Hirdetés
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Jugar
tag
válasz
Morden24
üzenetére
" Ez OEM esetén változhat, mert megváltozó hardverelemek (alaplap) esetén ütközhetsz problémába, de ezt is írtam."
Hát ez az, alaplapot cseréltem, azóta van ez. És nem azt írja hogy a kulcs nem megfelelő vagy ilyesmi, hanem azt a hiba számot írja ki, amitől csak félig jut el amikor ellenőrzi, és nem bírja végig futattni tőle. A kulcs jó, ha végig futattná rájönne rögtön, de valami akadályozza(alaplap?). Számtalan más módszerrel is tudnám aktíválni(tehát no kuka), de minek, ha a hozzávaló kulccsal szoktam, és mindig jó volt vele, mert az van hozzá.
Akkor csak telon lehet??? De akkor a kulcsot módosítják, azt meg nem akarom. Nem?
(8.0.7600.16385)
Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest