Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok!
Mi lenne "jobb"?
Ha feltenném .iso-ból a W8.1 Update 1-et, vagy ha simán WIndows Update-en keresztül tenném fel?
Ez olyan mint egy szervízcsomag, (vagy inkább az maga a 8.1 volt?) vagy csak egy nagyobb javítás ez?
Előre is köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Nekem hiányzik a KB2919355. Előbb frissítenem kell egyebeket?
-
cog777
senior tag
Sziasztok!
Van egy laptop-om 8GB memoriaval, 1TB HDD-val, Win 8.1 . Vasaroltam 64GB-os ssd, cache-kent szeretnem hasznalni. Kaptam hozza szoftvert. Sajnos BSOD-t okoz a drivere. Kerdesem az hogy lenne ertelme inkabb a readyboos-ot bekapcsolni (32 GB) a lassu HDD mellett? Gyorsitana valami a rendszeren?
Koszonom!
-
törölt tag
Sziasztok!
Win7-el létrehoztam egy otthoni csoportot, de a 8.1-el nem tudok belépni. Miért nem lehet pedig látja.
-
Zotya84
őstag
válasz
#41133696 #47982 üzenetére
Nem lesz kicsi a 7-esen így emlékeim szerint olya 1,3G körül lesz, ha office is van a gépen.(Már nem pontosak elmékeim mióta rászoktam a WSUS Offline-ra, és ugye ott nincs se backup, se letöltés-maradék...)Látom, megvan a méret. Az felettéb kevés, annyi egy frissen WSUS Offlne-olt rendszer esetén is nagyobb volt tegnap annál a mérete, pedig csak kb 20-30 közötti frissítést (választhatóak túlnyomóan) kellett letölteni...
A FP frissítése nekem is feltűnt, hogy igen hamar 13 lett az a 12. Remélem nem vették át a Chrome/Firefox számozást.
#47984 Kabalabula: igen, az a 150megás frissítés reggelre nálam is kiverte a biztit. Igen hamar javítani kellett, elsőre szét is barmolta aerot, de frissebb symbolokkal újra megy.
-
Bari
Modder
válasz
rgeorge #47983 üzenetére
Egy everest 5.50.2202 beta volt a progi amivel elsőnek kiolvastam (jó régi, de ez volt hirtelen kéznél), amit kiolvasott megegyezett egy keychecker1.1 nevű progi által kiolvasottal. Amit linkeltél ProductKey progi más kódot adott. Az office kódja ismert, azt a ProducctKey és az Everest is jól mondta meg. Biztonság kedvéért mindkét W8 kulcsot elmentettem.
-
d3kk
senior tag
-
rgeorge
addikt
válasz
szabonagyur #47985 üzenetére
Nálam még a 2.80-as Aida volt, teljesen rossz kulcsot írt, ugyanúgy, mint a korábbi, 1.5x-es produkey.
-
Tournament
aktív tag
ne agodj hibás az msdn-en kint lévő updatek és a lemez is elvan b@xva náluk mert nálam is uefibe és sima modba se megy 4 visszavont frisités van ami van a gyári lemezeikbe és 1 updatet vissza vontak tegnap megint ami hibákat okoz IE és stb fagyás
kritikán aluli az msdn lemez most én vissza is raktam a saját 8.1.1 integráltam mert az nem tartalmaza az 5 db idáig visszavont updatet csak max leszedi ami most updaten elérhető ahogy látam már kapásbol megint oda vágtak 150mb updatet az update1re igyis a javitások javitásai
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Zotya84 #47974 üzenetére
Majd ma megnézem Windows 7 alatt (ott ugye SP1 óta rengeteg frissítés jött), hogy mekkora a könyvtár, csak hozzá kell majd ahhoz a géphez férnem, mert éppen valami latin-amerikai x@rt néz mamám és ha bekapcsolnám a gépet, akkor a DVI jel elnyomná a TV BOX-ét és lenne nagy palota forradalom :XD
Tegnap kiadta az adoba is a frissítését: verziószám ugrás nem gyenge :XD
-
Bari
Modder
válasz
szabonagyur #47980 üzenetére
Megnéztem, teljesen mást írt, úgyhogy elmentettem minkét kódot biztos ami biztos alapon
Köszönöm még egyszer a segítségeteket
-
Bari
Modder
válasz
szabonagyur #47977 üzenetére
Szia
Köszönöm
, sikerült vele kiderítenem.
(#47978) rgeorge: Köszönöm
, közben sikerült kinéznem, de lementettem a linkelt programot, máskor még jól fog jönni
.
[ Szerkesztve ]
-
Bari
Modder
Sziasztok!
Adott egy Dell Optilex 9020-as asztali számítógép előtelepített win8 pro-val, hogyan tudnám kideríteni a telepítéskor szükséges termékkulcsot. A dell support nem tudott lényegi infót közölni, annyit mondtak hogy mivel nincs rá ragasztva a burkolatba több mint valószínű, hogy az alaplapba van "beégetve" és telepítéskor valószínű magától felismeri a w8-as telepítő. Nem szeretnék belefutni, hogy mégse. A kódra azért lenne lényegében szükség, mert downgrade lenne w7-pro-ra (microsoft magyarországgal már beszéltem, jogosultak vagyunk a downgradre). A kód akkor fog kelleni ha mégis a w8-at szeretnénk ismét használni. Sajnos a géppel semmilyen ez irányú dokumentációt (cd/termékkulcs) nem kaptunk. A gépen jelenleg még a win8pro van fent, még jó hogy nem irtottam le első felindulásból
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Zotya84
őstag
válasz
#41133696 #47970 üzenetére
Hát, sajnos azt még mindig nem intézi el, pedig az az egyik mappa, ami marha nagyra tud nőni. Láttam én már nem rég egy Vistás gépen, ott volt benne preSP1, SP1, PreSP2, SP2, postSP2 frissítések filejai is (plusz az office 2007-é SP1től mind), és nem akarok hazudni, de jó gigát foglalt.
A két-három hónaposnál régebbi mappák nem lehet, hogy a 8.1-re frissítéskor tűntek el? Csak mert nekem akkor...
Az áruházzal kapcsolatban én csak azon vagyok kiakadva, hogy kikapcsolt UAC mellett nem működik. Bár eddig sem használtam, csak 1x, azt hiszem ezután sem fogom. (És kérem senki se jöjjön azzal, hogy milyen felelőtlen vagyok a kikapcsolás miatt, de már Vista SP1 óta mindig is ki volt kapcsolva, és sosem volt még miatta bajom. Tudásom, védelmem megvan hozzá, hogy ne is legyen...)
-
King Unique
titán
válasz
micafighter #47945 üzenetére
Mármint WU-re gondolsz, mert akkor igen
, nem külön letöltve és onnan. Lenovo oldalán nincsenek újabb driverek, manuálisan keresgélni meg nincs kedvem, ill ha nem jót rakok, akkor meg elbarmolom...
De minden ok, csak ez az asztalra boot nem...ami persze nem akkora gond.Másik notimon egy sima 8-as van fent, nosztalgia gyanánt, az ahhoz való driverekkel. Ha majd vmikor upgrade-elem 8.1-re, akkor nem kell hozzányúlni, v drivereket frissíteni célszerű
Még 8-casra pakoljam rá a 8.1-eseket (nem tudom lehet-e), v upgrade után, a 8.1-eshez valókat?? Olyant is olvastam, aki nem babrált ezzel és működött utána is rendesen a rendszer.
-
rgeorge
addikt
válasz
rgeorge #47971 üzenetére
Na, fény derült a rejtélyre. Eddig egy régi produkey és az aida információira hagyatkoztam, most letöltöttem a legfrissebb produkey-t, ez már rendesen mutatja a kódokat. Az online rendelt Windows 8-on a media center-es kulcsot, az egyik MSDN-esen, ahol nincs Media Center ott pedig az MSDN-es kulcsot.
-
rgeorge
addikt
Továbbra is küzdök a Windows 8 telepítéseim beazonosításával. Mindegyik Pro, kettő MSDN egy online vásárolt. Ebbők kettő ingyenes Media Center-rel bővített, és mindhárom már 8.1-re frissített. A jelenleg kiolvasott termékkulcsok, a regisztrációkor kapott ill. MSDN kulcsok és a Media Center-hez kapott kulcsok nem egyeznek, tehát van 3 telepítéshez kilenc kulcsom, de nem tudok kapcsolatot találni közöttük.
Ötlet? Valaki? Bárki? Bármi? -
törölt tag
válasz
Zotya84 #47930 üzenetére
Ennyike, per pill.
Valamiért nekem úgy rémlett, hogy a lemezkarbantartó már azt is elintézi, a frissítések véglegesítésével együtt.
Ha létrehozás szerint listázom a mappákat a legrégebbi is max 2-3 hónapos, tehát volt pucolás vagy a lemezkarbantartó által, vagy automatikusan (én nem töröltem manuálisan). Amúgy ez még mindig a 2012-es telepítésű Windows 8.x
A másik dolog, hogy kitűzték a tálcára az Áruházat, oké nem akadok én fent azon, hogy egyáltalán nem illik a többi hagyományos ikon mellé, de akkor már mellé, vagy helyette a Postát nem lett volna célszerű még? Mindegy manuálisan megtettem
[ Szerkesztve ]
-
warchef
tag
Üdv!
Win 8.1 alatt a metro alkalmazások nem indulnak el nálam pl: Skype, áruház, onedrive.
Felugrik az ablak egy pár másodpercre, aztán a régi windowsos asztalra dob vissza.
A monitorom felbontása 1680*1050, múlt hétvégén egy új ssd került a régi mellé, de ezen csak a programjaim vannak.
Előtte kb 1 hónapja használtam metrós alkalmazást. -
bendzso
senior tag
Sziasztok! 80070002 kódú hibát kapok a Windows 8.1 Update telepítése közben. Már végigcsináltam a linken szereplő lépéseket, de még mindig nem javult meg, mi ilyenkor a teendő?
-
xxSanchez
őstag
-
SFAkos
aktív tag
válasz
SFAkos #47957 üzenetére
Megoldódott. Felraktam az új Classic Shell-t meg ezt a Norbi Update 1-et is, nem tudom melyik oldotta meg de most jó
Köszönöm
Egyébként van valami leírás mit hozott ez a 900 megás update? Mert az hogy az asztal indul, azt megoldotta a classic shell, meg a képeket videókat is alapból átállítottam a nem metros nézegetőre.. Azt olvasom most, hogy kisebb lett a gépigény. Asszony netbookjára most gondolkodtam cserélni, mert a 7 starter elég gagyi, még hátteret se lehet állítani, de láttam valami Win ThinPc-t is.
-
szabonagyur
félisten
-
bepken
veterán
most kapom lefele a frissíteseket, egy szép adag már le is jött (zömmel Office 2013)
viszont ez a - szintén szép - majd 900 megás "8.1 Update" már majd egy órája 3%-on ácsorog...nem türelmetlenkedek, hiszen visszaolvastam és láttam, hogy tegnap este még ennyire se akart moccanni sokaknál. viszont már nagyon kíváncsi vagyok
az erőforrásigény valóban javult? érezhető valamilyen különbség? igazából ez érdekelne leginkább az egész történetből.
-
Bjørgersson
félisten
Letöltöttem én is a frissítést, azt hittem ebben már benne lesz az új start menü.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
micafighter #47956 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
szabonagyur
félisten
válasz
localhost #47955 üzenetére
Egy kérdést tettél fel, hogy hol a start menüt miért nem találod. Arra kaptál választ is. És igen vissza kell raknod ha megint start menüt akarsz és ahogy a kolléga linkelte nem kell sokat visszaolvasni.
@(#47954) micafighter: na igen sokszor problémás a magyar cikkeknél, hogy rosszul fordítanak, de ez igaz az olvasóra is aki külföldi cikket olvas és vagy nem jól fordítja vagy nem jól értelmezi.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz
szabonagyur #47953 üzenetére
Oké: beeeee. Én visszaolvastam egy oldalnyit, nem találtam rá utalást.
Válaszod köszönettel bégetem.
Tehát a kérdésem másik felére mi a válaszod ?
Direk ezért uninstalláltam előre a classic start menüt, most visszarakom.[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz
szabonagyur #47953 üzenetére
Nem ő a birka szerintem hanem azok, akik pontatlan, félrevezető cikkeket írnak az interneten.
-
localhost
Közösségépítő
8.1 Update után sem találom az új start menüt, miért ? Birka volnék ?
Minden más új funkcióval találkoztam, de a start menü az nincs. -
sultiii
tag
válasz
micafighter #47931 üzenetére
Nem egy erőgép, de win7 után gondolom ez nem eszik kétszer akkora erőforrást, mert amúgy meg gyors a rendszer. Videó indítás után media player szaggat teljesen, vlc megáll 1-2 képkocka után csak hang van processzor használat 20-30%
Gép: 1 mag 3,2ghz, 2gb ram, 500 sata2 lemezzel, ati9600 vga...Videó kártya lehet a ludas, de értelmes drivert nem találok hozzá, mert ami ment win7-en azzal itt elszáll a kép kismillió csík jelenik meg driver telepítés után.
Képernyőfelbontás -> Speciális beállítások fülön felismeri a vga-t, de ha rendszereszközökbe nézem ott már csak Általános megjelenítő szerepel.
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok!
Meghülyült a 8.1 nem tudom mit kezdjek vele, nincs kedvem újratelepíteni.
Már írtam pár hete, úgy kezdődött, hogy az automatikusan induló programok nem indultak el, csak pár perc múlva, egyedül a geforce experience indult el. ( SSD-m van, szóval maga a betöltés semmi kb, valamint addig használni tudtam a gépet csak pl a touchpad drivere se indult el stb...)
Most már oda jutott, hogy elindul a windows ugyanúgy a GFE betölt, és nem tudok mást elindítani csak a Google Chrome-ot! Én ezt nem hiszem el. Ha a start menüre kattintok ( Classic shell ) lefagy, ha elindítok egy intézőt lefagy, de Chrome-al simán tudok netezni. Még a feladatkezelő se indul el, kikapcsolni se lehet semmi.... JHa valamire rákattintok szimplán nem indul el (kivéve chrome), majd 5 perc után bedobál mindent amit kattintottam... Most előbb még dobott mellé 1-2 perc után egy a windows nem válaszol vagy hasonló hibát, és egyébként most semmi nem indult el az automatikus indításból még mindig...
Vírusírtóm van, nem talált semmit. A Malwarebytes-ot is futtattam nem talált semmit. Tudtuk ajánlani valamit ami kipucolja vagy helyrerakhatja?
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Lehetséges az, hogy az UEFI módban telepített win miatt, most megint nem működik az egérrel/billel való felébresztés?
Pár napja még simán bekapcsoltam, ill. felébresztettem a gépet az egérrel, de most újraraktam a win-t uefi módban és most még alvásból sem tudom sehogy felkelteni, csak a power gombbal. Secure boot még az egyetlen amit nem kapcsoltam ki.
A másik ez a One drive. Többször belefutottam, hogy újratelepítésnél új gépet állítok be, letiltom a One drive szinkronizációt és mégis hiba nélkül betölti egy régi háttérképemet és pl. a levelező beállításokat.
Nem lehet valahogy egyszerűen resetelni mindent vagy tényleg új gépként beállítani telepítésnél, hogy semmit ne vigyen át?
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #47935 üzenetére
Frissítés ként tetted fel a 8.1.1-et? Mert akkor lehet újra kéne tenni 1-2 drivert és rendbe jönne.
-
cog777
senior tag
Udv!
Ha valaki nem tudja telepiteni az uj update-et mert kapott egy 8E5E03FA hibakodot, itt a megoldas:
(Velemenyem szerint az egesz update rendszer megerett az ujrairasra.. merthogy egy zsir uj 1 hetes rendszernel buheralni kelljen csak hogy felmenjen az update...
)
-
Grande Ale
őstag
Frissítés után csak simán futtatom a lemez karbantartót, vagy kell valamit meg bepipalgatni?
-
válasz
kenand #47940 üzenetére
Ezt találtam megpróbálom...
"I updated Windows 8 to Windows 8.1 on two systems. On both systems, I noticed external devices stopped being assigned a drive letter and I had to assign it manually. I have now re-enabled automount through Diskpart after finding out that it was disabled by using the automount command in Diskpart."
C:\Users\Mike>Diskpart
DISKPART> automountAutomatic mounting of new volumes disabled.
DISKPART> automount enable
Automatic mounting of new volumes enabled.
Ha ez így van akkor nagy marha a MS..
-
Sanya
nagyúr
válasz
Balathruin #47875 üzenetére
reggel is kellett neki vagy 15 perc, mire leszedte.
-
USB mount gond.
Amióta telepítettem a 8.1-es updatet azóta ha bedugok egy USB sticket, vagy HDD-t nem társít hozzá meghajtót és manuálisan kell megcsinálni, ekkor azonban rendszergazdaként teszi és így más gépeken írásvédetté válik a meghajtó.
Valakinek ötlete mit lehetne tenni? -
gg72
veterán
Kérdésem az lenne, hogy MAK kulcsos Windows 8 Pro-t használok a munahelyen és ugye nem ajánlja fel az áruházból a 8.1 frissítést. A megoldás ez lenne, ha jól értem, hogy le kell tölteni a Mennyiségi licenszolgáltató központból a 8.1 Pro változatot, ki kell írni DVD-re és onnan rátenni a meglévő 8-as változatra. Ez lenne a megoldás?
What you have is a volume licensing copy of Windows 8.
According to Microsoft, those with Windows 8 Pro/Enterprise can download Windows 8.1 Pro/Enterprise media from the Volume Licensing Service Center (VLSC). This media, which is delivered in the form of an ISO file, can be used to perform an in-place update from an existing Windows 8 Pro/Enterprise installation: Just burn it a DVD or copy to a USB key for installation. [link]
Illetve:
Windows 8 Pro, amennyiben az MSDN vagy a TechNet webhelyről származó ISO-ból telepítették és többször használható (MAK) aktiválási kulccsal aktiválták. Ilyen esetben lehet, hogy le tudja tölteni a Windows 8.1 ISO-ját az MSDN-ről vagy a TechNet-ről. [link][ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Jó reggelt !
Most nézegetem itt a tegnapi frissítést, nálam a bekapcsoláskor egy ideig fekete képernyő fogad.
Ez az update előtt egy pillanat volt.
A többit még csak most tesztelgetem -
zolee0307
őstag
Vmi komolyabb újítást azért összedobhattak volna. Egyébként a metrós felület jön be nekem, mondjuk nem gond, én szeretnem.
King Unique: Pl. nekem bejöt ez az új rendszer, asszony két nap alatt megszokta, szóval nem értem a sírókat, néha meg kellene próbálni tanulni, alkalmazkodni.
-
King Unique
titán
válasz
micafighter #47934 üzenetére
Már rég...itt lévőkből a megfelelők vannak fent. Vezérlőpultban is kiírja, h képernyő érintés, érintő toll stb.nem támogatott.
-
micafighter
nagyúr
válasz
King Unique #47926 üzenetére
Driverek felkerültek már? Futtass egy Win Update-et manuálisan. Szerintem az
a baja, hogy az alaplapi driver tévesen jelentette a képernyő típusát.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
# 47926-ra vki
-
Zotya84
őstag
Az ezen a linken, és az ezen a linken, meg még az ezen a linken szereplő infók sem segítenek? Igaz, ezek mág haladó tudást igényelhetnek, hisz a DISM-et ismerni kell hozzá, de egy próbát megérhet.
Bár lehet, hogy először az ezen a linken megtalálható eltávolítással kellene kezdeni, mielőtt újra hozzá akarod adni, mert az sem kizárt, hogy már a sok próbától megkavarodott a rendszer.
Plusz esetleg megpróbálhatod ezt is: futtatás ->gpedit.msc
Házirend: helyi szgép -> Szgép konfig -> Felügyeleti sablonok-> Rendszer részen az "A választható összetevők..." beállítást átállítod a következők szerint: Engedélyezve, és utána Pipa az "A Windows Server Update Services (WSUS) ", valamint a "Forrásfájlok másodlagos..." mezőben megadhatod a telepítőről kimásold install.wim file elérési útját. Viszont, itt ha multi editionöd van telepítőnek, akkor a képben található image-ek közül a Pro indexét kell megadnod. Azt meg a DISM-mel tudhatod meg. Bár elvileg a Letiltva állapot esetén mindenképp WU-ről kéne letöltenie a hiányzó fileokat.Találtam még kettőt, ezek közül csak segít valamely, ha az eddigiek nem, viszont nem fordítom le, ha nem gond.
1 (Nagyjából az amit fentebb írtam, csak nem wimet, hanem a telepítőt írja):
Press Windows key + W to conduct a new Search
Type ‘gpedit.msc’ in the Search box, and locate to open Edit Group Policy
In the left pane under Computer Configuration, expand Administrative Templates
Click to highlight System in the right pane
In right pane, locate Specify settings for optional component installation and component repair
Double click to open and then Enable the policy
In the same dialog box, under Alternative source file path, enter the correct network installation path (e.g. \\server\Win8InstlMedia\sources\sxs)
Click OK to save your changes and Exit Local Group Policy Editor2. Registry machináció:
Press Windows key + W to conduct a new Search
Type ‘regedit.exe’ in the Search box, and locate to open Registry Editor
In the left pane of Registry Editor, expand through HKEY_LOCAL_MACHINE to reach;
SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\NDP\v3.5
In the right panel, create DWORD Values and name them CBS, Install, and SP
Double click each entry to Modify and put 1 as their Value data
If the values already exist, make sure their Value data is set to 1
In the same area, create a string value and name it as InstallPath
Give the correct path in its Value data field (C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5)
Click OK and Exit Registry EditorA talált infók alapján, ha ezek sem segítenek, akkor format c: ...
[ Szerkesztve ]
-
sultiii
tag
Valaki tapasztalt videó lejátszásnál laggolást "mkv,xvid, stb"? Eddig win7-et használtam ott semmi probléma nem volt.
Raktam fel kódeket is hátha az a baja, de nem.... valamit ötlet? -
micafighter
nagyúr
válasz
Khelben #47913 üzenetére
A cikkek fogalmaznak legfeljebb pontatlanul a Microsoft sose ígérte, hogy most lesz. A Build konferencián a keynote1 kb 50 perc körül kezdenek beszélni a Windows 8.1.1 -ről amit hivatalosan Windows 8.1 Update-nek neveznek. (de szerintem nagy butaság volt így elnevezni, hiszen maga a 8.1 is egy frissítés, egy update, tehát ez akkor a 8.1 Update-nek az updateje. Szóval ha azt mondom, hogy 8.1 Update, akkor most a 8.1 frissítésre gondolok, vagy a 8.1.1-re? na mindegy) Lezárják a 8.1 Update szekciót, elkezdenek másról beszélni. Majd jóval később, elkezdenek beszélni a hosszú távú terveikről, hogy mit szeretnének majd a jövöben. Ekkor került szóba a start menü. Konkrét dátumot nem mondtak, és mivel a hosszú távú terveknél mutatták be, így elég evidens volt, - legalábbis számomra - hogy nem most fog jönni.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Na, felment nálam is, minden beharangozott funkció müxik is, kivétel az asztalra bootolás...15,6" notiról nyomom, ami nem támogat semmilyen érintős bisz-baszt
Látom tálca--->navigáció menü is maradt uaz, azt hittem majd " Asztal megjelenítése a kezdőképernyő helyett bejelentkezéskor"----> "Kezdőképernyő megjelenítése az asztal helyett bejelentkezéskor" lesz, de nem így van. Csak "érzékelés" alapján dönti el, de úgy látszik, nálam nem jól, de lexarom, abszolút nem hiányzott az asztalra boot, mikor már fél éve amúgy is beállítható...Bár azért, esetemben hiba okára kíváncsi lennék
-
mdraco
őstag
Ezt túlzásba is vitték, ha bezárok egy app-ot akkor miért nem marad a modern u.i-ban...
-
King Unique
titán
válasz
zolee0307 #47909 üzenetére
"Nem tudom ezt kinek csinálták ?"
Szerinted...annak a nagyobb tábornak, akik szerencsétlenek eddig is kénytelenek voltak használni ezt a csúnya, xar, használhatatlan, csempés rendszert, a kocka szűkebb réteg (én, mi), akik dícsérni, védeni merték, mert nem olyan rossz az, azok meg csak maradjanak kussban ugye...
[ Szerkesztve ]
-
xxSanchez
őstag
Azt észrevettétek amúgy, hogy sokkal gyorsabb lett a tálcára lerakás animáció? Legalábbis nálam iszonyatosan sebes lett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát nekem karbantartás után is szűk 2 GB-tal kevesebb van, de sebaj
-
pzstm
titán
válasz
Khelben #47913 üzenetére
Sosem mondtak ilyet ki hogy aprilisban jonne...Windows 8 1Updaterol is csak a Builden mondtak hivatalos megjelenést.
Amugy a cikkben ott van hogy teases....illetve ott van ez is:
Coming to Windows 8.1 in a future update, it has the look of the Start Menu.Ha ez sem egyértelmű akkor fejenallva kell fogalmazniuk legközelebb
-
d3kk
senior tag
válasz
Partyface007 #47914 üzenetére
ezt már kipróbáltam... behelyettesítettem a mountolt win 8.1 installert de ugyanúgy 0x800f0906 hibát dobott...
azért köszönöm hogy próbálkozol!!!
-
Partyface007
őstag
Remember to replace d: with whatever drive letter your Windows 8/8.1 installer media is located on; for example, mines was located on drive e: so I replaced d: with e:
Command Line:
DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs
emelt színtű parancssorból futtasd
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Dehogynem, maga a Microsoft mondta. Ráadásul egy másik interjúban azt is mondták, hogy várhatóan áprilisban.
-
Rexcor
őstag
A start menünek nem kellett volna visszajönnie?
-
zolee0307
őstag
Nekem ebben az új updateben semmi hasznos, értelmes nem volt, talán a kikapcsoló gomb, így valamivel gyorsabban elérem.
Ez a bezáró fejléc szvsz tök felesleges volt, megszoktam már, hogy megfogom és eldobom az alkalmazást, plusz az sem tetszik, hogy már jobb klikkre kis ablakban jönnek fel a csempés nézetben az opciók, szerintem jobb volt a régi verzió.
Nem tudom ezt kinek csinálták
-
-
King Unique
titán
válasz
xxSanchez #47891 üzenetére
Hát még nem próbáltam élesben, de vsz nem leszek tőle hasra esve...
Szerintem azért nem olyan bonyolult ennek a 8-nak a kezelése egyáltalán, mint amilyennek be lett állítva, bár sajna az "átlag user" tudása szinte 0 és főleg azoknak kell ez a szamárvezető... Önmagában még nem baj ez persze, csak ott a gond, h csomó logikus funkciót, beállítást ezzel kicsit megint megkavarnak, túlhatároznak és komolyabb funkciók, amiket egy gyakorló user szívesen venne, meg kevésbé vannak...de hát előbbi tábor a nagyobb sajna és hozzájuk kell alkalmazkodni gyártónak és másik tábornak is... -
válasz
szabonagyur #47901 üzenetére
Nekem is lassabban jön elő, bár nekem nem gond.
-
mdraco
őstag
Igy nekem kb +2 gigával többet foglal, arról volt szó hogy kevesebbet fog. Vagy csak tiszta telepitésnél?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!