- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Aktív témák
-
Sziasztok!
Feltettem egy 64bites Win7-t,s lenne pár kérdésem tőletek!
ATI 4890 vga.m van. Feltettem a legújabb 9.12es CCC-t,és a beállításaiban nem találom az a menűpontot,ahol a kép méretét lehet állítani... -15%-tól + 15%-ig... (monitoromon nem tudom ezt átállítani...)
(Bocs mindenkitől,mert ez inkább vga probléma,de hátha itt is tudtok ebben segíteni.)
Ezt hol tudom elővarázsolni?Anno az egyik XP-n (Freedom version) voltak ún. "dock-ok",azaz ha az egérrel a képernyő szélére mentem,akkor felugrottak elég nagy ikonok,s úgy közvetlenben elértem a dolgaimat... Ott eléggé megszoktam ezt,s ezt most itt hiányolom...
Van erre mód,hogy ezt elő vagy bele "varázsoljam" abban a variációban,ahogy az ott is működött?Írta valaki,hogy gyorsabb a win7 mint egy vista. Nekem a winyóimat olyan lassan nyitja meg (s nem csak elsőre,egy rendszerindítás után!) hogy ez eléggé zavaró tud lenni... mondhatni lassabb jóval mint egy vista. Ezen tudok valahol "gyorsítani"?
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.Csaby
Aktív témák
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest