- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
Sziasztok!
Feltettem egy 64bites Win7-t,s lenne pár kérdésem tőletek!
ATI 4890 vga.m van. Feltettem a legújabb 9.12es CCC-t,és a beállításaiban nem találom az a menűpontot,ahol a kép méretét lehet állítani... -15%-tól + 15%-ig... (monitoromon nem tudom ezt átállítani...)
(Bocs mindenkitől,mert ez inkább vga probléma,de hátha itt is tudtok ebben segíteni.)
Ezt hol tudom elővarázsolni?Anno az egyik XP-n (Freedom version) voltak ún. "dock-ok",azaz ha az egérrel a képernyő szélére mentem,akkor felugrottak elég nagy ikonok,s úgy közvetlenben elértem a dolgaimat... Ott eléggé megszoktam ezt,s ezt most itt hiányolom...
Van erre mód,hogy ezt elő vagy bele "varázsoljam" abban a variációban,ahogy az ott is működött?Írta valaki,hogy gyorsabb a win7 mint egy vista. Nekem a winyóimat olyan lassan nyitja meg (s nem csak elsőre,egy rendszerindítás után!) hogy ez eléggé zavaró tud lenni... mondhatni lassabb jóval mint egy vista. Ezen tudok valahol "gyorsítani"?
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.Csaby
Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest