- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Aktív témák
-
dudasj
tag
válasz
Drughi
üzenetére
Akkor gondolom laptopról van szó...
Valószínűleg a laptophoz adott "saját" menedzsment progival van akkor baj, sztem installáld újra ezeket. Vagy szedd le őket és csak a windowsét használd.
Sajna laptopokon ezek a csini-vini kinézetű saját gyártmányú "driverek" többet ártanak mint használnak
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.
- Sidebarral amúgy be tudod helyettesíteni ha semmiképp nem indul, van jópár ilyen minialkalmazás már erre.
Aktív témák
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.