- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Akkor normál módba indul el. Amúgy van egy tippem, hogy az Intel vga driver okozza, legalábbis azzal volt gondom. Mikor egyszer magára hagytam a gépet, teljesen széthullott a gép, ki-be fagyogatott, 20 percembe telt, mire le tudtam állítani a Ctrl+Alt+Del menüből, az eseménynaplóba meg csak annyi került bele, hogy az Intel vga driver nem válaszolt, majd újraindult, de ez legalább 20-szor. Igazából akkor is vettem észre, hogy csökkentett módban ezt csinálja, mert rögtön úgy indítottam utána újra. Most felraktam a legújabbat, hátha jobb. De nem zavar, mert végülis tudom rendesen használni a gépet, ez egyszer fordult csak elő, csak furcsa, mert kb. 2 hónapja van fent hibátlanul a rendszer...
A billentyűs probléma jóval zavaróbb.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest