Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Sony bemutatta a WF-1000XM5 aktív zajszűrős fülhallgatót
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
karlkani
üzenetére
A tc-nél megoldódott a probléma, úgy néz ki, a wincmd.ini-be ma bekerült paraméter, ami többek között azért hasznos, mert 64-bites rendszerfájlok láthatóak... Nekem konkrétan az eszköztárra pakolt alkalmazások miatt volt rá szükség. Ezek után inkább ki/be kapcsolgatom az eszköztáron, ha kell, viszont tc bezárás előtt ki fogom kapcsolni.
Azt még mindig nem tudtam megoldani, hogy a G partíció gyökerébe tudjak letölteni, vagy oda menteni képet, stb. A jogokkal lehet gond, pedig beállítottam, mindenkinél engedve van a teljes hozzáférés, mégsem jó.

"Az ügyfélnek nincs meg a szükséges joga"
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest