- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
Tudom olyat csinálni ,hogy mikor elindítom a gépet egyből az asztal töltsön be? És ha igen hol ?
-
H.Ezredes
őstag
válasz
King Unique #38419 üzenetére
A telepítés legelején kérte a CD kulcsot amit beírtam és utána soha többet semmit. Mint látod aktiválva van akkor mégis mit kéne beírnom még ? Mert szerintem semmit. Csak nem vágtam,hogy mi is van vele.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
King Unique #38416 üzenetére
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Taifa Díaz #38411 üzenetére
Fölraktam azóta. Még egyszer nekifutottam és most jó volt. nem annyin hajtom kicsit kevesebben nem ilyen jellegű volt a probléma....
Más:
Miért ír ki más termékazonosító kulcsot mint ami nekem van ???????? Telepítés előtt beírtam a CD kulcsom de a föltelepítés után más szerepel a Rendszernél akkor most ez WTF ?????????
Egyenlőre érdekes ez az új WIN 8.1 a WIN 7 után
-
H.Ezredes
őstag
Ez tök fasza telepítés után kékhalált kapok win 8.1 pro ez miért van????
-
H.Ezredes
őstag
Nah le is jött ki is ítam DVD-re kipróbáltam Boot-oltam róla telepítés előtt miért úgy írja ki ,h Win8 mikor amikor beírtam a termékkulcsom akkor kidobta rögtön,h WIN 8.1 PRO vagy ne ijedjek meg,hogy Bootláskor 8-at ír ? Illetve,hogy 32 vagy 64 bites azt majd a telepítőbe tudom kiválasztani ?
-
H.Ezredes
őstag
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok !
Arra jutottam,hogy megvásárolnom a W8.1-et. Szoftverkulcsot vásárolnék csak amivel le kellene töltenem a rendszert egy ismerőstől azt hallattam,hogy leszedett valami launcher-t és beírta a CD kulcsát majd az kidobta neki az oprendszert és le is tudta tölteni majd kiírta DVD-re. Pontosan merre találom tudnátok linket küldeni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest