Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
A net "mindegy" mivel a router adja neki, a router és a gép között nem áll talpra. Másik gép is csatlakozik így ott nincs ez a probléma.
Érdeklődtem, másik telepen lévő laptop küzd ezzel (az pl.: full intel), wifin, csak ott a wifi ki és be gombra van kötve
.Sajnos a folyamatosan vegyek új cuccot megközelítést nem engedhetem meg. Amugy, akkor mit is vegyek, önálló hangkarinál?
asus egy link, szóval ott sem tökéletes. Illetve az alaplapom is Asus tehát akkor ott sincs garancia, ha elfogadjuk, hogy ez hw/driver gond.
Genius, xp alatt már megfürdetett. Creative kilőve.
Egyetértek, hogy a driverek nagyon gázak win7 alá és hogy már nem tesztelik le normálisan a hw-t sem sokszor.
Amugy regisztri átirása most tünet mentesített, de nem vagyok elájulva töle, hogy nekem kell piszkálnom ilyen szinten és nincs rá garancia, hogy 2 hét múlva nem kereshetek megint megoldást.
Hangkártya valószinüleg ilyen lesz, ha nincs hang driver leszed - restart - hw felismertet - sw telepít.
Akinek az alaplapi hangkarin nem megy az 5.1 (pl digitálisan áttolná erősítőre), mert a win7 nem engedi kiválasztani, csak pl quadrofont: soundmanagert megnyit és ugy konfigolni a win7es felületet.
Azért kösz üdv.
Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.