- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Dot
őstag
Hali!
W7 x64 mellé fel akartam rakni XP-t. Mivel tudtam, hogy nem lesz könnyű ezért utána néztem. Sajna nem elég alaposan. Amit találtam progit /EasyBCD/ nem fut x64 es XP-n.
Ráadásul a W7 telepítőjével nem tudom kijavítani, hogy a W7 induljon el /nem talál hibát/.
Kérnék valakitől egy boot.ini fájlt illetve hova, és pontosan mit írjak bele?
A W7 ugyan ezen a winchersteren van az alap Windows könyvtárban. /ha kérhetem 5sec-ig várjon míg automatikusan kiválasztja a W7-et/
jelenlegi:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetectElőre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Napelem
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest