-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
+1 Fire/Soul/CD és CirrMee tanácsaira, de:
Új Windows, új tuning: ha van bármilyen órajelemelés, egy frissen telepített Windows igényelheti az újbóli kitesztelését. Lehet, hogy ugyanazok a feszültség és frekvencia értékek, amiket OC gyanánt korábban beállítottál, most már - lehet, épp csak egy picit, de - magasak lesznek. Pláne 8-as Windows-nál, Intel rendszereken láttam ezt gyakorta.
2-3 év használat utáni operációs rendszer cserénél fokozottan érvényesül a fentebb leírt jelenség, hiszen az eltelt 2-3 év alatt a hardverek pont öregedtek annyit, hogy az új Windows már ne szeresse az addig stabil tuningot. -
CirrMee
addikt
Szerintem nézd át a tippeket (kábel/táp) első körben. Ha van kéznél másik Sata kábel, esetleg a merevlemezt másik portra szórni, másik tápcsatit a merevlemezre, stb.
Hasonlót láttam silány alaplapi csatinál (jó öreg NF7-S), ott pl elég lazán járt a Sata kábel az alaplapi csatin (mindegyik, amit kipróbáltam), papírlappal kellett szorosabbá tenni, aztán többé nem hibázott. Igaz addigra igencsak teleszemetelte a merevlemez a S.M.A.R.T. -ot...
-
zoltan6
addikt
ezt a hibát sok minden okozhatja: Driver_Power_State_Failure
nekem a win 8.1-es tabletem is csinálja friss rendszerrel,megfigyeltem hogy mikor,akkor amikor a telenoros netes sticket szabályos eltávolítás helyett csak kihúzom,utána következő ujraindításnál jön ez elő.a benne levő memoriakártyaolvasót cd-romnak ismeri fel,és mivel a 8.1 nem hagyományosan áll le,hanem hibárnál csak,nem tud mit kezdeni az eltünt cd meghajtóval. -
"Az a furcsa, hogy miután kékhalál után újraindul semmi baja sincs. Megy minden játék hiba nélkül,m semmi probléma nincs a géppel, csak az első bekapcsolásnál van ez."
Ez megint tipikus jelenség, mert amikor kikapcsolt állapotból bekapcsolod a gépet, akkor egy pillanatra minden eszköz egyszerre kéri az energiát, ilyenkor van egy pillanatig egy kiugró "teljesítménytüske". Ha nem mindent tudott kiszolgálni a táp, akkor borulhat minden, viszont ha már egyszer elindult a gép/OS, akkor újrainduláskor már nem jelentkezik ez a pillanatnyi kiugró teljesítményfelvétel. 3 dolog lehet, de mind a táppal kapcsolatos.
1. Kevés a Táp a rendszerednek
2. Nem kevés, csak nem kötöttél be minden csatit(8lábú CPU csatiba 4-t, vagy 2 tápot igényel a vga, de csak 1-t dugtál rá, atx csatira nem kötötted be a plusz tüskéket, ilyesmik)
3. Tényleg gyári-hibás a táp -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest