- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Mobil flották
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
A net "mindegy" mivel a router adja neki, a router és a gép között nem áll talpra. Másik gép is csatlakozik így ott nincs ez a probléma.
Érdeklődtem, másik telepen lévő laptop küzd ezzel (az pl.: full intel), wifin, csak ott a wifi ki és be gombra van kötve
.Sajnos a folyamatosan vegyek új cuccot megközelítést nem engedhetem meg. Amugy, akkor mit is vegyek, önálló hangkarinál?
asus egy link, szóval ott sem tökéletes. Illetve az alaplapom is Asus tehát akkor ott sincs garancia, ha elfogadjuk, hogy ez hw/driver gond.
Genius, xp alatt már megfürdetett. Creative kilőve.
Egyetértek, hogy a driverek nagyon gázak win7 alá és hogy már nem tesztelik le normálisan a hw-t sem sokszor.
Amugy regisztri átirása most tünet mentesített, de nem vagyok elájulva töle, hogy nekem kell piszkálnom ilyen szinten és nincs rá garancia, hogy 2 hét múlva nem kereshetek megint megoldást.
Hangkártya valószinüleg ilyen lesz, ha nincs hang driver leszed - restart - hw felismertet - sw telepít.
Akinek az alaplapi hangkarin nem megy az 5.1 (pl digitálisan áttolná erősítőre), mert a win7 nem engedi kiválasztani, csak pl quadrofont: soundmanagert megnyit és ugy konfigolni a win7es felületet.
Azért kösz üdv.
Aktív témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Tápos kibeszélő offtopik
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.