és egy skype csempe. Remélem egyről beszélünk és csempe amit én csempének hívok. Az általad megadott könyvtárban viszont nyoma sincs skype-nak, csak egy utorrent.lnk-nak.
Ennek a területnek kellene üresnek lennie és maradnia: [link]
-
albinolynx
senior tag
válasz
CyberPunk666 #32210 üzenetére
Ennek leírnád a menetét?
Köszönöm! -
pushalias
addikt
válasz
CyberPunk666 #32104 üzenetére
Nem is kicsit, hanem nagyon! Főleg váltáskor szörnyű.
-
exor
tag
válasz
CyberPunk666 #32070 üzenetére
Próbáltam kézzel beállítani, de vagy nem találtam ilyen lehetőséget, vagy ha igen, eddig csak a windows media centerben találtam ilyet, de mikorott beállítottam a tvre, akkor minden más program hangaja is utána csak a tvre ment ki, pedig csak abban azegy programban állítottam átt. Azért még próbálkozom, hátha rájövök, vagy nem vettem észre valamit
-
exor
tag
válasz
CyberPunk666 #32067 üzenetére
Intel igp van meg nvidia gt540m, akkor ezt egyikkel sem tudom megcsinálni, csak amd tud ilyet?
-
vilmaboy
őstag
válasz
CyberPunk666 #31438 üzenetére
hol állítom azt installkor? Amúgy integrált hd3000.
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
válasz
CyberPunk666 #31112 üzenetére
hm érdekes, eszközkezelőből lehetett engedélyezni de a hálózati kapcsolatnál meg nem....
-
klambi
addikt
válasz
CyberPunk666 #31110 üzenetére
le van tiltva ugye, és hiába próbálom engedélyzni nem engedi, kapcsolódási hiba és ennyi...
törölni sem tudom, cmd-ben lehet mokolni valamit? -
bzoley
veterán
válasz
CyberPunk666 #31071 üzenetére
Bocs, nem tudtam, hogy neked külön, részletezve kell leírni, hogy megértsd a lényeget. Tevékenységemből adódóan elég sok szart kellett használnom, telepítenem oda-vissza, már emiatt sem volt kedvem újratelepíteni a rendszert évekig, de végig ugyanúgy használható, gyors volt. Mondjuk nem volt az alapnál több, rendszerrel induló szoftverem. Viszont láttam egy-két igazán lelakott gépet, ahol bekapcs után még volt idő megkávézni. Ehhez persze hozzájárult a nem túl erős vas, kevés memóri, nyakig töltött hdd. Itt már egy reinstall csodát művelne a felhasználói élménnyel. Egy másik igen fontos gépemen XP van 667-es cerka2, és 192MiB ram társaságában, negyedik éve megy éjjel-nappal, és a körülményekhez képest a mai napig "fürgének" mondható, szóval mindenki tudja, hogy nem a rendszer a ludas, hanem a felhasználó.
< CyberBob >:
Én kicsit gyorsabb eredményre számítottam. Pár hónapja már nem is foglalkoztam a témával. MS jól megnehezítette a modderek dolgát.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #31013 üzenetére
Nehéz esetek vagyok.
Igen, de akkor alapértelmezett is lesz, de alapértelmezettnek a lejátszót szeretném.
Az volt az egyszerűbb, hogy testre lehetett szabni, nem csak ilyen M$-módon, hogy a hülyéknek jóaz, az értelmesek meg majd registryznek.
Testreszabás: saját, szerkeszthető névvel ellátott menüpont, és még saját opciókat is adhattál meg, sőt, gyorsbillentyűt is beállíthattál a menüpontra.
-
Jazz
veterán
válasz
CyberPunk666 #31017 üzenetére
Nem lehet hogy ő nem a társít contex menüjére gondolt, hanem a jobb klikk menüre közvetlen a file-on? Azt pedig csak regedit-ben tudod szerkeszteni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
CyberPunk666 #31018 üzenetére
Azt mondtam, hogy az upgrade nem fog működni, nem azt, hogy nem használhatja.
-
brd
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #31000 üzenetére
Megnyitni a lejátszóval akarom.
Ha totál új funkciót akarsz létrehozni dedikált eszközökkel, akkor arra a regeditet kell használni, de ilyen összetételű funkciót sehol nem adsz hozzá két kattintással...
Kettővel nem, de XP-ben még viszonylag kényelmes megoldás volt rá, csak azóta ugye "egyszerűsítették a kezelhetőséget".
-
TRob1
veterán
válasz
CyberPunk666 #30969 üzenetére
Aha, köszi. Akkor ez xar ügy perpill.
-
válasz
CyberPunk666 #30954 üzenetére
Ne aggódj, akkor még jobb lenne a windows 7...
-
válasz
CyberPunk666 #30950 üzenetére
"Vagy csak én nem értem, hogy az az egy kattintás volt az egész koncepció hibája, és ez volt tulajdonképpen a nagy baj?"
Valószínű itt az igazság, mert így induláskor nem egyből, kötelezően a modern felületen kötnek ki, hanem amikor később úgy mond "szükségük" van rá, akkor "önszántukból" lépnek oda... a W7 se úgy indult, hogy nyitva van a start menü
nem tudom, hogy érthető-e mire gondolok...
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
CyberPunk666 #30950 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, kiegészítés:
A frissítés még nem volt ott amikor néztem, és már akkor mentek ezek a hozzászólások.
-
nicu71
addikt
válasz
CyberPunk666 #30934 üzenetére
nem 3 napja hanem legalább 3 hónapja,ahogy pörgetem a windows 8as témákban a hozzászólásokat,egyvalaki MINDIG szóbahozza ezt a betűtémát.
találjátok ki,hogy ki az?
Kedves jakos73,elhiszem hogy zavar,de ha mindenhova kényszeresen beírod,csak magad járatod le,mert nem csak te olvasod a híreket,és az ahhoz kapcsolódó hozzászólásokat itt az oldalon.Ettől nem lesznek jobban kivasalva a betűk,de mint a példa mutatja,a hevesebb vérű fórumos kollegák megunhatják ,és szóvá teszik...és még meg is sértődsz
Egyébként én észre sem veszem,hogy rosszabb lenne a betűk megjelenése,ha te nem mondod,de esküszöm,holnap bekapcsolom anyám undormányos xp-s lassú és hangos gépét ,és meglesem... -
Ice&Lime
veterán
válasz
akkor legyen így, ahogy neked tetszik főnök:
a win8-ban tökéletesek a betűk és minden rendben.el is vetted a kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
válasz
Na, most direkt átléptem Win8 alá megnézni a betűmizériát. A randa betűk csak az IE-ben jönnek elő nekem, máshol nem. Ott a Firefox, a Chrome, esetleg az Opera. Gond megoldva.
-
icons
addikt
válasz
CyberPunk666 #30709 üzenetére
Igen, igen erről olvastam én is, kész csoda
De XP után most Ubuntu megy rajta, ami problémás és lassú jelenleg. Köszi az infót!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #30709 üzenetére
így igaz +1
-
Pocok256
veterán
válasz
CyberPunk666 #30697 üzenetére
Na igen fel is hívtam a magyar supportot ahol azt modnták, hogy nem tudnak segíteni mert németbe vettem a gépet és ezért ott érdeklődjek a német supportnál ilyen ügyben .... Talán ők tudnak nekem cd t küldeni. Ez így egy kicsit nevetséges tudva azt, hogy a windows nyelve nem függ a megvásárolt nyelvtől...
-
dzson1
tag
válasz
CyberPunk666 #30501 üzenetére
Nem tudom csökkentett módban indítani , mivel feltelepült a win és újra indította magát bejött a kis csempe ,az eltűnik és onnantól sötét és csak az egér van jelen.
Hát arra gondoltam amit a Win 8 telepítéskor pakol fel.
Egyedül csak az egeret látom a monitor tök sötét. A 4:3 monitorra gondoltam ,hogy esetleg nem tudja kezelni
de ez csak egy méla gondolat volt.[ Szerkesztve ]
-
Norbi46
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #30046 üzenetére
Nekem ez adta be úgy hogy megadtam a kártya szériát notbook típus stb win8 32 bit és ezt adta.
-
gg72
veterán
válasz
CyberPunk666 #30043 üzenetére
Hát ez az, hogy nem tudom mi okozhatta a belassulást, mert eleinte a PC-men is gyors volt az indulás és a laptopomon is ugyenezek a szoftverek vannak fent...
-
Norbi46
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #30040 üzenetére
3-4 év körüli a gép kora. Köszönöm a segítségeket! Akkor rá bazsalok a win8 driverekre ha meg nincs akkor muszáj várni!
-
Norbi46
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #30037 üzenetére
Szia!
A laptoba nincs kábel bedugva! Nincs kapcsoló sem csak az FN+F2 kombó-ra tudom ki/be kapcsolni.
Csak kikapcsolt wifi mellett van net.
Hogy érthetőbb legyek: amikor a laptopon nem világít a wifi led a win8-ba a beállításokba akkor jelzi hogy van (és tényleg ekkor van) ha meg FN+F2-vel bekapcsolom akkor meg azt írja win8 hogy kikapcsolva. Egyszerüen nem értem![ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #30025 üzenetére
Az ég világon mindenféle. Most azt csinálom, hogy egyesével mennek fel és minden egyes játék után megmérem a részidőt. Most az elsőnél tartok és változatlan a bootidő, tehát igazad lehet, így ki kell jöjjön, hogy melyik a ludas. Ez viszont napokig is eltarthat, mire végigérek. Köszi az infót, most figyelni fogom, azokat is, amiket írtál, mert nem örülnék, ha egy játék miatt buknám az SSD nyujtotta betöltődési örömöket,
hisz nem 2 forint volt ez a ketyere.
Köszi a hozzászólást!
Open GL-t láttam a HDD-n is mert előzőleg ott laktak a progik. Gondolod, hogy az közrejátszhat?
Driver csak a sajátja megy fel semmi más.[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz
CyberPunk666 #27548 üzenetére
azt tudom a nyikorgásra lehet ráférne 1 tisztitás. de hogy nem szkennel rendesen...az lehet program
-
kukulec
őstag
válasz
CyberPunk666 #27470 üzenetére
asus ati 4670 a karim és asus p7h77-m pro az alaplapom
-
kukulec
őstag
válasz
CyberPunk666 #27468 üzenetére
az alaplapom nem támogatja a nyolcast, a vidikártyám sem külön. viszont azért érthetetlen a dolog, mert minden más hibátlanul működik, hangkártya is. olyan mintha nem kapna energiát az eszköz
-
masholnap
senior tag
válasz
CyberPunk666 #27231 üzenetére
köszi!
szerintem nem írtam el, tegnap este szórakoztam vele. hmmm.
van olyan kereső win8-ban, ami olyan, mint a win7 startmenüje? vagy ehhez fel kell rakni valami startmenüs progit? (nekem nagyon nem jön be ez a kategóriás keresés. extra kattintásokat igényel az előző megoldáshoz képest)
-
tmximum
tag
válasz
CyberPunk666 #27193 üzenetére
tehát akkor csak speckó kijelzővel lehet úgy filmet nézni? :/
-
nicu71
addikt
válasz
CyberPunk666 #27182 üzenetére
hagyd már rá...a téma további feszegetése semmit nem tesz a fórumhoz,üres szócséplés,meddő vita,kész.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
CyberPunk666 #27182 üzenetére
Veled tényleg nincs.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
CyberPunk666 #27152 üzenetére
Először is had döntsem én el, hogy milyen rendszert használok. A Win8-nak kevesebb mint 1%-a a metro, ez is csak egy beépített felület/program. Ha egy kicsit a felszín alá néznél akkor értenéd, hogy nem ezért érdemes használni (bár a marketing most ezt tette a középpontba) főleg asztali pc-n. A jelentősen optimalizált és javított kernel, új DirectX, fejlettebb D2D jobb videó gyorsítás, új hardverek támogatása, programok gyorsabb indulása, játékoknál több fps, kevesebb memória fogyasztás, jobb többmonitoros támogatás és gyorsabb rendszer indulás/leállás. Még sorolhatnám, de ezek azok amik a mindennapi használatban előnyt jelentenek a Win7-hez képest persze ha tovább jutunk a csicsás izgő-mozgó kezdőképernyő bűvöletén. Ahogy korábban írtam mindenki úgy használja a rendszert ahogy neki tettszik, ezért az ilyen "minek használsz nyolcast" megjegyzéseket inkább ne erőltesd. A másik pedig, hogy akkor írok ide amikor akarok ha neked ez problémát jelen ugord át a hozzászólásaimat.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
