Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kenand #47940 üzenetére
Ezt találtam megpróbálom...
"I updated Windows 8 to Windows 8.1 on two systems. On both systems, I noticed external devices stopped being assigned a drive letter and I had to assign it manually. I have now re-enabled automount through Diskpart after finding out that it was disabled by using the automount command in Diskpart."
C:\Users\Mike>Diskpart
DISKPART> automountAutomatic mounting of new volumes disabled.
DISKPART> automount enable
Automatic mounting of new volumes enabled.
Ha ez így van akkor nagy marha a MS..
-
doxa
tag
válasz
kenand #25250 üzenetére
lehet segít:
ha "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\" ebben nincs "StartOverride" bejegyzés, csinálj bele, és vegyél fel egy "0" nevű "0" értékű duplaszó bejegyzést. nálam ez után ment(igaz én a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\{vezérlő neve}\" bejegyzésben is megcsináltam az előzőeket, biztos ami biztos...
)
-
khorvat
senior tag
válasz
kenand #25250 üzenetére
Ezt is olvasd át hátha segíthet még, ha más nem akkor pedig win reinstall helyes ahci-ben!
Windows 7 telepítés más szemszögből avagy BI OS or not to BI OS
A vége felé a 6. SATA IDE módban telepítettem a Windows 7-t, utólag át lehet állítani SATA AHCI módra? -
válasz
kenand #24887 üzenetére
Még a gyallulás előtt átraktam a swap fájlt az SSD-ről egy winyós partícióra.
Ezután live-linuxot bootolva megtörtént a gyalulás. Nyertem vagy 27 Gigabájtnyi helyet az SSD-n.
Igaz törlés után a linuxban még a Windows.old mappa helyén látszott egy "§Windows -BT" mappa de még ebből is töröltem egy már nem használt swap fájlt és így ez a maradék már csak kb 600 megabájt lett.Ujraindítás után eddig úgy néz ki , hogy jól működik a rendszer. Most meg a linux Trash mappáit töröltem.
A Windows Essentials jó ötlet volt. Köszönöm. Ugy tünik ,hogy ennek a levelezője ugyanúgy működik, mint a windows 7-es Live Mailje, úgyhogy az Outlook.com szerintem felesleges.
Már megvan a comfort érzésem.
-
-
válasz
kenand #24803 üzenetére
Az ASRock telepítőlemezen(vagy a gyári oldalról letölthető, W7-es floppy RAID csomagban is) 2 mappa van a RAID drivereknél, mindkettőt másold fel a pl pendrive-ra egy adott mappába, pl pendrive:\RAID mappába. Telepítéskor csak ezt a mappát (pendrive:\RAID) tallózd be, majd a W8 megkeresi ami kell neki.
(Deszka BIOS-át meg frissítsed, még akkor is, ha külön nincs feltüntetve, hogy bármely javítás érinti a RAID-et. Magam nem használok RAID tömböket, de tesztelni már teszteltem, nálam kifogástalanul működött a RAID driver, önmagában is megy W8 x64 Pro alatt alatt(ASRock 970 Pro3))[ Szerkesztve ]
-
-
TomiLi
addikt
válasz
kenand #22523 üzenetére
Érdemben nem tudok választ adni, de ha még nem rég használod a win8-at, szerintem használd egy kicsit start menü nélkül. Én is így tettem, mert nem ajánlották, hogy utólag "bele piszkáljon" az ember az op. rendszerbe.
Egy hónapja kapásból, azt mondtam, hogy nekem nem kell win8, nekem kell a start menü, a csempés megoldás meg menjen az okos telefonokba, tabletekbe.
Mára meg pont tetszik, hogy szinte "két rendszerem" van a gépen, kell a fenének a start menü, a csempékkel megbarátkoztam - sőt - tetszik.Egyébként mire kell a startmenü?
Egy csomó minden elérhető másképpen, start menü nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Elite: Dangerous
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc