Hirdetés
- Yettel topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Protoss
üzenetére
MS nem dolgozta ki op rendszerét eléggé a hangkeltés terén?
Ennyire nem értek a windowsok belső lekivilágához, meg a DirectX, meg OpenGL és satöbbi API mélyén megbúvó összefüggésekhez. Fogalmazzunk úgy, inkább hardver, mint softver ami nekem fekszik.
DE abban egyetértek, hogy valami nem stimmel a Windows hangkeltésével, és ezzel már a Vista alatt is szembesültem. Hogy pontosan mivel? Nos azzal, hogy a HD Audio kártyám, XP alatt egyszerre, és egyidőben kiadta a hangot az analóg és a Digitális kimeneten is. Nos a Vista óta sajnos vagy az egyik, vagy a másik. Na és természetesen csaknem minden alkalommal elfelejtem még a mai napig is átváltani, így ha mozizni akarok, tuti, hogy az analógon hagytam és az asztalon lévő csicsergőkön szólal meg a film, ha meg átülök a géphez, és gondolok egyet, hogy játszani kellene, biztos, hogy a digitálison hagytam a hangot.
Szóval marhára idegesítő, és minden Realtek driver megjelenésekor reménykedem (haha vajon miért van havonta új driver, mint az ATI-nál?) hátha végre megoldják ezt a mizériát.Na mindegy, a lényeg, hogy valami valóban nem stimmel, most vagy licensz gondok vannak, vagy trehányság van, de az tuti, hogy a MS és a hardvergyártók között nincs túl nagy összhang. De hogy ki a hunyó? Hát ......
Aktív témák
- Windows 11
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Vírusirtó topic
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Battlefield 6
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest