-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
klambi #53802 üzenetére
Van MS Office a gépen? Akkor a 8.1 alatt, ahol jól jelenik meg, menj a Word beállításaihoz, ott a Mentés opciókhoz, és van egy olyan beállítás, hogy mentse el a fontot a dokumentumban. Ez után csak le kell megint mentened a doksit, és mindenhol jól fog megjelenni.
(#53807) Csontoshun: konkrétan mit csinál az applocker? A rendszergazda felhasználóval sok mindent meg lehet ám oldani.
-
-
pzstm
titán
-
KISDUCK
addikt
válasz
klambi #22540 üzenetére
Most hogy mondod csekkoltam a fényerőt nem tudom biztosra mondani, de kicsit úgy fest, hogy nem olyan kraftos mint előtte, de nekem nincs gondom vele. Bőven olyan határértéken belül tudom állítani, hogy az nekem kényelmes.
Gép: HP Pavilion g6-2018sh
Driver: 2012.0912.1709.28839 (HP féle AMD driver)
OS.: Windows 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged