Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
Tiger_Norby
csendes tag
Hali
Eloszor is Kellemes unnepeket kivanok!!
Szeretnem megkerdezni tolletek hogy a a windows 7 32bit kepes kezelni 4 GB rammot?Mert ugy tom hogy a 32 bit korlatai miatt csak maximum 3,25GB memoriat kepes kezelni. Ezen felul csak 64 bites operacios rendszerek kepesek optimalisan mukodni. Mert nekem van egy gepem 3GB DDR2ram-am egy AMD 64 5400+ dual core 2.7Ghz-s procival +NV geforce 9500 512 DDR-2es videokartyaval felszerelve. Es szeretnem lecserelni az xp-met 7-re.De hallottam h a 7 es a vista elvesz 1GB vagy 512 MB rammot a meglevobol, es nem szeretnek minuszba lenni ezert belepakolnek meg 1GB rammot a malackaba ha tudnam 100%-ra hogy mukodik-e 4GB-al a 7. MInden ilyen bugyuta akcios ujsagba 4 GB rammal aruljak a mar osszerakott gepeket Windows 7-el vagy Vistaval. Mondjuk ilyen helyrol szerintem nem erdemes gepet venni... inkab sajat kreativitasunk alapjan kell osszedobni egy gepet megh persze a penztarcank alapjan
. Nah de mind1 legyszi segitsetek es ha tudtok segiteni magyarazzatok el h miert is van az ami lesz 
Elore is koszi fiuk.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eloszor is Kellemes unnepeket kivanok!!
. Nah de mind1 legyszi segitsetek es ha tudtok segiteni magyarazzatok el h miert is van az ami lesz