- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Kerestem már a google-n sokat, de konkrétan az én problémámra nem találtam választ, amit amatőrködve is megcsinálhatok.
A problémám az, hogy szeretnék késleltetni egy automatikusan induló programot, mert a ClockGen-ről van szó, és szegény laptopom elég sok mindent indít egyszerre, így őt is, és a hirtelen FSB változástól 5-ből 1x biztos kifagy.
az msconfig parancsot elindítva automatikusan ott van a listában, de ott nem találok semmi delay kifejezést, ami a késleltetésre szolgálna. Úgy szeretném, hogy indítás után mondjuk 50-60 másodperccel fusson fel a tuning program, addig úgyis betöltődik minden más. Sajna azért nem mertem neki állni a létrehozásnak, mert ha sima .exe-t berakok az Indítópultba vagy találtam egy ilyen leírást: katt ide, merthogy ez valóban csak egy exe file, és ha ezt elindítom az magában nemjó, mert akkor a beállítások indulnak el. Ennek a programnak magától van valami háttérben induló része, ami megőrzi a beállításokat, és valahogy így szól az automatikus indításban az elérési útvonal:
C:\ClockGen\Clockgen.exe -i p=0 -> tehát erről sejtettem, hogy itt van valami, de nem tudom hogy lehetne ezen segíteni, Ötlet valakinek?
Köszönöm!
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az msconfig parancsot elindítva automatikusan ott van a listában, de ott nem találok semmi delay kifejezést, ami a késleltetésre szolgálna. Úgy szeretném, hogy indítás után mondjuk 50-60 másodperccel fusson fel a tuning program, addig úgyis betöltődik minden más. Sajna azért nem mertem neki állni a létrehozásnak, mert ha sima .exe-t berakok az Indítópultba vagy találtam egy ilyen leírást: