- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Nem nem ir ki semmit, az igaz hogy letiltottam a Group Policy-ben hogy adatokat kuldjon de nem hiszem hogy ez lenne a hiba oka.

Amugy kozben letiltottam a netet (kabel) es frissitettem a naplot rogton bekerult a Time server hiba ez nem is lenne gond ha lehetne torolni szabalyosan de nem lehet, igy csak hizik. Peldaul miert kellene allandoan fent lennie a neten ha en azt nem akarom, viszont akkor meg szorja a hibajegyzeket, eszerint a logika szerint a gepnek allandoan kapcsolatban kell lennie a kulvilaggal. Az sem piskota a Nokia meg jo hogy "kompatibilis"
Amugy van meg egy gyanum, fent volt parnapig az AVG 9.0 de nagyon lelassitotta a gepet igy leszedtem am annyi szemetet hagyott maga utan a registry-ben hogy orom volt nezni.
En meg nem igen szeretem a felesleges szemetet igy nemsokarra inkabb ujrateszem az egesz cuccot, csak egy Lenovo-t varok mert mert egy kicsit segiteni kell a tulajnak, XP-s volt eddig.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest