Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok az mitől lehet, hogy minden nap hajnali 4 órakor elindul a gép alvó módból? Amiket átnéztem, a hálózati kárty csak magic paketre keltheti fel a gépet (eddig is így volt beállítva), a Windows update úgy van beállítva, hogy töltse le a frissítéseket de én mondjam meg mit rakjon fel (ha jól tudom akkor ez akkor fut le ha be van kapcsolva a gép nem egy konkrét időpontban).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest