- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ezen az eheti 1+GB-os pakkon én is dobtam egy hátast (főleg az office volt a ludas). Viszont úgy nézem, hogy egy rakás régi frissítést tett fel (újra, vagy korábban nem kérte?). A durva az, hogy lassú neten mindezt 4 gépen kell megcsinálnom, igazán jól jönne egy offline office updatepack.
#63404: Külön partíción van az OS? Ha nem, akkor legyen! (Lemezkezelőben az adatoknak új partíció létrehoz) Alternatíva: az adatokat pár mappába rendezed és ezekhez a mappákhoz adsz teljes hozzáférést. Csúnya is lenne, ha a teljes C-hez bárki-bármi hozzápiszkálhatna.
#63403: Nem topictéma
-
w333
félisten
Konkrétan ez ... Legacy 13.9 (64bit)
Ki kell csomagolni majd mappán (pontosan már nem emlékszem melyik) belül kell betallózni az eszközkezelőben, ezután már felismeri és telepíteni fogja, Ati driver mappán belül próbálkozz egyenként a mappákat betallózni valamelyik jó lesz
-
quailstorm
félisten
-
< CyberBob >
őstag
Alapból nincs, de visszatehető: 8GadgetPack .
-
Johni5
őstag
Kötelező olvasmány.
Hunork : Nekem csak USB 3.0-ba látja a telómat -
AthlonXP
őstag
Én úgy tudom a Defender alapból be van kapcsolva, ha nincs feltelepítve külön vírusírtó a gépre, mert akkor, kikapcsol, átadva a helyét a másiknak.
De ha ki volna kapcsolva úgy, hogy nincs feltéve más antivírus cucc, akkor a Win eleve figyelmeztetne erre, az óra melletti értesítőn, ahol egy kattintással be tudod kapcsolni ( a fehér zászlós ikon ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged