Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Igy van, En is erre gondoltam amikor valaszoltam hiszen a rendszered SSD-vol/van nemigaz?
Nem rendszerrel volt gondod hanem hogy nem latta mar a RAID-ot vagyis latta mert elotte ugy telepitetted az OS-t csak miutan mar hianyzott egy vincsi belole hat bedolt.(#44586) a880120 Nalam a KB982018 nem szerepel, ez nem jelent semmit, csak tudnam mia a csudaba tetted megint Automatikusra. Hagyd ugy ahogy ajanlottam ha lesz uj frissites jelezni fog a W7 az ora mellett hogy figyu, van frissites felteszed?
(#44591) joamilestoné A haverom tavaly akcioban (T-Mobil) csomagot valtott es kapott egy Lenovo S10 -et a csomagvaltas kereten belul. Ez egy netbook. W7 Starter volt rajta de olyan buta volt hogy pl nem tudott csatlakozni sem XP-s gephez sem W7es gephez mivel a Starter-ben nem lehet letrehozni Home Group-ot, erre elhozta nekem en feltettem egy 30 napos W7 HP 32 bitest es azzal mar elvolt es mukodott filmet neztek vele a haverjaival.
De mivel XP-s volt igy vegul azt kellett feltennem Neki bukott vagy 10 perc akku idot de le nem szedne mert neki voltak driverek XP ala mivel az akcion belul lehetett valasztani hogy XP-s netbookot akart aki valtott vagy W7 Starter-est, Neki mar nem jutott az XP-bol mert elvittek elole az utolsot is. Azert mertem ajanlani a 32 bites W7-et mert lattam mukodni es mindenre amire egy netbookot lehet ill. kell hasznalni azt rendes sebesseggel futott.
De mint irtam foleg film nezesre hasznaltak arra pedig a W7 fejlettebb mint az XP, de mivel az Asztali gepe is meg a mai napig XP-es ezert maradt az OS a netbookon is, nameg a felesege miatt mert annak idegen volt a W7. Ma mar egy masik vincsin fut mar azAsztalin egy W7 32 bit es ma mar tobbet hasznaljak a W7-et mint az XP-t
Nem sokarra jon a gep hozzam telepiteni
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest