- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
expander
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
kitöltöttem, de szerintem nem sok köze lesz hozza. kb 3eves config, eddig semminek semmi baja nem volt :\ ahogy irtam, kb 2hete egyik naprol a masikra eltünt 2 particiom. egy 400gigas WD vinyom van, 80gigas particion van a rendszer, a maradek ~320 volt ketteosztva, az egyiken jatekok es programok, a masikon csak a torrent letölteseim voltak. ez a 2 hiphop eltünt, nem latja a totalcommander, csak a C-t, lemezkezelöben is ugy van, hogy megmaradt a C, valamint 300giga formazatlan terület... legutobb sem csinaltam vele semmit, csak ujraformaztam a formazatlant, szinten 2fele osztottam es ennyi. tökeletesen hasznaltam ugyanugy ahogy eddig, erre ma miutan elinditottam a gepet, ugyanez a problema vart :S
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Interactive Brokers társalgó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest