- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
- Ilyen felszereléssel készül az Elite alakulat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Az AIMP nem jatszik le *.midi fajlt csak ha van SoudBank ez egy *. sxx fajl a System32 mappaban, pl a Creative 5.1 tol van, de azt hiszem hogy lehet potolni valami mas *.dll-el, viszont tenyleg jo, es kicsi, sokaig hasznaltam 6 Mb korul fogyasztott, lekuldve a talcara 1 Mb. Viszont a Foobar sokakszerint azonos hardveren szol a legszebben a Winamp-ot en mar reg szamuztem akkor volt a legjobb amikor csak zenevel foglalkozott az pedig a 2.9 volt, ma 5.x viszont es igaza van Morden24 tarsunknak egy nagy dagadt valami, es ha felteszed nezd meg mindig a javitas hibajegyzeket amit leirnak ritkan kevesebb 50 sornal.van belole viszont portable igy nem kell telepiteni. A Foobar-t egyszer kiprobaltam nem tetszett de azert a hozzaertok azt tartjak a legjobbnak. Sajnos a SB 5.1 karimat mar nem hasznalom W7 alatt maradt a Realtek lapka ami csak a helyet foglalja a lapon viszont en a KMPlayer-hez rendeltem mindent ugyhogy a zene is azon szol, de szerintem a VLC is siman lejatsza a zene fajlokat.
-
Morden24
nagyúr
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- BMW topik
- Rettegés és új ellenfelek: bemutatkozott a Lords of the Fallen II Umbralja
- Netfone
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- További aktív témák...
- Ulefone RugKing 4 Pro
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest