- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kbalazsa
üzenetére
"performancia" Ez milyen szó má'? Miért nem beszélsz magyarul, és mondod azt, hogy "teljesítmény"?
Bocsi, csak zavart, mert nem szeretem, ha valaki olyan helyen használ idegen szót, ahol felesleges.

(#3663) pzstm: azért ez nem túl pozitív hozzáállás, gondolj azokra, akik nem szeretnének plusz pénzt áldozni arra, hogy egy újabb operációs rendszerük legyen, vagy egyszerűen nincs miből áldozniuk rá. Egyszer megvették az XP-t, és tökéletesen tudják végezni vele a munkájukat, hiszen egyszerűen nincs szükségük további funkciókra, szolgáltatásokra, látványra, ilyenek is vannak. VAGY nincs pénzük olyan konfigurációra, amin az újabb oprendszerek futnak. És ez azt hiszem NEM megvetendő. Alapvetően én is a megújulás híve vagyok, de azt is figyelembe kell venni, hogy vannak olyanok, akik anyagi korlátok vagy egyéb okok miatt nem tudják (!) követni az aktuális trendet. Nekik jól jön a támogatás meghosszabbítása.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fogyjunk le!
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocsi, csak zavart, mert nem szeretem, ha valaki olyan helyen használ idegen szót, ahol felesleges.