-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
H.Ezredes #38554 üzenetére
Elméletig igazán ez nincs jogilag leszabályozva.
A Microsoft érvelését látjuk az uj Xbox indulásakor. Nem nagyon engedi a termékek másodfogalmazását. Az az vegyél tőle!
Gyakorlatilag szerintem nem származhat belőle károd! De ez csak akkor igaz, ha az eladó már tuti nem használja! (nem másolta)
-
King Unique
titán
válasz
H.Ezredes #38418 üzenetére
Az csak a termék azonosító, az nagyon más, nálam is eltérő...a telepítő kulcs, az 25 karakteres, amiben nagybetűk, számok vannak, de ha megnézed pl. Speccy progiban, a sorozatszámra megint mást ír, bár az már hasonló.
De nem ügy, én elején beírtam ezt a a telepítő kulcsot, aztán beaktiválta magát, kész.
Viszont emlékszem egyszer régebben win 7-en a "sorozatszámot" adtam meg aktiváláskor és elfogadta azt is..., nem tudom hogy van ez pontosan, de majd vki csak felvilágosít.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
H.Ezredes #38409 üzenetére
Ha 8.1 telepítése előtt volt bármilyen tuning a vason, lehet, nem szereti. Az a korábbi oprendszereddel lett kitesztelve. Most újra végig kell menned a procedúrán, és lehet, hogy végül jók lesznek ugyanazok a beállítások, mint korábban, de sajnos alapról kell felépíteni újra. Tapasztalatból mondom, főleg Intel alapú rendszeren tapasztaltam ilyet win7 és win8 közötti váltásnál.
Most látom, 5 GHz-en megy a cpuGratula hozzá, de tuti ott lesz a gond
-
xxSanchez
őstag
válasz
H.Ezredes #38230 üzenetére
Ha jól emlékszek nekem csak a szerződésnél írt 8.1-et, minden máshol 8-as volt írva. Az, hogy 32 vagy 64 bites az már a letöltésnél eldőlt, mert mindig olyat szed le amilyen rendszerről töltöd. Tehát ha 32 bites magyar rendszered van akkor az is 32 bites magyar lesz.
-
mr.nagy
tag
válasz
H.Ezredes #38209 üzenetére
A promó kódhoz nem kell írni semmit, ha nincs ilyened, hanem a kasszához gombra kell menni. Ez után fogja kérni a személyes és bankártya adatokat. Lezajlik a tranzakció és már az oldalon fogod látni a kulcsot, de el küldi emailban is. Az oldalon lesz egy letöltő link, amiről le szed egy pár megás fájlt. Ezt futtatod, ide írod a kapott kulcsot. Ha végzett a letöltéssel eldöntheted mit akarsz csinálni (megévő rendszer frissítése, cd-re kiírni, bootolható pendrive készítés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged