Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tgabe25

tag

válasz Taifa Díaz #68679 üzenetére

Nos ma hívtak szervizből, a szervizes a saját 4590-ével meg ment szóval tuti a processzor a ludas. Hétfőre berendelt egy másik 4460-as processzort, szóval hétfőn elvileg minden oké lesz. Bár mondott olyat, hogy attól tart, hogy ha ezt az "elvileg" hibás procit visszaküldi a tényleges gyártói szervizbe akkor ott mi lesz mert csak B85-ös lapon tudta tesztelni a procit, mi van a ha más chipkészletes lappal meg megy. Bár ez már nem az én saram, meg az övé sem mindenesetre van benne valami amit mondott. Az érdekelne, hogy a Win8.1 a Win7-től alapvetően ennyire különbözhet utasításkészletben, hogy 8.1-en előjön a hiba 7-en meg nem? Bár hallottam olyan prociról is ami linux alatt ment, win7 alatt is de amint valami játékot próbáltál tolni rajta kifagyott.

Fire/SOUL/CD: amint olvashattad szervizben van már :) az egész hosszú hétvégén rajta ültem :W mindent megtettem már, totálisan mindent átrágtam, ismételten írom ugyanilyen lapom van nekem is minden beállítást átmásoltam az enyémről, elég időt elherdáltam vele, az ágyamba is rakhattam volna magam mellé aludni lassan annyira kerestem a hibát :D Procit csak azért nem cseréltünk, az enyémet nem akartam már totálisan szétszedni, igaz hamarabb rájöttünk volna a hibára de legalább a szervizes maga tapasztalta ki mert alig akarta elhinni, hogy csak a processzor a hibás :( Ja és amúgy a parancssoros nem jött volna be mert ha bezártam vagy leokéztam automatikusan újraindult a gép. :F

Új hozzászólás Aktív témák