CyberPunk666 #27147 üzenetére
A start menü hiánya (az ilyen teljes képernyős valami nem váltja ki) és a két felület közötti ugrálás nem elég? Persze a minialkalmazásokat sem váltja ki az "élő csempe". De ezeket már többször leírtam mit nem lehet ezen érteni. Még jöhetnék az új téma zavaró dolgaival mint hogy "összefolynak" a lapos menük ahogy az inaktív szürke ablak peremek is, de ez már tényleg apróság és erre is lesz megoldás. Mindenki úgy használja a nyolcast ahogy akarja és hagyjuk is ennyiben.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
CyberPunk666 #27129 üzenetére
"Átpattintok egy pillanatra a win gombbal a metrora"
Pont erről a kettősségről beszéltem hogy zavar. De nem kell ezt túlragozni, van rá megoldás és kész. -
@matthew@
őstag
válasz
CyberPunk666 #27131 üzenetére
Ok, közben feljött az h telepítem-e most, vagy készítek .ISO-t. Megnyugodtam
azt hittem h most ráhúz mindent pedig még nem akartam
Amúgy olyan verziót vettem meg, mint amilyen a rendszerem, tehát 64bit-et, mert erre vonatkozó kérdést nem is láttam
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz
CyberPunk666 #27124 üzenetére
Igazából annyi h saját cégnévre volt elírva, és mivel az már megszűnt, így saját névre kérném, de akkor nincs gond. Köszi a helpet!
Szerk.: már meg is van
Most tölti le a telepítőt, azt hova menti el, vagy hogy kell majd kiírnom az iso-t?
[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
válasz
CyberPunk666 #26437 üzenetére
Van valamiféle codec pack ami kifejezetten ajánlott W8 alá?
Esetleg olyan amivel a Windows Media Player is képes lesz MKV lejátszásra? -
Az-X
őstag
válasz
CyberPunk666 #26437 üzenetére
Próbáltam... de nem akarja az igazságot.
-
Hisztogram
tag
válasz
CyberPunk666 #26426 üzenetére
áhh a user error a legkisebb baj, az az amit itt el-help groupban is meg tudunk oldani. Az igazi gond az, hogy a komolyabb hibák esetén már a hiba azonosítása is gyakran időigényes folyamat és itt senki sem tudja megengedni magának hogy 2-3 órákat ezzel töltsön naponta.
A driver hiány kurvára idegesítő.
-
dobobazsy
őstag
válasz
CyberPunk666 #26087 üzenetére
a biosban?
most beállítottam úgy, hogy az SSD az első, a DVD olvasó a második. de így is ugyan az..
win bootnál elkezd olvasni a dvd, miután abbahagyta rögtön jön is be a kezdőképernyő.. -
dobobazsy
őstag
válasz
CyberPunk666 #26085 üzenetére
nem szeretném újratenni, mert órák óta azzal foglalkozok, hogy újra úgy be legyen lakva, mint előtte.
ma délután telepítettem újra az SSD-re a rendszert..egyébként egy másik kérdésem is lenne:
az első pár bootolásnál a win bootlogot kb fél vagy 1 másodpercig láttam bent.
de most addig bentvan, ameddig a DVD olvasóm villog és olvassa a semmit. tehát lemezről szeretne elérni valamit. ez mitől van? miért lassítja az indulást?nem ezért vettem SSD-t
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz
CyberPunk666 #26083 üzenetére
igen, jól mondod, eddig soha nem láttam őket a Window intézőben, csak a telepítőben..
ezért is akarom elrejteni
az egyiket sikerült is, viszont a másiknál kiírja, hogy gebasz lehet, ezért még nem mertem.
mit tegyek? ha törlöm gond lesz belőle?[ Szerkesztve ]
-
Macsugape
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #26067 üzenetére
Igen-igen, ott próbáltam eddig is, és mindet (óra, hangerő, hálózat stb...) lehet állítgatni, hogy off/on, csak ez el van halványulva és off-on van.
-
Vistaboy
veterán
-
re_mod
tag
válasz
CyberPunk666 #26030 üzenetére
Ok, csak arra kérdeztem hogy elvi szinten lehetséges hogy hibás a kód a telepítőn?
-
Tibi86
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #26014 üzenetére
Abszolút egyet kell, hogy értsek veled, jól látod a dolgokat.
Nem kötekedésből írtam az előző hozzászólást, csak utólag feldolgoztam az infókat. -
Csabee.
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #26015 üzenetére
Azt se szeretnem ha atlatszosn elojonne mert zavaro.
-
Tibi86
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #25998 üzenetére
Igazad van, netmarketshare-en utána néztem és tényleg 5,8% a 2009 decemberi windows 7 részesedés. (a neten mért)
[ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #25994 üzenetére
Ne haragudj, de nem értem milyen 5,8%, illetve 6 %-ot látsz torzítva.
Egyébként az index-es megállapításoddal egyet értek, bár ez egy külföldi forrású hír. -
davidsz
senior tag
válasz
CyberPunk666 #25991 üzenetére
AI Suite hibátlanul működik win 8 alatt nekem.
Asus honlaján rá kell keresni a win8-as verzióra, mert nem minden alaplapnál a megfelelőt tudod letölteni.
(sajnos már nem tudom honnan szedtem le, de support.asus.com)
Onnantól fogva tökéletesen fog menni. -
deathtania
senior tag
válasz
CyberPunk666 #25904 üzenetére
-
válasz
CyberPunk666 #25893 üzenetére
Kívül nem találok, kinyitni nem lehet a garancia miatt. (asztali pc) Köszönöm!
-
Dromi
tag
válasz
CyberPunk666 #25866 üzenetére
Kösz a felvilágosítást, akkor felesleges lenne, újra feltenni. Kipróbáltam és előbb bejött a win8, mint bootolta volna a DVD-jét, de lehet én vagyok a béna^^.
Nem laptom és a hibernációt hogy kell kikapcsolni? Hol kell ezt csinálni? -
Tiger.
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #25776 üzenetére
Win7 nél nem volt ilyen
-
gabro0
őstag
válasz
CyberPunk666 #25612 üzenetére
Avast az az Avira.
Uninstall után minden rendben.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #25727 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a válaszod 0 értékű volt a számára
XZoli-ra (#25728 is ugyanez vonatkozik
Ha nem tűnt volna fel Win7 telepítő lemez tartalmát szeretné megnézni [link], aminek semmi köze A Windows DVD-lejátszási lehetőségei-hez, ugyanis Win 8 alatt "DVD-filmlejátszási lehetőség" hiányzik
GEPESZ66
DVD meghajtó-lemez inkompatibilitás, gyenge minőségű lemez, meglazult adatkábel, elromlott DVD meghajtó is lehet a probléma oka. Első körben másik DVD lemezzel nézd meg képes-e olvasni a meghajtó. Ha igen, akkor a lemezt nem szereti[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
válasz
CyberPunk666 #25715 üzenetére
Igen, de az csak az adott fiókra vonatkozik... Nekem meg az alapértelmezést kéne állítani.
-
Cartedor
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #25695 üzenetére
Akkor még várok. Írtam mindenesetre a Microsoft honlapjára...
-
Dromi
tag
válasz
CyberPunk666 #25681 üzenetére
Akkor mit javasolsz, amíg nem lesz az valami ingyenes is jó lenne 30 napos próba verzió vagy ilyesmi, mert AVG 2013 - állandóan vírust jelez, amit felraktam.
-
válasz
CyberPunk666 #25624 üzenetére
Mit csinálok a rendszerrel hogy 40-50 napig megy a gép?
-
negyedes
addikt
válasz
CyberPunk666 #25612 üzenetére
en most azt dobtam fel es problemam nelkul megy.
-
natë
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #25566 üzenetére
Megy folyamatosan, a jel erős, sokkal több hálózatot lát, mint a párom Asus-a. Akkor van gond, ha egy másik wifi csatornára akarok átváltani, akkor fagy le. Windows 7 alatt nem jelentkezett ilyen probléma.
-
natë
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #25558 üzenetére
Lenovo win 8 wifi driver amit telepítettem.
-
khorvat
senior tag
válasz
CyberPunk666 #25542 üzenetére
Várni kell akkor és nézni a spamszűrőt is!
-
válasz
CyberPunk666 #25542 üzenetére
Én is csak várok, csak várok, csak várok , csak vá.........
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)