Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
"Event ID 11 atapi (Erről igazából találtam egy fórumot, és azt írták, hogy az ATA Channel-nél ki kell venni a pipát, hogy ne DMA legyen, hanem PIO, viszont nálam ugyanúgy bekerül újra-és újra.)"
Ezt pontosítanám. Kivettem mindkét DVD-írót, és ugyanúgy 1-2percenként bekerül a hiba az eseménynaplóba. A Daemon Tools-ra gyanakodtam, így azt is kikapcsoltam, a hibát ugyanúgy teszi be. 2db HDD van a gépben, ezért most arra gondolok, hogy talán az csinálja. Elkezdtem másolni az egyikről, a másikra, és másodpercenként tette be a hibát az eseménynaplóba.
Még kipróbálom másik SATA kábellel, meg csak kiveszem az egyik HDD-t, hátha sikerül kiszűrni, de szerintem hardveresen nincs baj velük.
A hibaüzenet alapján a vezérlő nem tetszik neki, nem tudom nem-e az ami az eszközkezelőben ATA Channel 0 és ATA Channel 1 néven van benn, mindkettőből 3-3db.
Ez bekavarhat? Vagy keressek valami P965-ös (ICH8) drivert? (Igazából mindent felismert a Win7)
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest