- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
"Event ID 11 atapi (Erről igazából találtam egy fórumot, és azt írták, hogy az ATA Channel-nél ki kell venni a pipát, hogy ne DMA legyen, hanem PIO, viszont nálam ugyanúgy bekerül újra-és újra.)"
Ezt pontosítanám. Kivettem mindkét DVD-írót, és ugyanúgy 1-2percenként bekerül a hiba az eseménynaplóba. A Daemon Tools-ra gyanakodtam, így azt is kikapcsoltam, a hibát ugyanúgy teszi be. 2db HDD van a gépben, ezért most arra gondolok, hogy talán az csinálja. Elkezdtem másolni az egyikről, a másikra, és másodpercenként tette be a hibát az eseménynaplóba.
Még kipróbálom másik SATA kábellel, meg csak kiveszem az egyik HDD-t, hátha sikerül kiszűrni, de szerintem hardveresen nincs baj velük.
A hibaüzenet alapján a vezérlő nem tetszik neki, nem tudom nem-e az ami az eszközkezelőben ATA Channel 0 és ATA Channel 1 néven van benn, mindkettőből 3-3db.
Ez bekavarhat? Vagy keressek valami P965-ös (ICH8) drivert? (Igazából mindent felismert a Win7)
Aktív témák
- Windows 10
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Le Mans Ultimate
- 3D nyomtatás
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest