-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
kispx
addikt
-
törölt tag
válasz
mdraco #21836 üzenetére
Leszámítva, hogy hivatalos G MAP app nincs, egy nem hivatalos van helyette : G MAPS
Egyébként a Windows 8 beépítettje is jó, nekem mind a kettő ott van a kezdőképernyőmön
Más: A Secuniának végre leesett - bár lehet már vagy 2 hete rájöttek, ugyanis azóta nem volt fent W8-on -, hogy bár nem a legfrisebb flash van az IE 10-ben, de azért még foltozott biztonsági szempontból
-
oO7
őstag
válasz
mdraco #19755 üzenetére
nem terület szerint van... keress rá arra a beállításoknál, hogy "Language", és ott ne magyar legyen hozzáadva, hanem English (United States) és azon belül pedig a billentyűkiosztást cseréld le magyarra... így a display language az angol, de a billentyűkiosztásod magyar
-
matyi19
őstag
válasz
mdraco #17839 üzenetére
Nem, nem kelett kulon driver hozza...
Ugy mukodott, hogy feltettem ket drivert a videokartyahoz, egyet az intelhez, masikat a HD5730 egy ujrainditas es kesz, lehvetett a ketto kozott valtogatni, amit mint mondom eleg sokszor hasznaltam, szerintem hasznos dolog.Most win8 eseteben, ha biosban az alapertelmezett kettos mod van kivalasztva akkor elso inditasnal automatikusan telepiti az intel drivert. Ennek orultem is elosszor, gondoltam akkor csak a HD5730 drivere van hatra es kesz. De nem igy lett, ha feltelepitem azt is kikapcsol a kijelzo es annyi. Nem tudom meg nem tamogatja a win8 ezt a funkciot....
Bocs az ekezetekert telefonrol vagyok; -
matyi19
őstag
válasz
mdraco #17746 üzenetére
Bevalt az otleted. Biosban bealitottam, hogy a HD5730 az alapertelmezett, es igy mar megy...
De azert ez igy nem olyan, nem hasznalhato a switchable graphic funkcio
Eleg sokszor hasznaltam az alaplapi intel, "vidokartyat" ha nem jatszottam, energiatakarekoskodas szempontjobol. Most ugy nez ki hogy a Win8 nem tamogatja ezt a funkciot
Hat ez azert eleg gaz -
-
icons
addikt
válasz
mdraco #11764 üzenetére
Nekem is tetszik így. Egyébként ugyanazt kell csinálni, mint eddig, hogyha keresel egy programot:
Windows gomb, majd elkezded gépelni a nevét, az OSnek ez a része mit sem változottHiányozhat még az, hogy fel vannak sorolva a programok, amiket gyakran használsz, de ez részben az előbbivel, a tálcával, vagy a Modern UI-vel szerintem kiváltható.
Tehát szerintem is érdemes egy esélyt adni a Start menü nélküli életnek, de meg tudom érteni, ha valakinek hiányzik, így hát szíve joga valamilyen formában úrjaéleszteni!
-
válasz
mdraco #11638 üzenetére
A mai világban sztem nem túlzás. . A M$ még kezdő AV téren, nem olyan egyszerű az anti-malware elitklubba belépni, kétlem, hogy egyenesen ott kezdenének.
#11639: azt, h nincs rajta semmi, csak úgy mondhatod, ha utólag megnézted egy jobbféle víruskergetővel pl Kaspersky bootcd vagy Emsisoft emergency kit. Amúgy tény, a win7/8 user módban, ép ésszel használva elég ellenálló. - addig, míg valaki nem hoz egy szép pendrive-vírust... (melóhelyen történt)
-
-
janihunk
senior tag
válasz
mdraco #10425 üzenetére
Beírom hogy hogyan kell aztán mindenki ki tudja próbálni. (nekem még RP van így én még nem néztem)
Két módszer is van.
Első ez az ami a képen van:
1. jobb klikk az asztalon -- Personalize;
2. kiválasztod az egyik kontrasztos témát;
3. miután átváltott a téma, alul van négy ikon, a második a Color, rákattintasz, majd úgy hagyod az ablakot;
4. utána az asztalon ismét jobb klikk -- Personalize;
5. kiválasztod az egyik témát a Windows Default Themes közül;
6. majd miután témát cseréltél, az előzőleg nyitva hagyott ablakban aktiválod a színbeállításokat.A második egy program:
TrueTransparency
Ez elvileg sokkal szebb, még xp hez írták régen de müxik win8 al is
Ha valakinek kellenek a minialkalmazások akkor: KLIKK Külső progi kell hozzá.
-
fatal`
titán
válasz
mdraco #10028 üzenetére
De jó az RTMhez csak pl. nincs OpenGL, meg elég lassú is.
De a win7 driver is tökéletesen megy win7 compatibility módban telepítve.
(#10035) dergander: Nekem eddig jó a win7 driver és opengl is van, igaz az nekem csak a bluestackshez kell.
(#10046) bon: Nálam sincs gond a .NET-tel, simán felszaladt.
-
-
vlevi
nagyúr
Nem aktiválást kér, hanem valami megerősítés félét. Mert akitválni automatikusan aktiválódik, de a telepítéskor megadtál egy mobilszámot, oda küldött egy SMS-t. Telepítés után a kis zászlón van egy "Trust this PC", arra kattintva az IE-ben behoz egy ablakot, ahol a gépnél mellett van egy confirm. Ide kell beírni az SMS-ben kapott kódot.
Szerintem erre gondoltál."felreertettetek, nekem semmi bajom nincs a felhovel"
Tulajdonképpen nekem sem. Úgysem tudja kikerülni az ember, hogy a fél élete 1 kattintással elérhető legyen az interneten, akkor meg minek izgulni azon, hogy van mégegy szolgáltatás, ami tárol rólunk adatokat?
gmail levelezés a neten van, facebokkról nem is beszélve (mondjuk nekem olyan nincs), satöbbi.
Ráadásul, ha jól van megcsinálva, akkor tényleg segítség a felhő, mert ha elszáll a gép, akkor valami még megmarad. -
Ric4m0nd
aktív tag
Ezzel a programmal: USB/DVD Download Tool
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest