Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kenand #47940 üzenetére
Ezt találtam megpróbálom...
"I updated Windows 8 to Windows 8.1 on two systems. On both systems, I noticed external devices stopped being assigned a drive letter and I had to assign it manually. I have now re-enabled automount through Diskpart after finding out that it was disabled by using the automount command in Diskpart."
C:\Users\Mike>Diskpart
DISKPART> automountAutomatic mounting of new volumes disabled.
DISKPART> automount enable
Automatic mounting of new volumes enabled.
Ha ez így van akkor nagy marha a MS..
-
USB mount gond.
Amióta telepítettem a 8.1-es updatet azóta ha bedugok egy USB sticket, vagy HDD-t nem társít hozzá meghajtót és manuálisan kell megcsinálni, ekkor azonban rendszergazdaként teszi és így más gépeken írásvédetté válik a meghajtó.
Valakinek ötlete mit lehetne tenni? -
Windows 8-ról 8.1-re váltott a kisfiam. Rákattintott a felajánlott frissítésre. A gép időnként brutálisan belassul, mintha lefagyna, de nem fagy le, csak használhatatlan. AMD Phenom II négy magos van benne (az elviekben támogatott) és Rafeon 4850 (na az egy kicsit régi). Win 8 tűrhetően működött (téby a radeon 48540 driver nem a legjobb)
Valakinek ötlete? -
válasz
huszar90 #44013 üzenetére
Rá lehet hegeszteni a legacy Win 7 13.9-est a Windows 8.1-re
-
-
válasz
Воланд #28205 üzenetére
Köszönöm ez jó hír. (Korábban pedig azt olvastam Windows 8-nál ezt megszüntették)
Még küzdünk, de ha feladjuk akkor van hova menekülni.
pl
Radeon 4000x driver (aktuális és a korábbi Win 8-as legacy radeon driver) továbbra is hihetetlenül gagyi, csomó játék nem megy. (Windows 7-en meg tökéletesen mennek ugyanazok a játékok, ugyan azon a hardveren) -
válasz
arnyekxxx #28203 üzenetére
Az a baj, hogy az eredeti MS gyártmányhoz sincs Windows 8-as driver.
Kínai is simán megy a driverrel csak a chip iD-je más ezért kell belenyúlni.
Windows 7 nem hisztizett, Windows 8 igen. De a hisztit kikerülöd tökéletesen működik. Csak ez az emberek 99% nem tudja.Nem upgraderől-hanem downgraderől beszéltem. Szóval sokat visszatolnák a Windows 7-et a 8 helyett.
Én úgy hallottam már nem lehet...Sok játék nem megy, Metro felület meg teljesen felesleges egy asztali PC-re. Metros alkalmazások hihetetlenül gagyik.
Azért váltottam mert olcsón tudtam jogtisztán XP-ről Win 8-ra váltani, de több hasznot és kevesebb fejfájást vártamÍzlések és pofonok. Kicsit úgy érzem most magam, mint amikor az Apple fórumba írok, ott is sok hívő van.
Lényeg a lényeg, a fent leírt módszerrel működésre lehet bírni a wireless gaming receivert -még a kínai utángyártottat is 64 bites Windows 8 (is) és lehet a Steamen kontroller barát játékokkal játszani (pl Castle Crushers, éppen akciós, remek játék) sőt big picture üzemmódban a menüt is kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
Nem vagyok túl elégedett a Windows 8-cal, nem hiába vette ki a MS a 8 esetén már azt, hogy használhatsz egy korábbi változatot jogtisztán....
Tegnap az Xbox Wireless Gaming reciver telepítésével szívtam.
Mivel kínai utángyártottam van, a chipset ID-je más.
Windows 7-en nem okoz gondot, ott a modfikált drivert frissítéssel rá lehet engedni, Windows 8 azonban nem fogadja el, hisztizik, hogy módosított a driver.Szerencsére van megoldás, amikor drivert frissítesz, nem az kell választani, hogy driver egy adott helyről, hanem, eszköz kiválasztása listáról, itt a Xbox Accesoriest, majd azon belül a Wireless Gaming Receivert kell választani.
Windows 8 küld egy figyelmeztető üzenetet, hogy így nem teszteli/vizsgálja a drivert, de pont ez kell nekünk.
Így már megy a dolog[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok!
Sajnos BIOS hiba miatt IDE módban települt a Windows 8 egy AMD-s alaplapra. (Hiába volt AHCI-módra állítva a BIOSban )
Ha átállítom AHCI-re hanytt dobja magát és nem indul.
Itt találtam leírást, utólagos módosításra, de hiába írom át 2 helyen a registry-t, továbbra sem indil a windows 8, még safe módban sem, csak ha visszaállítom BIOS-ban IDE módra.Valakinek ötlete?
-
-
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #24804 üzenetére
Köszi, valószínűleg az alap 1.5-ös BIOS okozta a gondot, hiába állítottam AHCI módba, a Windows ATA módban települt, ez az egész 1.7-es BIOS frissítés után derült ki.
-
-
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata AMD-s alaplappal ( ASrock 970) raid móddal és win 8 telepítéssel?
meg tudtam csinálni a raid tömböt, de a win 8 telepítő nem ismerete fel, Felajánlotta töltsek be drivert, a floppy-st be tudtam tölteni, de azután sem látta. -
-
-
Még kérdés...
Be lehet állítani, hogy egy program írhasson a C:\ gyökér könyvtárba? -
Sziasztok.
Eddig XP-n beesweet GUI-t használtam wav ac3 kódolásra, Win 8 alatt hibaüzenetet kapok, talán supervisori jog miatt, de hiába állítom be nem működik.
Tudnátok segíteni?
Van oyln alkalmazás ami működik win 8 alatt és wav ac3 kódolást tud? -
-
Hogy tudom elérni, hogy egy fájlkezelő pl Double Commander állandóan rendszergazdajogokkal induljon, ha rákattintok az ikonjára?
-
-
Én egy Ionos fehér Macbookra toltam fel a Windows 8-at (hivatalos Win 8-as bootcamp driverek nincsenek, Win 7-eseket használtam), először nagyon el voltam keseredve, mert mindig váratlanul lefagyott (XP tökéletesen működött). Kiderült, hogy a start menü helyettesítő -ingyenes- szoftverek csinálták, 2 vagy 3-at is próbáltam pedig. Amióta nincs olyan a gépen, nem fagy
-
-
Köszönöm a válasz.
Meglesem majd, de a képek alapján kicsit "idegennek" tűnik.Szokásos 2 ablakos cucc jobb lenne. Az sem baj, ha nem a csempés felületen fut, csak működjön.
A régi Total commanderem mindig hibaüzenetet ír, a Double commander is furcsa dolgokat művel, nem töröl stb... -
Tudtok Windows 8 kompatibilis Total Commander szerű fájl kezelőt?
-
-
Feltelepítettem a Windows 8-at, felcserélte a notebookon a í és a 0 helyét (win7 XP, OSX jól kezeli), nem tudom miért.
Vissza lehet cserélni? Hogyan? -
Melyik a legjobb ingyenes startmenü?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Találtam egy írást az upgrade korlátairól 32 bit csak 32 bitre
Valószínűleg az egész pont az upgrade miatt van.
Az ember azt nem érti, hogy clean updatet miért nem lehet választani akkor lehetne 32-64 bit váltást csinálni.Pont azért váltanék, hogy legyen 64 bites oprendszerem...
-
-
-
-
-
Sziasztok.
Ha XP-ról upgrede honlapon keresztül updatelok Windows 8-ra akkor letölthetek egy ISO fájlt?
Vagy csak rágányolja magát ...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc