Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kbalazsa
üzenetére
"performancia" Ez milyen szó má'? Miért nem beszélsz magyarul, és mondod azt, hogy "teljesítmény"?
Bocsi, csak zavart, mert nem szeretem, ha valaki olyan helyen használ idegen szót, ahol felesleges.

(#3663) pzstm: azért ez nem túl pozitív hozzáállás, gondolj azokra, akik nem szeretnének plusz pénzt áldozni arra, hogy egy újabb operációs rendszerük legyen, vagy egyszerűen nincs miből áldozniuk rá. Egyszer megvették az XP-t, és tökéletesen tudják végezni vele a munkájukat, hiszen egyszerűen nincs szükségük további funkciókra, szolgáltatásokra, látványra, ilyenek is vannak. VAGY nincs pénzük olyan konfigurációra, amin az újabb oprendszerek futnak. És ez azt hiszem NEM megvetendő. Alapvetően én is a megújulás híve vagyok, de azt is figyelembe kell venni, hogy vannak olyanok, akik anyagi korlátok vagy egyéb okok miatt nem tudják (!) követni az aktuális trendet. Nekik jól jön a támogatás meghosszabbítása.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocsi, csak zavart, mert nem szeretem, ha valaki olyan helyen használ idegen szót, ahol felesleges.