-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Kékes525 #35644 üzenetére
Amúgy jó nekünk a felhőközpontúság?
Neked jó, hogy ha van laptop, sz.gép, tablet, vagy telefon kombó valamelyike és eléred a fájlaidat, zenéidet úgy, hogy ne kelljen pendrive-ot, vagy külső merevlemezt hurcolni, akkor az jó neked?
Vagy fényképezel a telefonnal, feltöltöd google drive-ra, vagy skydrive-ra, akkor otthon nem kell az SD kártyát átpakolgatnod a gépbe vagy usb kábellel megoldani, akkor az jó nem?
Igaz, internet kapcsolat kell hozzá, de a nagyvárosokban ez már nem téma, mert vannak nyilt wifi pontok, (ha nem lenne otthon net, de ez ma már csak minimálisan jön elő) akkor az annyira nem is rossz és minden kütyüdön látod azt, amit fényképeztél mondjuk.
Vagy ha telepítesz egy windowst, akkor nem kell újra leszedni az app-okat(windows 8), hanem bejelentkezel a fiókodba, amit használtál akkor minden oda kerül vissza ahol volt. Az jó nem? Kényelmes, nem kell mindent újra felrakni.
Vagy, ha fontos word fájlokat, vagy excel táblákat feltöltesz, és netán a pendrive megáll,tönkremegy, vagy kellene hétvégén, mert dolgozni akarsz és nem tudsz bemenni a melóhelyre, de ha feltöltöd a felhőbe, otthon eléred, dolgozol benne, majd elmented és hétfőn csak folytatni kell, vagy akár bemutatni, akkor az jó, hogy a felhőből csak letöltöd, majd vissza. Hm?
Jó neked a felhő?Mert nekem jó.
-
pushalias
addikt
válasz
Kékes525 #35444 üzenetére
Ja, az átlag júzer kifejezetten rendszeresen olvasgatja az ilyen jelentős, közérdekű híreket. El is képzelem John Smith-t, amint odalöki az asszonynak, hogy drágám, azt eddig is tudtuk, hogy szaracsempe, de azért gondolkodtam egy W8-on, de így, hogy visszaveszem az órajelet és a rebootig nem csekkol, és ezért hibás a rendszeridő, hát most már szó sem lehet róla! Ez több a soknál! Felháborító! Még szerencse, hogy megnéztem azt a populáris, kezdőknek való oldalt, ahol írnak az esetről, különben átvertek volna! Mit mondtál darling, melyik Linux disztribúciót?
-
-
-
válasz
Kékes525 #30610 üzenetére
És az egyszerű felhasználó az cask sz*r, régi gépet használhat? A profi meg erős gépet?!
Akinek nincs meg a minimum követelmény az ne akarjon 8-at használni, hanem van xp, meg linux, Ubuntu aki celeron 1,5 ghz és 512 rammal beéri.Egy szó mint száz vagy a profiknak vagy a teljesen kezdőknek való, az átlag felhasználónak szinte használhatatlan.
Ez meg egy baromság. Szerintem ne is bogozzuk tovább ezt a trollkodást.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #30611 üzenetére
Nekem semmi bajom a Windows 8-cal, a csempés felület meg csak megszokás kérdése. A bezáráshoz a jobb felső sarokba kattintás egy beidegződés. Az elején én is oda akartam kattintani, a modern Appoknál. Ma már teljesen megszoktam. Ha a csempés felületen vagyok, már automatikusan lehúzással zárom be, ha pedig normál desktopon, ott automatikusan jön a jobb felső sarok.
Ami az Appokat illeti, valóban van sok haszontalan cucc, de érdemes jól körülnézni, főleg úgy, hogy ne csak a Magyarországra érvényes appokat mutassa. S így azért találni nagyon jó kis cuccokat.
Még nyakkendőkötést tanító App is van, magyarul. -
törölt tag
válasz
Kékes525 #30605 üzenetére
Az elején én sem tudtam, hogy az Appokból hogyan lehet kilépni, de az volt az alap, hogy a neten utánanéztem, vagy rákérdeztem a fórumon. Nem álltam le méltatlankodni, és direktbe állítani, hogy nem lehet kilépni.
Ki lehetett, csak én nem tudtam, hogyan kell. Fentebb Sub-ZeRo leírta, hogy mit kell csinálnod. -
válasz
Kékes525 #30605 üzenetére
Akkor nálad van a baj. Szoktam 5-9 appot is futtatni a háttérben és egyáltalán nem lassul, sőt nem is lesz lassú tőle a rendszer. Pont ellenkezőleg, ha elindítasz ennyi appot akkor ezek mind addig hibernálódnak míg aktívvá vagyis nem azt kezded használni. Szóval a többi addig nem használ erőforrást.
Nem lehet kilépni a windows 8 appokból!? Dehogynem. Vagy megfogod az app tetejét majd lehúzod és elengeded, vagy ha oldalt van akkor jobb gomb bezárás vagy a görgőre rányomsz és bezáródik. Ez kb. 3 bezárási forma.Én mindig altatni szoktam, az elmúlt 6 hónapban kb 3-szor kapcsoltam ki. Egyáltalán nem lassú a rendszerem. Biztos az én gépem a rossz.
Windows 8 (és az Android) a leglassabb és a legtöbb erőforrás fogyasztó OP rendszer.
Androiodot nem használok mert hányok tőle, de windows 8-at tavaly 10. hó óta és nem a leglassabb és nem is erőforrás igényes rendszer. Ellenkezőleg.De amúgy remélem 1 magos 512 ramos gépről van tapasztalatod mert nekem 2 magon 4 giga rammal gyorsabb mint a windows 7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged