Hirdetés

Aktív témák

• sladka_pani

senior tag

Sziasztok!
    Kerestem már a google-n sokat, de konkrétan az én problémámra nem találtam választ, amit amatőrködve is megcsinálhatok.
    A problémám az, hogy szeretnék késleltetni egy automatikusan induló programot, mert a ClockGen-ről van szó, és szegény laptopom elég sok mindent indít egyszerre, így őt is, és a hirtelen FSB változástól 5-ből 1x biztos kifagy. :( az msconfig parancsot elindítva automatikusan ott van a listában, de ott nem találok semmi delay kifejezést, ami a késleltetésre szolgálna. Úgy szeretném, hogy indítás után mondjuk 50-60 másodperccel fusson fel a tuning program, addig úgyis betöltődik minden más. Sajna azért nem mertem neki állni a létrehozásnak, mert ha sima .exe-t berakok az Indítópultba vagy találtam egy ilyen leírást: katt ide, merthogy ez valóban csak egy exe file, és ha ezt elindítom az magában nemjó, mert akkor a beállítások indulnak el. Ennek a programnak magától van valami háttérben induló része, ami megőrzi a beállításokat, és valahogy így szól az automatikus indításban az elérési útvonal:
    C:\ClockGen\Clockgen.exe -i p=0 -> tehát erről sejtettem, hogy itt van valami, de nem tudom hogy lehetne ezen segíteni, Ötlet valakinek? :F
    Köszönöm!

Aktív témák